kuantanamera 18.11.07, 17:35 Witam! Może ktoś wie gdzie niedrogo można wymienić kable zapłonowe w samochodzie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wfe416n Re: Kable zapłonowe 18.11.07, 18:18 kuantanamera napisała: > Witam! Może ktoś wie gdzie niedrogo można wymienić kable zapłonowe w > samochodzie? pozdrawiam wimienić można samemu-w pięć minut lub poprosić mnie ( gratis ) tylko trzeba najpierw je kupić. Jaki samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
kuantanamera Re: Kable zapłonowe 19.11.07, 13:09 Samochód to Renault Clio, może to i łatwe ale ja jestem kobietą i nie umiem robić takich rzeczy, jakby miał mi kto to zrobić to bym nie pytała na forum, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kk_011 Re: Kable zapłonowe 19.11.07, 13:52 Od siebie mogę podpowiedzieć tylko gdzie takie przewody kupić. Za radą mechanika do swojego samochodu kupowałem ostatnio w firmie Medbryt: www.medbryt.com.pl/przewody.php Co ciekawe, firma specjalizuje się w produkcji sprzętu do inhalacji, ale ponoć ich przewody są bardzo dobre. Moje w każdym razie od kilku miesięcy zachowują się poprawnie - nie zauważyłem przebić izolacji i innych efektów, które byłbym w stanie powiązać z usterką przewodów zapłonowych. Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Kable zapłonowe 19.11.07, 14:10 kuantanamera napisała: > Samochód to Renault Clio, może to i łatwe ale ja jestem kobietą i > nie umiem robić takich rzeczy, jakby miał mi kto to zrobić to bym > nie pytała na forum, pozdrawiam przecież napisałem że mogę pomóc, w każdym warsztacie wymienią tylko szkoda kasy. Kupić możesz tu: www.intercars.com.pl/ sklep mają w Pruszkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuantanamera Re: Kable zapłonowe 20.11.07, 23:41 Dzięki za uprzejmość, już mi kolega obiecał wymienić, jutro podjadę i kupię, jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś