mysza63 21.11.07, 10:06 To co z tym spotkaniem? Piątek około 20-21 to by było to!!! A przy okazji jakieś aparaty i nocne zdjęcia? Pruszków nocą wygląda najładniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krucjatorka.amatorka Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 11:19 A może przyszły piątek? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 11:31 zimno cholera, ale ja sie chetnie wprosze;> Odpowiedz Link Zgłoś
mag_ Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 16:01 Jak dla mnie to każdy piątek kompletnie odpada, chyba, że koło północy. Wcześniej nie dam rady. Odpowiedz Link Zgłoś
ramirez71 Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 18:04 Fakt ten piątek jakoś nie leży.. Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 18:56 mamy demokrację, proponujcie inny termin. Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 19:01 Kochani, ja proponuję niedzielę trzeciego grudnia lub kolejny weekend sobotę albo niedzielę. Mnie nie ma od tego piątku cały nastepny tydzień i liczę, ze poczekacie na stałą bywalczynię wszelkich spotkań i nie spotkacie się beze mnie .. pliz pliz :) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 19:28 to może wstępnie niedziela 3.12, późne popołudnie - spacer np. deptakiem, szybkie piwo ( kawa ), pogaduchy i do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ramirez71 Re: Forumowe spotkanie 21.11.07, 19:32 Popieram niedzielę, po 16, przed 20.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Forumowe spotkanie 22.11.07, 09:15 W niedzielę 3.12 mogę dopiero po pracy koło 17.30 Odpowiedz Link Zgłoś
ad-agio Re: Forumowe spotkanie 22.11.07, 09:21 Pierwsza niedziela grudnia, to 2 XII ;) 3ci to już poniedziałek, wiec kiedy ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Forumowe spotkanie 22.11.07, 14:29 ad-agio napisała: > Pierwsza niedziela grudnia, to 2 XII ;) > > 3ci to już poniedziałek, wiec kiedy ;) ? wprowadziłem zamieszanie, oczywiście rozmawiamy o 02-12-2007 Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.84 Re: Forumowe spotkanie 22.11.07, 20:08 Też chętnie się spotkam- ale dopiero jak będzie znany termin to będę mógł się ostatecznie określić (od paru dni nie miałem nawet czasu żeby na neta wejść) ale na spotkanie powinienem się zmobilizować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Forumowe spotkanie 23.11.07, 11:44 niestety u mnie niedziela całkiem odpada :-( Ja ewentualnie mogę w piątek lub sobotę (do 15 grudnia praktycznie każdy weekend) i to raczej późno bo dopiero ok. 20. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Forumowe spotkanie 24.11.07, 21:34 Qrczę i znowu się wszystko po kościach rozejdzie. Jak zwykle blee Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Forumowe spotkanie 24.11.07, 21:40 Poczytałam, kto kiedy może i wyszło mi, że najlepsza byłaby sobota 8 grudnia, późnym popołudniem (Szczupak raz się możesz z zajęć urwać dla dobra sprawy). Jest wystarczająco dużo czasu, żeby sobie sprawy rodzinno-pracowe poukładać i do świąt daleko więc czekam na odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
jaculka08 Re: Forumowe spotkanie 25.11.07, 20:58 ..też się postaram o "reklamacje" na 8 grudnia...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ramirez71 Re: Siatkówka/bieganie 25.11.07, 22:11 Witajcie, dwie sprawy.. *Zapraszam do aktywności/poczytania tematu "Jakich inwestycji oczekujemy w naszym Mieście?? " na forum, tuż pod nami.. Tam jest naprawdę sporo waznych rzeczy, mam nadzieję, że da się coś "akcją społeczną" zmienić.. (a może jakieś dofinansowanie na piłkę ze złota i odżywki ;)) *Załozyłem na forum temat sylwestrowy. Może bysmy cos razem zadziałali? Macie jakieś pomysły, dobre miejsca? Do dyskusji o tym zapraszam w temacie "Sylwester".. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
ramirez71 Re: Forumowe spotkanie 25.11.07, 22:12 niestety, nie ma mnie od wtroku do niedzieli 8. grudnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
krucjatorka.amatorka Re: Forumowe spotkanie 25.11.07, 22:30 8 grudzień to dobra data:) Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Forumowe spotkanie 26.11.07, 15:32 mysza63 napisała: > Poczytałam, kto kiedy może i wyszło mi, że najlepsza byłaby sobota 8 grudnia, p > óźnym popołudniem (Szczupak raz się możesz z zajęć urwać dla dobra sprawy). > Jest wystarczająco dużo czasu, żeby sobie sprawy rodzinno-pracowe poukładać i d > o świąt daleko więc czekam na odzew. > Niestety akurat wtedy nie mogę się urwać z zajęć ale jeśli jeszcze będziecie imprezować to chętnie dołączę (ok.19-20) Odpowiedz Link Zgłoś
ramirez71 Re: Forumowe spotkanie 26.11.07, 17:14 a może by tak na Sylwestra?! Wrzuciłem stosowny wątek na forum.. zapraszam do zapoznania się z nim.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kol 8 grudnia godz. 19 26.11.07, 21:33 pod pałacykiem slubow tradycyjnie proponuje. Postarajmy sie trzymac tego terminu pzd kol Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: 8 grudnia godz. 19 26.11.07, 21:36 Kol, czytasz w moich myślach... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krucjatorka.amatorka Re: 8 grudnia godz. 19 27.11.07, 12:08 Mhm...bo zgłupiałam zupełnie...to w końcu o której to spotkanie pod ślubnym pałacykiem? Mysza proponuje 17-18.00, tu widzę, że o 19. Nic już nie rozumiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Forumowe spotkanie 26.11.07, 21:35 Sobota 8 grudnia pasuje mi jak najbardziej. Tylko trzeba by już zacząć ustalanie gdzie i o której, żeby się znowu po kościach nie rozeszło... Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Forumowe spotkanie 27.11.07, 10:59 Sobota 8 grudnia ... tradycyjnie pod pałacykiem ślubów (coby nie mylić z innym pałacykiem) godz.??? ja proponuję siedemnasta-osiemnasta. Jak nie możeci przyjść sami to zabierajcie swoje połówki. Szczupak nasze spotkania nie kończą się po godzinie więc spokojnie się doczołgasz. I fajnie by było jakby się pojawiły jakieś nowe osoby.Osobiście chcę poznać ilekobietamalat i tradycyjnie MAGISTRA Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Forumowe spotkanie 27.11.07, 11:07 :)) jej,jak mi sie milo zrobilo:)) bede bede:) moze niemeza wyciagne,w ramach obstawy;> Odpowiedz Link Zgłoś
kol 8 grudnia godz. 18 pod pałacykiem ślubów 27.11.07, 15:44 DOBRA. Pójdźmy na zgniły kompromis. 8 GRUDNIA GODZ.18.00 pod PAŁACYKIEM ŚLUBÓW Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: 8 grudnia godz. 18 pod pałacykiem ślubów 27.11.07, 16:03 Jak ja lubię kompromisy:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: 8 grudnia godz. 18 pod pałacykiem ślubów 03.12.07, 22:51 Przypominam to już w tą sobotę. Wszystkich chętnych nie zgłoszonych serdecznie zapraszamy. Szczupak jakby co to dzwoń i dobijaj do ekipy po zajęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: 8 grudnia godz. 18 pod pałacykiem ślubów 04.12.07, 18:47 a jak nie zdaze pod palacyk,to gdzie mozna was dalej zlapac (zapomnialam zupelnie o urodzinach ciotki:/) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: 8 grudnia godz. 18 pod pałacykiem ślubów 04.12.07, 21:33 Wysłałam ci swój numer komórki na gazetową pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
kol Dziś spotkaniwe forum g.18-Palacyk Slubow 08.12.07, 14:16 Dziś spotkaniwe forum18-placyk sluzbow Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Dziś spotkaniwe forum g.18-Palacyk Slubow 08.12.07, 15:29 Już się szykuję to znaczy ładują się baterie do aparatu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Dziś spotkaniwe forum g.18-Palacyk Slubow 08.12.07, 16:21 Ja już naładaowałem dwa komplety :-) Tylko nie będę mógł siedzieć do bardzo późna, bo na ok. 22:00 muszę być jeszcze w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.84 Re: Forumowe spotkanie 08.12.07, 16:39 też się wybieram- myślałem że nie będe mógł- a jednak ;) pierwszy raz moge napisać- do zobaczenia, a nie- do napisania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Forumowe spotkanie 08.12.07, 20:57 a mnie dopadla grypa.. i jeszcze u tej ciotki musialam swoje odsiedziec:// mam nadzieje ze nastepnym razem poznam szanownych wspolforumowiczow:) Odpowiedz Link Zgłoś
kol Re: Forumowe spotkanie 09.12.07, 15:10 I po zawodach - można powiedzieć. Tym razem zaskoczeniem była frekwencja - 8 osób się pojawiło, a więc szok:) Przy okazji zwiedziliśmy nowa knajpe tfuu restaurację, o którą toczył się tu niegdyś zażarty bój:) Efekt? Nie wiem jak żarcie, bo jadł tylko sqh (nie krzywił się znaczy nie jest źle. Łykał pizzę), ale poprawiło się. 1. Piwo leją w szklankach 0,5! 2. Obsługa jest miła i przy okazji podrzuciła nam jakiegoś gratisa do chrupnięcia. Nie jadłem. Wyglądał jak pizza w kawałkach 3. Jest baaaardzo czysto 4. Minusy? Wciąż jest droooogo i moż przez to lokal w sobotni wieczór świecił pustkami. Dopiero po nasym wejściu pojawiło się jeszcze trochę osób, ale tłumów nie było. Podsumowując następne spotkanie w styczniu ps. 1. od poniedziałku nowa restauracja - kebab czy jakoś tak na prusa jest otwierana. Mieliśmy tam pójść ale trwało właśnie przygotowywanie lokalu. Wystrój całkiem całkiem. Zobaczymy jak będzie wyglądała reszta. Dajcie znać, kto pojawi się tam pierwszy pzd kol Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Forumowe spotkanie 09.12.07, 17:20 No więc pizza nie przedstawiała jakiejś rewelacji, ale była w porządku - wypieczona, smaczna i całkiem obficie obsypana dodatkami, co nie zawsze się zdarza. Bo na przykład czasem hasło "oliwki" oznacza kilka sztuk na całą pizzę :-) Niemniej jednak, jej wielkość w stosunku do ceny była zdecydowanie niekorzystna. Mówiąc szczerze, za 25 zł można zjeść znacznie większą, lub, jak kto woli, zjeść taką samą za mniejsze pieniądze i to nawet w restauracji w centrum Warszawy. Darmowa zakąska ostra i czosnkowa - czyli taka, jakie lubię :-) Piwo niepasteryzowane znakomite, ale też wydaje mi się, że cena przesadzona :-/ Obsługa i sam lokal sympatyczne; nadal zaś jestem pod wrażeniem z powodu unikatowego wystroju toalety. Jak zgram zdjęcia, to wrzucę na forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.84 Re: Forumowe spotkanie 09.12.07, 19:33 Ja od siebie dodam- dla osób które wahają się czy przychodzić na tego typu spotkania, że warto. Można poznać nietuzinkowych ludzi i spędzić miło czas, pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaculka08 Re: Forumowe spotkanie 09.12.07, 23:45 To prawda.Mnie tym razem się nie udało.Pozdrowienia dla Wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Forumowe spotkanie 10.12.07, 16:42 Spotkanie super bo nowi ludzie przyszli a i stara gwardia nie zawiodła, może w nowym roku będzie nas jeszcze więcej. Knajpka przyjemna ale droga ... taka dla "lepszej" klienteli. Pamiętam, że kidyś Imbryk miał być taką knajpą, niestety dziś ratują się okolicznościowymi imprezami bo jak mam wypić to samo piwo za 9 zł i 6 zł to wiadomo, że większość wybierze tą drugą opcję. Zirytowało mnie troszkę, że piwo z beczki podają tylko w małych szklankach ale za to przekąska była wyśmienita. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Forumowe spotkanie 10.12.07, 20:17 Moje zdjęcia siedzą już w kompie ale za cholerę nie wiem jak wam je udostępnić. Kol pomocy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kol Re: Forumowe spotkanie 10.12.07, 20:21 jako zalacznik do mejla wrzucic i wyslac. ja jeszcze nie zdolalem zrzucic - bo ciagle siedze w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Forumowe spotkanie 11.12.07, 09:05 Właśnie ... najlepiej roześlij mailem wszystkim uczestnikom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Forumowe spotkanie 11.12.07, 09:28 Ale tylko te, na których dobrze wyszlam hi hi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Forumowe spotkanie 12.12.07, 17:11 Wysłałam wam adres do albumu picasa. Dajcie znać czy to działa bo ja jestem w fazie eksperymentów. Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Forumowe spotkanie 13.12.07, 08:10 eksperyment chyba się nie powiódł :-( ja wpisując podany przez ciebie link otrzymuję tę informację: "Ten użytkownik nie ma żadnych publicznych albumów." :-( może spakuj te fotki i jednak prześlij to mailem?? Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Forumowe spotkanie 13.12.07, 15:08 OK. za drugim razem eksperyment się udał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Forumowe spotkanie 19.12.07, 09:39 Są jakieś szanse na inne zdjęcia ze spotkania?? Mysza swoje udostępniła a inni?? Odpowiedz Link Zgłoś
krucjatorka.amatorka Re: Forumowe spotkanie 23.12.07, 17:46 Dopiero mam możliwość- wiec piszę:) Wszystkim uczestnikom spotkania dziękuję za miły wieczór! To był świetnie spędzony czas, zdecydowanie warty powtórzenia! Mam nadzieję, że spotkamy się niebawem...starsi o rok:) Tymczasem- zapalmy świece przy wigilijnym stole, podzielmy się opłatkiem...i razem świętujmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś