Dodaj do ulubionych

Forumowe spotkanie

21.11.07, 10:06
To co z tym spotkaniem?

Piątek około 20-21 to by było to!!! A przy okazji jakieś aparaty i nocne zdjęcia? Pruszków nocą wygląda najładniej.
Obserwuj wątek
    • krucjatorka.amatorka Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 11:19
      A może przyszły piątek?
    • ilekobietamalat Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 11:31
      zimno cholera, ale ja sie chetnie wprosze;>
      • kol Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 12:54
        ja wyjechany jestem i nie dam rady.
    • mag_ Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 16:01
      Jak dla mnie to każdy piątek kompletnie odpada, chyba, że koło północy.
      Wcześniej nie dam rady.
      • ramirez71 Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 18:04
        Fakt ten piątek jakoś nie leży..
        • wfe416n Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 18:56
          mamy demokrację, proponujcie inny termin.
    • burza_gradowa Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 19:01
      Kochani, ja proponuję niedzielę trzeciego grudnia lub kolejny weekend sobotę
      albo niedzielę. Mnie nie ma od tego piątku cały nastepny tydzień i liczę, ze
      poczekacie na stałą bywalczynię wszelkich spotkań i nie spotkacie się beze mnie
      .. pliz pliz :)
      • wfe416n Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 19:28
        to może wstępnie niedziela 3.12, późne popołudnie - spacer np. deptakiem, szybkie piwo ( kawa ), pogaduchy i do domu.
        • ramirez71 Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 19:32
          Popieram niedzielę, po 16, przed 20..
          :)
          • mysza63 Re: Forumowe spotkanie 22.11.07, 09:15
            W niedzielę 3.12 mogę dopiero po pracy koło 17.30
            • ad-agio Re: Forumowe spotkanie 22.11.07, 09:21
              Pierwsza niedziela grudnia, to 2 XII ;)

3ci to już poniedziałek, wiec kiedy ;) ?
              • wfe416n Re: Forumowe spotkanie 22.11.07, 14:29
                ad-agio napisała:

> Pierwsza niedziela grudnia, to 2 XII ;)
                >
                > 3ci to już poniedziałek, wiec kiedy ;) ?

wprowadziłem zamieszanie, oczywiście rozmawiamy o 02-12-2007
                • pawel.84 Re: Forumowe spotkanie 22.11.07, 20:08
                  Też chętnie się spotkam- ale dopiero jak będzie znany termin to będę
                  mógł się ostatecznie określić (od paru dni nie miałem nawet czasu
                  żeby na neta wejść) ale na spotkanie powinienem się zmobilizować ;)
                  • szczupak72 Re: Forumowe spotkanie 23.11.07, 11:44
                    niestety u mnie niedziela całkiem odpada :-(
                    Ja ewentualnie mogę w piątek lub sobotę (do 15 grudnia praktycznie każdy weekend) i to raczej późno bo dopiero ok. 20.
                    • mysza63 Re: Forumowe spotkanie 24.11.07, 21:34
                      Qrczę i znowu się wszystko po kościach rozejdzie. Jak zwykle blee
                      • mysza63 Re: Forumowe spotkanie 24.11.07, 21:40
                        Poczytałam, kto kiedy może i wyszło mi, że najlepsza byłaby sobota 8 grudnia, późnym popołudniem (Szczupak raz się możesz z zajęć urwać dla dobra sprawy).
                        Jest wystarczająco dużo czasu, żeby sobie sprawy rodzinno-pracowe poukładać i do świąt daleko więc czekam na odzew.
                        • wfe416n Re: Forumowe spotkanie 25.11.07, 12:01
                          ok,
                          • burza_gradowa Re: Forumowe spotkanie 25.11.07, 18:47
                            8 grudnia mi też pasuje :)
                            • jaculka08 Re: Forumowe spotkanie 25.11.07, 20:58
                              ..też się postaram o "reklamacje" na 8 grudnia...:))
                              • ramirez71 Re: Siatkówka/bieganie 25.11.07, 22:11
                                Witajcie, dwie sprawy..
                                *Zapraszam do aktywności/poczytania tematu
                                "Jakich inwestycji oczekujemy w naszym Mieście?? "
                                na forum, tuż pod nami..
                                Tam jest naprawdę sporo waznych rzeczy, mam nadzieję, że da się coś "akcją społeczną" zmienić..
                                (a może jakieś dofinansowanie na piłkę ze złota i odżywki ;))
                                *Załozyłem na forum temat sylwestrowy.
                                Może bysmy cos razem zadziałali? Macie jakieś pomysły, dobre miejsca?
                                Do dyskusji o tym zapraszam w temacie "Sylwester"..
                                Pozdrawiam!!
                              • ramirez71 Re: Forumowe spotkanie 25.11.07, 22:12
                                niestety, nie ma mnie od wtroku do niedzieli 8. grudnia..
                        • krucjatorka.amatorka Re: Forumowe spotkanie 25.11.07, 22:30
                          8 grudzień to dobra data:)
                        • szczupak72 Re: Forumowe spotkanie 26.11.07, 15:32
                          mysza63 napisała:

> Poczytałam, kto kiedy może i wyszło mi, że najlepsza byłaby sobota 8 grudnia, p
                          > óźnym popołudniem (Szczupak raz się możesz z zajęć urwać dla dobra sprawy).
                          > Jest wystarczająco dużo czasu, żeby sobie sprawy rodzinno-pracowe poukładać i d
                          > o świąt daleko więc czekam na odzew.
                          >

Niestety akurat wtedy nie mogę się urwać z zajęć ale jeśli jeszcze będziecie imprezować to chętnie dołączę (ok.19-20)
                          • ramirez71 Re: Forumowe spotkanie 26.11.07, 17:14
                            a może by tak na Sylwestra?!
                            Wrzuciłem stosowny wątek na forum..
                            zapraszam do zapoznania się z nim..
                            ;)
                            • kol 8 grudnia godz. 19 26.11.07, 21:33
                              pod pałacykiem slubow tradycyjnie proponuje. Postarajmy sie trzymac
                              tego terminu
                              pzd
                              kol
                              • sqh Re: 8 grudnia godz. 19 26.11.07, 21:36
                                Kol, czytasz w moich myślach... :-)))
                                • krucjatorka.amatorka Re: 8 grudnia godz. 19 27.11.07, 12:08
                                  Mhm...bo zgłupiałam zupełnie...to w końcu o której to spotkanie pod
                                  ślubnym pałacykiem? Mysza proponuje 17-18.00, tu widzę, że o 19. Nic
                                  już nie rozumiem:(
                        • sqh Re: Forumowe spotkanie 26.11.07, 21:35
                          Sobota 8 grudnia pasuje mi jak najbardziej.

Tylko trzeba by już zacząć ustalanie gdzie i o której, żeby się
                          znowu po kościach nie rozeszło...
                          • mysza63 Re: Forumowe spotkanie 27.11.07, 10:59
                            Sobota 8 grudnia ... tradycyjnie pod pałacykiem ślubów (coby nie mylić z innym pałacykiem) godz.??? ja proponuję siedemnasta-osiemnasta.
                            Jak nie możeci przyjść sami to zabierajcie swoje połówki.

Szczupak nasze spotkania nie kończą się po godzinie więc spokojnie się doczołgasz.

I fajnie by było jakby się pojawiły jakieś nowe osoby.Osobiście chcę poznać ilekobietamalat i tradycyjnie MAGISTRA
                            • ilekobietamalat Re: Forumowe spotkanie 27.11.07, 11:07
                              :)) jej,jak mi sie milo zrobilo:)) bede bede:) moze niemeza
                              wyciagne,w ramach obstawy;>
                              • kol 8 grudnia godz. 18 pod pałacykiem ślubów 27.11.07, 15:44
                                DOBRA. Pójdźmy na zgniły kompromis. 8 GRUDNIA GODZ.18.00 pod PAŁACYKIEM ŚLUBÓW
                                • mysza63 Re: 8 grudnia godz. 18 pod pałacykiem ślubów 27.11.07, 16:03
                                  Jak ja lubię kompromisy:-))))
                                  • mysza63 Re: 8 grudnia godz. 18 pod pałacykiem ślubów 03.12.07, 22:51
                                    Przypominam to już w tą sobotę. Wszystkich chętnych nie zgłoszonych serdecznie zapraszamy.
                                    Szczupak jakby co to dzwoń i dobijaj do ekipy po zajęciach.
                                    • ilekobietamalat Re: 8 grudnia godz. 18 pod pałacykiem ślubów 04.12.07, 18:47
                                      a jak nie zdaze pod palacyk,to gdzie mozna was dalej zlapac
                                      (zapomnialam zupelnie o urodzinach ciotki:/)
                                      • mysza63 Re: 8 grudnia godz. 18 pod pałacykiem ślubów 04.12.07, 21:33
                                        Wysłałam ci swój numer komórki na gazetową pocztę.
                                        • ilekobietamalat dzieki!:)nawet dwa razy dostalam;) n/t 04.12.07, 21:38

• kol Dziś spotkaniwe forum g.18-Palacyk Slubow 08.12.07, 14:16
                                            Dziś spotkaniwe forum18-placyk sluzbow
                                            • mysza63 Re: Dziś spotkaniwe forum g.18-Palacyk Slubow 08.12.07, 15:29
                                              Już się szykuję to znaczy ładują się baterie do aparatu ;-)
                                              • sqh Re: Dziś spotkaniwe forum g.18-Palacyk Slubow 08.12.07, 16:21
                                                Ja już naładaowałem dwa komplety :-) Tylko nie będę mógł siedzieć do
                                                bardzo późna, bo na ok. 22:00 muszę być jeszcze w Warszawie.
    • pawel.84 Re: Forumowe spotkanie 08.12.07, 16:39
      też się wybieram- myślałem że nie będe mógł- a jednak ;)
      pierwszy raz moge napisać- do zobaczenia, a nie- do napisania ;)
      • ilekobietamalat Re: Forumowe spotkanie 08.12.07, 20:57
        a mnie dopadla grypa.. i jeszcze u tej ciotki musialam swoje
        odsiedziec://
        mam nadzieje ze nastepnym razem poznam szanownych wspolforumowiczow:)
        • kol Re: Forumowe spotkanie 09.12.07, 15:10
          I po zawodach - można powiedzieć.
          Tym razem zaskoczeniem była frekwencja - 8 osób się pojawiło, a więc szok:)
          Przy okazji zwiedziliśmy nowa knajpe tfuu restaurację, o którą toczył się tu
          niegdyś zażarty bój:)
          Efekt? Nie wiem jak żarcie, bo jadł tylko sqh (nie krzywił się znaczy nie jest
          źle. Łykał pizzę), ale poprawiło się.
          1. Piwo leją w szklankach 0,5!
          2. Obsługa jest miła i przy okazji podrzuciła nam jakiegoś gratisa do
          chrupnięcia. Nie jadłem. Wyglądał jak pizza w kawałkach
          3. Jest baaaardzo czysto
          4. Minusy? Wciąż jest droooogo i moż przez to lokal w sobotni wieczór świecił
          pustkami. Dopiero po nasym wejściu pojawiło się jeszcze trochę osób, ale tłumów
          nie było.
          Podsumowując
          następne spotkanie w styczniu
          ps. 1. od poniedziałku nowa restauracja - kebab czy jakoś tak na prusa jest
          otwierana. Mieliśmy tam pójść ale trwało właśnie przygotowywanie lokalu. Wystrój
          całkiem całkiem. Zobaczymy jak będzie wyglądała reszta. Dajcie znać, kto pojawi
          się tam pierwszy
          pzd
          kol
          • sqh Re: Forumowe spotkanie 09.12.07, 17:20
            No więc pizza nie przedstawiała jakiejś rewelacji, ale była w
            porządku - wypieczona, smaczna i całkiem obficie obsypana dodatkami,
            co nie zawsze się zdarza. Bo na przykład czasem hasło "oliwki"
            oznacza kilka sztuk na całą pizzę :-) Niemniej jednak, jej wielkość
            w stosunku do ceny była zdecydowanie niekorzystna. Mówiąc szczerze,
            za 25 zł można zjeść znacznie większą, lub, jak kto woli, zjeść taką
            samą za mniejsze pieniądze i to nawet w restauracji w centrum
            Warszawy.

Darmowa zakąska ostra i czosnkowa - czyli taka, jakie lubię :-)

Piwo niepasteryzowane znakomite, ale też wydaje mi się, że cena
            przesadzona :-/

Obsługa i sam lokal sympatyczne; nadal zaś jestem pod wrażeniem z
            powodu unikatowego wystroju toalety. Jak zgram zdjęcia, to wrzucę na
            forum :-)
            • pawel.84 Re: Forumowe spotkanie 09.12.07, 19:33
              Ja od siebie dodam- dla osób które wahają się czy przychodzić na
              tego typu spotkania, że warto. Można poznać nietuzinkowych ludzi i
              spędzić miło czas, pozdrawiam ;)
              • jaculka08 Re: Forumowe spotkanie 09.12.07, 23:45
                To prawda.Mnie tym razem się nie udało.Pozdrowienia dla Wszystkich :)
                • mysza63 Re: Forumowe spotkanie 10.12.07, 16:42
                  Spotkanie super bo nowi ludzie przyszli a i stara gwardia nie zawiodła, może w nowym roku będzie nas jeszcze więcej.
                  Knajpka przyjemna ale droga ... taka dla "lepszej" klienteli. Pamiętam, że kidyś Imbryk miał być taką knajpą, niestety dziś ratują się okolicznościowymi imprezami bo jak mam wypić to samo piwo za 9 zł i 6 zł to wiadomo, że większość wybierze tą drugą opcję.
                  Zirytowało mnie troszkę, że piwo z beczki podają tylko w małych szklankach ale za to przekąska była wyśmienita.
                  • mysza63 Re: Forumowe spotkanie 10.12.07, 20:17
                    Moje zdjęcia siedzą już w kompie ale za cholerę nie wiem jak wam je udostępnić.

Kol pomocy!!!!!
                    • kol Re: Forumowe spotkanie 10.12.07, 20:21
                      jako zalacznik do mejla wrzucic i wyslac. ja jeszcze nie zdolalem
                      zrzucic - bo ciagle siedze w pracy
                      • szczupak72 Re: Forumowe spotkanie 11.12.07, 09:05
                        Właśnie ... najlepiej roześlij mailem wszystkim uczestnikom :-)
                        • burza_gradowa Re: Forumowe spotkanie 11.12.07, 09:28
                          Ale tylko te, na których dobrze wyszlam hi hi ;-)
                          • mysza63 Re: Forumowe spotkanie 12.12.07, 17:11
                            Wysłałam wam adres do albumu picasa. Dajcie znać czy to działa bo ja jestem w fazie eksperymentów.
                            • szczupak72 Re: Forumowe spotkanie 13.12.07, 08:10
                              eksperyment chyba się nie powiódł :-(

ja wpisując podany przez ciebie link otrzymuję tę informację:
                              "Ten użytkownik nie ma żadnych publicznych albumów." :-(

może spakuj te fotki i jednak prześlij to mailem??
                            • szczupak72 Re: Forumowe spotkanie 13.12.07, 15:08
                              OK. za drugim razem eksperyment się udał ;-)
    • szczupak72 Re: Forumowe spotkanie 19.12.07, 09:39
      Są jakieś szanse na inne zdjęcia ze spotkania?? Mysza swoje udostępniła a inni??
      • kol Re: Forumowe spotkanie 19.12.07, 15:04
        inni postaraja sie dzis wieczorem
    • krucjatorka.amatorka Re: Forumowe spotkanie 23.12.07, 17:46
      Dopiero mam możliwość- wiec piszę:) Wszystkim uczestnikom spotkania dziękuję za
      miły wieczór! To był świetnie spędzony czas, zdecydowanie warty powtórzenia! Mam
      nadzieję, że spotkamy się niebawem...starsi o rok:) Tymczasem- zapalmy świece
      przy wigilijnym stole, podzielmy się opłatkiem...i razem świętujmy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka