alex_ja 15.11.06, 10:07 czy ktoś wie czy w Pruszkowie taki sklep jest. bo coś mi sie na oczy rzuciało i wydaje mi sie z ejest tylko nie pamiętam gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol Jest taki sklep 15.11.06, 10:31 Jest taki sklep kolo kosciola. Uloicy nie pamietam ale na pewno znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ja Re: Jest taki sklep 15.11.06, 10:45 koło kościoła św. Kazimierza tak, no włąśnie coś mi sie tak wydawało. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ja nie o aptekę 15.11.06, 10:44 a sklep z esprzętem takim jak ciśnieniomierze czy sprzęt rechabilitacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
dankan11 Re: nie o aptekę 15.11.06, 10:54 jeśli chodzi o ciśnieniomierze to również możesz czegoś takiego szukać w sklepach z elektroniką w Pruszkowie np. Euro Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ja Re: nie o aptekę 15.11.06, 10:59 ale ja nie chcę takiego elektronicznego i na pewno nie na nadrarstek Zwykły normalny dobry ciśnieniomierz mi jest dla ojca potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
dankan11 Re: nie o aptekę 15.11.06, 11:14 Ja bym elektronicznych nie skreślał tylko dla tego że mają wyświetlacze... Są ciśnieniomierze elektroniczne z normalną opaską zakładaną na rękę i pomiar jest w nich dokładny. Obsługa jest na ogół banalna i nie powinna stwarzać problemów. Myślę, że w którymś ze sklepów, które wcześniej wymieniłem jest szansa znaleść coś co Cię interesuję. Odpowiedz Link Zgłoś
cinosan Re: nie o aptekę 08.01.16, 15:39 Taki sklep stacjonarny jest w Pruszkowie na ul. Drzymały. Idąc od Poczty przy ul.Kościuszki w kierunku Starostwa to zaraz po lewej stronie , niecałe 100 m od ul.Kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś
dankan11 Re: sklep z artykułami medycznymi 15.11.06, 10:35 Ja wiem o 2 takich sklepach w Pruszkowie (choć nie wiem na ile informację są aktualne bo ostatnio nie bywam "na mieście) 1. Na targowisku "Manhattann" w prawej skrajnej alejce było coś takiego. 2. Kraszewskiego przy kościele na wprost ul. Berenta Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztoferwolf Re: sklep z artykułami medycznymi 07.01.16, 10:39 Osobiście polecam zakupy internetowe. Sam korzystam i to jest sprawne i tańsze. lavu-med.pl/ tu mają fajne ceny i są suwerenni. Odpowiedz Link Zgłoś