jr007 21.05.04, 10:47 Byłam ostatnio w tej kawiarnii,goraco polecam.Nareszcie w Pruszkowie jest dokąd pójsc.Fajny klimat,pyszna szarlotka na goraco i nawet piwko jest :).Czy ktoś z was juz tam byl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: Cafe seven 21.05.04, 12:40 chyba nie.. a w ktorym miejscu to jest? może wreszcie dojdzie do skutku spotkanie forumowe? Odpowiedz Link Zgłoś
jr007 Re: Cafe seven 21.05.04, 13:50 To jest na Kraszewskiego 7 na przeciwko komisariatu:) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Cafe seven 22.05.04, 12:03 też bym się chętnie wpadł ale tymczasem jest to niestety awykonalne (sesja i praca razem).W każdym razie już od jakiegoś czasu miałem ochotę tam zajrzeć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Cafe seven 24.05.04, 08:08 Mimo, że mam blisko i właściwie codziennie przechodzę obok, do środka jeszcze nie zaglądałem. No to co? Może tam właśnie zorganizujemy sobie równoległe "Dni Pruszkowa"? Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: Cafe seven 24.05.04, 12:14 Szarlotka faktycznie świetna. A i czekolada na gorąco mojej wybrance smakowała. Odpowiedz Link Zgłoś
alyy Re: Cafe seven 25.06.04, 11:47 zepsuło sie, zepsuło... Witam na Forum, rany... duże strasznie, ale terasz będziecie mieli i mnie do kompletu:) A co do Cafe 7 - wpadliśmy tam z moim facetem właśnie w dni pruszkowa - to co sie działo na Zniczu to hardcore - tylu dresiarzy to chyba nigdzie nie ma, no więc pamietając super-domowe ciastka z samych początków cafe7 (z marca bodajze) wpadliśmy na kawkę i coś do niej. Niestety - ciastka to takie już tasmowe, od Żaka chyba... Bywały tam lepsze. Naprawde szkoda, że pani włascicielka już nie piecze. Buuuuuuu! ale kawa dobra i tania - w porównaniu do cen warszawskich. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Cafe seven 25.06.04, 12:19 Ale na trzy dni przed imprezą już chyba nie będziemy zmieniać lokalizacji... Witam i zapraszam do współpisania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Cafe seven 25.06.04, 14:01 Hellooo Witam w gronie forumowców z Pruszkowa! Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Cafe seven 25.06.04, 14:34 Hellooo, Altu, ale ty już chyba jesteś weteranem Forum Pruszków;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alyy Re: Cafe seven 28.06.04, 11:47 stary.prochazka napisał: > Hellooo, > Altu, ale ty już chyba jesteś weteranem Forum Pruszków;-) - no nie, ale w ostatnim okresie bbb staram sie byc aktywna:) no wiec, jak sie udało spotkanie??? ja byłam na szkoleniu integracyjnym z pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Cafe seven 28.06.04, 11:54 he he.... niby tak.. ale witalam nową osobę, rozpoczynającą ten wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Cafe seven 28.06.04, 11:56 no, moze nie rozpoczynającą.. chodziło mi o ALLY jeszcze raz witam w imieniu swoim i pozostałych uzytkowników FP:) Odpowiedz Link Zgłoś
alyy Re: Cafe seven 28.06.04, 12:03 dzięki, dzięki :) również witam i pytanie mam - czy wiecie może kiedy można obejrzeć Cmentarz Żydowski na Lipowej? byłam tam kiedyś, ale brama zamknięta a przez wysoki mur nic nie widać: ( Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Cafe seven 28.06.04, 12:18 na to pytanie SQH powinien znac odpowiedz. toć to nasz specjalista, przez Gazete wychwalany, od zabytkow i wszelkich dóbr, w ktorych nieco historii sie miesci :) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Cafe seven 28.06.04, 13:11 To tam nie można ot tak po prostu wejść?O tempora o mores...sqh zrobił kiedyś parę fotek a ja wrzuciłem link u siebie na pruszkow.blox.pl o, nawet go znalazłem: sqhfoto.w.interia.pl/pruszkow01/cmentarz.htm Odpowiedz Link Zgłoś
alyy Re: Cafe seven 28.06.04, 13:45 ooooo. super zdjątka, kurcze, może w tygodniu jakos mozna tam wejśc, ale ja byłam tam ostatnio podczas dni pruszkowa (poszłam na spacer w stronę przeciwną niż wszyscy) i brama była zamknięta na wszystkie możliwe zamko-kłódki... A w tygodniu czasu brak, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
josip_broz_tito Re: Cafe seven 28.06.04, 16:45 Zawsze możesz przejść przez mur tudzież bramę :) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Cafe seven 28.06.04, 21:47 josipie, przyuważyłem twoją sygnaturkę."Czyś pan aby nie słowianofil?";-) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Cafe seven 28.06.04, 21:50 alyy napisała: > byłam tam ostatnio podczas dni pruszkowa (poszłam na spacer w stronę przeciwną to znaczy, że postąpiłaś tak, jak prawdopodobnie 99 procent obecnych tutaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: Cafe seven 18.09.04, 15:48 stary.prochazka napisał: > To tam nie można ot tak po prostu wejść?O tempora o mores...sqh zrobił kiedyś Oficjalnie chyba nie można. Teren jest zamknięty, i wisi tablica informacyjno- budowlana, że niby prowadzona jest renowacja bodajże kaplicy cmentarnej, z miastem albo powiatem jako inwestorem (nie pamięatm dokładnie co tam stało napisane). Nie było nic o np. godzinach otwarcia dla zwiedzających. Odpowiedz Link Zgłoś
checksum Re: Cafe seven 15.09.04, 10:33 Myślę, że troche nieetycznie jest chwalić miejsce w którym się pracuje. Nieprawdaż Justyno? Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: Cafe seven 18.09.04, 15:52 checksum napisał: > Myślę, że troche nieetycznie jest chwalić miejsce w którym się pracuje. > Nieprawdaż Justyno? O, no to się zasmuciłem - nie lubię wątków reklamowych. Jednak muszę przyznać, że i szarlotka z lodami, i rozmaite kawy mi smakowały, a moja żonka całkiem pozytywnie się wypowiadała o tamtejszej kanapce. I miejsce jest sensownie dobrane - pierwszy raz trafiłem tam prosto z urzędu miasta szukając sensownego miejsca w którym mógłbym przysiąść i wypełnić jakieś durne papiery. Miejmy nadzieję, że lokal się utrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Cafe seven 18.09.04, 21:25 erleusortoku, czyli-ś jeszcze "tu" czy też już "tam" za morzem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: Cafe seven 19.09.04, 00:58 stary.prochazka napisał: > erleusortoku, czyli-ś jeszcze "tu" czy też już "tam" za morzem?;) Zdecydowanie 'tam', steskniony za zoneczko moja i synem jedynym. Okazalo sie na szczescie, ze Szkoci tez maja komputery ! I, o dziwo, maszyny te wcale nie sa w kratke, i spodniczek nie nosza. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec7 Re: Cafe seven 18.09.04, 20:30 byłem tam kilka razy jak nie kilkanascie i powiem tyle kidys było super symatycznie a teraz obsługa jest chamska szczególnie w późnijszych godzinach dziwnie wyglda podawani klientom plstikowych kubkow na piwo zeby juz sobie poszli, zamówienie piwa jest usługa i mam pelne prawo do skończenia jej... pozostal straszny niesmak, a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Cafe seven 20.09.04, 09:22 a ja w Ursusie, w galerii Gawra tez odkryłam Cafe Seven organoleptycznie nie sprawdziłam. zakodowałam, że jest. i może kiedys nawiedzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
checksum Re: Cafe seven 20.09.04, 10:05 Chyba nie chcesz nam powiedzieć, że ta zaraz się rozszerza? :) Ciekawe, czy przejęli też standardy obsługi od pruszkowskiego imiennika :). nieprzelewający w plastik, k. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Cafe seven 20.09.04, 12:38 nie wiem, nie byłam.. wizytację zrobię w przyszlym tygodniu.. ale nie mam porownania z tą pruszkowską.. :) Odpowiedz Link Zgłoś