kika261 13.02.07, 20:45 witam! jaką macie opinie o firmie BURY ??jakie są zarobki i jaka atmosfera w pracy?? jak mieliście jakieś przejscia związane z praca w tej firmie to piszcie!! chyba lepiej w niej niz kamocie czy learze??pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absit Re: firma Bury?? 14.02.07, 05:17 kika261 napisała: > witam! > jaką macie opinie o firmie BURY ??jakie są zarobki i jaka atmosfera w pracy?? > jak mieliście jakieś przejscia związane z praca w tej firmie to piszcie!! > chyba lepiej w niej niz kamocie czy learze??pozdrawiam:) zalezy gdzie trafisz - jelsi na produkcje ( praca siedząca )- tylko na pierwsza zmiane stawka poczatkowa okolo 6,00 zł brutto, jesli na wtryskarki czy inne maszyny produkcyjne - czterobrygadowka - stawka nieco wieksza. Zdecydowanie lepsza i mniej stresowa praca niz w learze. Odpowiedz Link Zgłoś
pisces23 Re: firma Bury?? 15.02.07, 13:49 w zasadzie moge zgodzić się z tym co pisze absit ale nie wiem jak jest w kamocie czy learze,dodam tylko tyle, że jak wszędzie jest kilku debili,pantoflarzy,kablarzy,wazeliniarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: firma Bury?? 15.02.07, 16:30 pisces23 napisał: > w zasadzie moge zgodzić się z tym co pisze absit ale nie wiem jak jest w kamoci > e > czy learze,dodam tylko tyle, że jak wszędzie jest kilku > debili,pantoflarzy,kablarzy,wazeliniarzy.... a Babcia jeszcze żyje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: firma Bury?? 15.02.07, 16:50 skoro twierdzicie ze nie jest tak źle to po niedzieli wybieram sie zanieśc podanie, chociaż jedno już złożyłam rok temu ale pewnie wylądowało w koszu:) mam nadzieje ze lapiej jak na wiązkach bo nie chce sie pchac w kolejne bagno!! pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: firma Bury?? 15.02.07, 17:12 kika261 napisała: > skoro twierdzicie ze nie jest tak źle to po niedzieli wybieram sie zanieśc > podanie, chociaż jedno już złożyłam rok temu ale pewnie wylądowało w koszu:) > mam nadzieje ze lapiej jak na wiązkach bo nie chce sie pchac w kolejne bagno!! > pozdrawiam:) zycze powodzenia ale z tego co mi wiadomo to ludzi przyjmuja tylko wtedy kiedy maja potrzebe - nie ma ciaglych przyjec bo rotacja pracownikow jest tam dosc niska ( to tez swiadczy o tym, ze praca jest ok skoro ludzie nie chcą sie zwalniac :) Odpowiedz Link Zgłoś
pisces23 Re: firma Bury?? 15.02.07, 18:04 ;)a Babcia żyje i ma wszystko pod kontrolą;)!!!hihi ..ale tym razem nie moge zgodzić się z Tobą,rotacja jest dość spora,przynajmniej tam gdzie jest system czterobrygadowy i o ile się orientuje to co chwile się ktoś zwalnia. Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: firma Bury?? 15.02.07, 19:26 pisces23 napisał: > ;)a Babcia żyje i ma wszystko pod kontrolą;)!!!hihi ..ale tym razem nie moge > zgodzić się z Tobą,rotacja jest dość spora,przynajmniej tam gdzie jest system > czterobrygadowy i o ile się orientuje to co chwile się ktoś zwalnia. no moze rzeczywiscie na czterobrygadowce tak jest - na produkcji jest troche inaczej prawda? i przyznasz ze Babcia to prawdziwa rewelacja:))) zadna firma w mielcu nie ma takiej Babci:) Odpowiedz Link Zgłoś
pisces23 Re: firma Bury?? 15.02.07, 19:44 Ba....śmiem twierdzić, że takiej Babci to ze świeczką szukać w całym kraju a nie tylko w mielcu;)...kiedyś tak policzyłem z ciekawosci i na jednym wydziale gdzie jest czterobrygadówka w ciągu ostanich ok. 18 miesięcy rotacja wyniosła jakieś 30%,dokładnie niepamiętam licze że na ok 45 zwolniło się ok 15 w ciągu tego okresu,czy to dużo czy mało odpowiedz sobie sama...na produkcji,czyli inaczej montażu,kablach itp. może być inaczej bo tam pracuje dużo dziewczyn,a dziewczynom ciut ciężej o prace.poza tym przeważnie 1 zmiana,praca siedząca (jak już wspomniałaś)co wielu odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: firma Bury?? 15.02.07, 20:11 no własnie najgorzej z tą czterobrygadówka bo jestem z poza mielca i cięzko będzie dostać sie na sterefe np.w niedziele!!jakbym trafiła na pierwszą zmiane to byłoby super bo zawsze jest czym sie dostać, nawet system 3- zmianowy nie byłby taki zły w porównaniu z tą 4- brygadówką.ale pożyjemy zobaczymy, jak nic innego nie znajde to ide do burego.dzięki.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pisces23 Re: firma Bury?? 15.02.07, 20:17 sporo osób dojezdza z poza mielca...już nawet nie wspominam tych co dojezdzają z rzeszowa i dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: firma Bury?? 15.02.07, 20:56 pisces23 napisał: na produkcji,czyli inaczej > montażu,kablach itp. może być inaczej bo tam pracuje dużo dziewczyn,a > dziewczynom ciut ciężej o prace.poza tym przeważnie 1 zmiana,praca siedząca (jak już wspomniałaś)co wielu odpowiada. wiem... pracowalam tam ponad dwa lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
pisces23 Re: firma Bury?? 15.02.07, 23:14 no to ja dłuzej...i jeszcze tam siedze... Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: firma Bury?? 16.02.07, 00:03 pisces23 napisał: > no to ja dłuzej...i jeszcze tam siedze... ja wyszlam na wlasna prosbe:) Odpowiedz Link Zgłoś
isabell232 Re: firma Bury?? 06.07.07, 13:36 a czy studenci też tam pracują,puszczaja do szkoły??? Odpowiedz Link Zgłoś
nicole003 Re: firma Bury?? 13.07.07, 22:11 Nie ma już systemu czterobrygadowego w firmie Bury! Odpowiedz Link Zgłoś
isabell232 Re: firma Bury?? 14.07.07, 09:43 czyli jak się domyślam są 2-3 brygadówki?? dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
nicole003 Re: firma Bury?? 14.07.07, 11:59 Likwidacja systemu czterobrygadowego polega na tym, że cztery brygady połączono i zrobiono trzy i te pracują na trzy zmiany tzn. I, II, III a soboty i niedziele wolne, czego nie było w systemie czterobrygadowym. Odpowiedz Link Zgłoś
pisces23 Re: firma Bury?? 14.07.07, 14:30 no nie tak bardzo połączono....bo część załogi przenieśli do innych wydziałów a nieruszone zostały 3 z 4...i faktycznie zostały 3 zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
nicole003 Re: firma Bury?? 14.07.07, 16:20 nie wdaję się w szczegóły,wyjaśniam tylko na czym to polega Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: firma Bury?? 14.07.07, 16:55 A są tam właściwie jakieś przyjęcia teraz??ile tam można zarobić?? Odpowiedz Link Zgłoś