krucjatorka.amatorka 31.01.08, 23:25 Ekhm...wprawdzie idę na tzw. łatwiznę...ale czy mógłby mnie Ktoś z Szanownego Grona uświadomić, kiedy jest najbliższe spotkanie Forumowiczów? Dzięki. Pozdrawiam po dłuższym niebycie sieciowym:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sqh Re: Meeting:) 01.02.08, 07:26 Ja na przykład zapraszam wszystkich chętnych w sobotę o 12:00 pod Pałacyk na fotospacer po mieście. Chyba, że lunie deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
ramirez71 Re: Meeting:) 01.02.08, 15:34 Witaj krucjatorko! Dużo czasu Cię nie było.. Na temat spotkań powstał temat Magiel Towarzyski, tam znajdziesz potrzebne informacje.. Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
krucjatorka.amatorka Re: Meeting:) 01.02.08, 21:05 Oj nie było mnie, nie było...widzę, ze dużo mnie ominęło:( Cieszę się, że powstał Magiel, nie mniej jednak ogromnie trudno się w tym połapać( choc może i nie trudno, ale wymaga to czasu ze względu na zasięg drzewka, a u mnie ostatnio z tym kiepsko). Zamierzam się wczytać, a z meetingiem wyskoczyłam, by przypadkiem coś(znów) mnie nie ominęło w najbliższym terminie. dzięki za informację...i swoistą...mhm...troskę??:) Odpowiedz Link Zgłoś
ramirez71 Re: Meeting:) 01.02.08, 22:13 troskę.. błe.. szczerą sympatię, podszytą fantazją i ciekawością! :) Uprzedzę Cię o najbliższym spotkaniu.. aa.. własciwie to już jutro.. Spotkanie osób chcących "coś" zrobić (temat Forum Pruszków), następne przyklepane to walentynki w Kapadoky (tam, gdzie będzie jutrzejsze spotkanie), no, chyba, że czymś podpadną, to akurat zdżymy imprezę przenieść.. W planach spotkanie 9 lub 16 lutego.. Dzieje się, oj dzieje.. ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krucjatorka.amatorka Re: Meeting:) 02.02.08, 00:36 ojoj...jutro mam gości...ale piszę się chętnie na spotkanie np 16.02, o ile wieczorem, tudzież w dzień patrona obłąkanych i szaleńców:) No i będę śledzić ten cały magielek. Dziękuję Troskliwy Ramirezie Siedemdziesiąty Pierwszy(hihi). Odpowiedz Link Zgłoś