Dodaj do ulubionych

Omijajcie warsztat samochodowy w Michałowicach

02.08.06, 19:35
nazywa się GRZEŚ i jest na ulicy Rumuńskiej obok WKD MICHAŁOWICE.
Ci panowie są :
- nieterminowi ( mają w d... to że jesteś z nimi umówiony na konkretną
godzinę i potrafią powiedzieć "przyjedź pan jutro" mimo że termin był
DWUKROTNIE POTWIERDZANY telefonicznie )
- potrafią ZWYZYWAĆ KLIENTA !! ( że o obgadywaniu za plecami nie wspomnę )
- ceny są podawane całkowicie z sufitu, a o fakturę lepiej nie pytać !!

Jeśli znacie tego typu warsztaty, które lepiej omijać dużym łukiem to
OPISZCIE ICH TUTAJ zanim ktoś znowu straci czas, nerwy i pieniądze.
Obserwuj wątek
    • michal.lewandowski Re: Omijajcie warsztat samochodowy w Michałowicac 02.08.06, 20:36
      dobrze wiedzieć, będe omijał z daleka :/

a propos, mozecie cos polecić w okolicy dobrego i taniego ?
      • leo48 Re: Omijajcie warsztat samochodowy w Michałowicac 02.08.06, 22:37
        I dobre, i tanie ? Takie rzeczy to tylko w Erze.
      • arkadiusz.lipiec Re: Omijajcie warsztat samochodowy w Michałowicac 03.08.06, 09:16
        Ja ostatnio robiłem samochód przy Szyszkowej koło Opaczy. Bodajże tuż przed
        skrzyżowaniem z ulicą Światowida (czy jak ona się nazywa). Zrobione dobrze i
        szybko - no i po normalnych cenach a nie wziętych z kosmosu. Jestem zadowolony.

Adres: Opacz Kolonia, ul. Środkowa 7a, tel. 0-601311987

A.
    • czlowiekzlisciem Re: Omijajcie warsztat samochodowy w Michałowicac 03.08.06, 13:31
      Ja nie polecam warsztatu przy ul. Majowej w Pruszkowie. Chodzi mi o ten
      przyklejony do stacji kontroli pojazdów - na skrzyżowaniu w obok Znicza.
      Właściciel jest arogancki z bezczelny. Źle naprawił mi samochód i wpierał, że to
      nie jego wina. W konsekwencji musiałem jechać do innego warsztatu gdzie
      poprawiono po nim spartolona robotę.
      • viking03 Re: Omijajcie warsztat samochodowy w Michałowicac 09.08.06, 06:24
        czlowiekzlisciem napisała:

> Ja nie polecam warsztatu przy ul. Majowej w Pruszkowie. Chodzi mi o ten
        > przyklejony do stacji kontroli pojazdów - na skrzyżowaniu w obok Znicza.
        > Właściciel jest arogancki z bezczelny. Źle naprawił mi samochód i wpierał, że
        t
        > o
        > nie jego wina. W konsekwencji musiałem jechać do innego warsztatu gdzie
        > poprawiono po nim spartolona robotę.

Czyżbyś miał na myśli warsztat pana Płoskiego? Ja u nich serwisuję auto i nigdy
        nie miałem z tym warsztatem problemów ... Właśnie na odwrót - ja mógłbym ich
        POLECAĆ JAKO FACHOWCÓW.
        • vicki85 Re: Omijajcie warsztat samochodowy w Michałowicac 12.08.06, 08:13
          a ja ich odradzam jak poprzedni rozmowca Tak samo spapral robote i jeszcze na
          mnie nawrzeszczal ze jestem glupia baba i sie nieznam porazka odradzam ten pan
          to gbur i prostak trzeba jechac z posilkami zeby przyznal sie do bledu i
          poprawil co zepsul
    • kulka1974 Re: Omijajcie warsztat samochodowy w Michałowicac 03.08.06, 18:06
      Witam, ja polecam warsztat w pruszkowie na ulicy lipowej chyba 53 na terenie
      parkingu dla trów tanio i solidnie
      • rafix13 Re: Omijajcie warsztat samochodowy w Michałowicac 06.08.06, 14:01
        polecam w malichach na podbipięty 4 robiłem tam wiele razy i jestem zadowolony
        solidny i nie jest drogo
        • tomaszpietrzyk1 Auto Kurzela 09.08.06, 09:28
          A ja polecam Auto Kurzela ul. Młynarska 5
          Bardzo przyzwoity człowiek sumienny konkretny ceny też przyzwoite i co najważniejsze Facet ma fach w ręku - zna się na tym co robi.
          Nawet w Niedziele jak trzeba to pomoże.
          Naprawiałem samochód służbowy z fakturami niema problemu wdaje mi się że to jeden z najlepszych serwisów w okolicy.
          • magister11 Re: Auto Kurzela 12.08.06, 19:51
            Wielkie dzięki za info! Na pewno nie skorzystam. niech szukają innych frajerów,
            tylko niech się potem nie dziwią, że pracy nie ma i do UK trzeba jechać... :-)
          • pas-to Re: Auto Kurzela 10.12.14, 15:03
            Ja też se daruje. Tak spartaczyć robotę to tylko Kurzela umie będą c przy okazji chamski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka