miluwa Re: szczypawka 17.05.01, 17:09 No! Jak szczypawka to szczypawka Czy jeszcze tam jestes? Teraz jest 10 po twojej 17, czy nie? Przeciez ja sie zwsze musze spoznic. To rodzinne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypawka IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:14 Nie wiem czy to sie wysyla czy nie. Nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
miluwa Re: szczypawka 17.05.01, 17:16 Wszystko sie wysyla. Czego nie rozumiesz. Jak checsz to ci wyjasnie. Najlepiej kliknij na pokaz tresc wszystkich wiadomosci i bedziesz widziala wszystko o czym gadamy. Nie moge sie dostac na czata. Porbowalam i probowalam i nici... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypawka IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:18 no to juz zostanmy na tej szczypawce. szkoda bo na czacie jest fajnie. napisz co slychac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypawka IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:21 strasznie dlugo. Pewnie duzo slychac. A u nas nic szczegolnego. ale to glupio tak pisac do calego swiata, co slychac. kazdy sobie moze przeczytac. tez to czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
miluwa Re: szczypawka 17.05.01, 17:24 w sumie taaaaaaaaaaaakk to moze chcesz emaliowa wymiane zdan? tylko ni wiem ile czasu to zajmuje. I wzsyscy moi znajomi wiedza, ze miluwa to ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypawka IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:26 Moze powinnas zmieniac pseud w zaleznosci od okolicznosci? Odpowiedz Link Zgłoś
miluwa Re: szczypawka 17.05.01, 17:27 Moze i powinnam zmienic ale wtedy musialabym zalozyc nowe konto.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypawka IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:29 No wlasnie tego nie rozumiem. Bo ja nie zakladalam zadnego konta i jestem gosc i moge sie podpisywac jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypawka IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:33 nie mam pojecia. Omijalam z dalka wszystkie propozycje zarejestrowania sie i zalogowania. I jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
miluwa Re: szczypawka 17.05.01, 17:35 A ja nie omijam i mam juz 5 kat. Z tego nie znam adresow 2. Ale pogralam sobie w rozne gry. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypawka IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:38 co to są kat.? Ty też masz polskie litery? Jestem zszokowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypaw Re: szczypawka IP: *.s-way.com 17.05.01, 17:39 kat, kat, kat........ Liczba mnoga od "idz do kata" Mam nadzieje, ze rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
miluwa Re: szczypawka 17.05.01, 17:23 Spodobalo ci sie na czacie???????????????? Moze jak bedziesz mogla to w jakas sobote kiedy jestes w pracy, a ja w domu. Wtedy poczatujemy. Jutro rano Cody i Brad maja spotkanie z dyrektorem wyglada na to, ze wszystko bedzie w porzadku. Hihihihi ale smiesznie co??? Musze wlasnie wyslac hrisowi list. Co jeszcze... Aha, zadzwonilam do biura tak ajk tata powiedzial. Rozmawialam z dziwna pania. Powiedziala mi, ze pobieraja oplate $25 + to co chce delta. Ale juz ci to napisalam w emalii. No i spadochron. Ok, ok wiem ze nie chcesz. ALe jak wroce do polski i zarobie duuuuuuzo pieniedzy to tu wroce i sie spadochronie. O! Jestem strasznie glodna. Mialam wyjatkowo duze sniadanie i teraz zoladek mi sie rozszerzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypawka IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:24 super z ta szkola, tylko co ty bedziesz teraz robila, maturzystko? zdajesz na studia? Odpowiedz Link Zgłoś
miluwa Re: szczypawka 17.05.01, 17:28 nie sadze zebym gdziekolwiek zdala. Mysle, ze pojde do SLO, no nie? Wiesz, chca zebym z nimi pojechala na szkoel letnia. Myslisz, ze to dobry pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypawka IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:31 pewnie ze tak. Mam nadzieje, ze nie spadochroniarska. Kiedy i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
miluwa Re: szczypawka 17.05.01, 17:33 MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ty brutusie sie ze mnie nabijasz??!?!?!?!? Niestety, zaraz po zakonczeniu roku (moge dojechac pozniej) w Pupkach, kolo Pyzi. Zapowiada sie lepiej niz zeszloroczna. Zuzia miala podac mi szczegoly ale sie rozpasala. Wredna jedna. Myslisz, ze potem bedziemy mogly skasowac ten watek, czy to juz zostaje na zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypawka IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:36 chyba zostanie. trzeba pokombinować. O rany? Ty są polskie litery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypaw Re: szczypawka IP: *.s-way.com 17.05.01, 17:38 no wiem, ze sa!!!!!!!! Mam nowego nicka. POdoba ci sie? Teraz mozemy obgadywac ludzi :)) Niedawno probowalam napisac list do dziadka. Bylo mocno w stylu emaliowym. Nie dosc, ze jezyk jakis taki dziwny to jeszcze nie bylo tam zadnych polskich liter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypawka IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:41 Teraz wszyscy wiedza, ze Miluwa to szczypawka. Może tzreba sie przenieść do innego miasta? W Pupkach u Pyzi? mam cos do załatwienia na mazurach, to was odwiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypaw Re: szczypawka IP: *.s-way.com 17.05.01, 17:45 to moze mnie tez zawieziesz??? :))) Mamy jeszcze 7 minut. Kiedy chcesz sie znowu spotkac? Dla mnie najlepsze sas weekendy (czat) ale pewnie chcesz byc w domku z pieskami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypawka IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:50 moze i zawiozę, kto to wie? och Szczypawko, zawioze cię z najwyższą przyjemnością!!!!!!! spróbuje sie wyrwac w sobotę. Nie bedzie ani Ani ani Babci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypaw Re: szczypawka IP: *.s-way.com 17.05.01, 17:41 Czy bylas na targach ksiazki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypawka IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:51 nie, bo nie lubie tłumu i nie miał mnie kto zmusić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypaw Re: szczypaw to ja IP: *.s-way.com 17.05.01, 17:43 Wlasnie przejrzalam naglowki dzisiejszej gazety. Dlaczego nagle wszyscy sie zaczeli obrzucac jajami? Czy to ma jakies korzenie w mitologii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypaw to ja IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:46 nic nie wiem o jajach. Nie mialam czasu zajrzeć do gazety. Ale przed wyborami zawsze jaja latają. Próbowałam sobie zmienić nicka pisząc od konca i wyszło to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypaw Re: szczypaw to ja IP: *.s-way.com 17.05.01, 17:48 biedna mamam, nie wyszla zmiana nika. Czy nie bylo to zaskakujace??? Boli mnie 9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypaw to ja IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:54 Co to jest 9? Proszę cię! Niech cię nie boli, ani 9 ani 10 ani11! trochę sie pogubilam. czy już musimy kończyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypaw to ja IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:45 Psy jeszcze nie pożarly koszyczka, ale pożarły co innego. Aż sie boję napisać. A u sąsiada z prawej (albo z lewej, w kat pogl. polit.) staw sie zagęścił i zakwitł a żaby wyją nocami jak karetka pogotowia.Chociaż podobno wyławiał cały skrzek, żeby nie mieć kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypaw Re: szczypaw to ja IP: *.s-way.com 17.05.01, 17:46 CO POZARLY???????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: szczypaw to ja IP: *.gazeta.pl 17.05.01, 17:55 Kiedyś sie dowiesz, co pożarły. Caluję mocno. zadzwonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypaw Re: szczypaw to ja IP: *.s-way.com 17.05.01, 17:52 jestes tam jeszcze? Zaraz zadzwoni dzwonek i bede musiala isc... Dlaczego nie ma nic twojego w Magazynie? A jak chcecie to mozecie dzisiaj zadzwonic. Bede w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewqiem Re: szczypaw to ja albo i nie IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 19:49 Gość portalu: szczypaw napisał(a): > jestes tam jeszcze? > Zaraz zadzwoni dzwonek i bede musiala isc... > Dlaczego nie ma nic twojego w Magazynie? > > A jak chcecie to mozecie dzisiaj zadzwonic. Bede w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: jestem jakim jestem IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 19:50 Gość portalu: niewqiem napisał(a): > Gość portalu: szczypaw napisał(a): > > > jestes tam jeszcze? > > Zaraz zadzwoni dzwonek i bede musiala isc... > > Dlaczego nie ma nic twojego w Magazynie? > > > > A jak chcecie to mozecie dzisiaj zadzwonic. Bede w domu > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: jestem jakim jestem IP: *.isko.net.pl 24.05.02, 12:27 uf... ciekawe, co to za banda. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: jestem 24.05.02, 12:39 :)) smieszne gadki nie moga sobie pogadac na chacie?? Odpowiedz Link Zgłoś