mirwar Re: PGR 09.01.06, 13:42 No nie koniecznie, ale czekam na dalsze propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
mirwar Re: PGR 09.01.06, 14:57 Bravo!!! Zwierz.alpuhary Jestem Ci winny płytkę PGR-u Tak PGR to rockowa kapela która pochodzi z Pruszkowa. Zapraszam na stronę pgr.mp3.wp.pl. Tam znajdziecie o nas więcej danych i o najblizszym koncercie. A jeśli ktoś napisze kiedy ostatni raz graliśmy w Pruszkowie to też moze liczyć na płytkę. Odpowiedz Link Zgłoś
park_anielin Re: PGR 09.01.06, 14:42 Państwowe Gospodarstwo Rolne Pozytywna Grupa Reggae Poznańska Grupa Realizacyjna Podkarpacka Grupa Rajdersów ..no więcej na tą chwilę nie kojarzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: PGR 09.01.06, 14:52 pgr.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMjgzMTcuaHRtbA== PGR W skrócie O artyście: Tworzymy i prezentujemy takiego rocka jaki nam się podoba. Nie staramy się powielać niedoścignionych wzorców i nie chcemy się też zaszufladkować. Mieszanina wieku, temperamentu, zdolności, chęci, osłuchania, talentu oraz podstaw muzycznych to team PGR. Więcej » Skład: PGR to: Paweł - bas, Bartek - gitary, Wojtek - perkusja, Mirek i Michał - wokal i od niedawna Tomek - gitary Miejscowość: Pruszków, !~POLSKA~! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: PGR 09.01.06, 14:54 tu można posłuchać, jak grają pgr.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMjgzMTcsYWxidW0sODMzMi5odG1szgadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary jeszcze raz 09.01.06, 14:55 pgr.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMjgzMTcsYWxidW0sODMzMi5odG1s Odpowiedz Link Zgłoś
mirwar Re: jeszcze raz 09.01.06, 14:59 Bravo!!! Zwierz.alpuhary Jestem Ci winny płytkę PGR-u Tak PGR to rockowa kapela która pochodzi z Pruszkowa. Zapraszam na stronę pgr.mp3.wp.pl. Tam znajdziecie o nas więcej danych i o najblizszym koncercie. A jeśli ktoś napisze kiedy ostatni raz graliśmy w Pruszkowie to też moze liczyć na płytkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: jeszcze raz 09.01.06, 15:33 Caa przyjemność po mojej stronie. Przy okazji guglania poznałem wiele nowych znaczeń skrótu PGR:-) zaraz podam adres na @ Odpowiedz Link Zgłoś
mirwar Re: jeszcze raz 09.01.06, 15:43 Skrótów jest dużo ale kapela PGR tzn. "PEGIEER" z Pruszkowa grająca hard rocka tylko jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
mirwar Re: jeszcze raz 10.01.06, 08:02 Pytanie nadal aktualne bo płytka czeka. Kiedy oststni raz kapela PGR grała w Pruszkowie?????? Odpowiedz Link Zgłoś