12.02.08, 21:06
Ja wiem, że ostatnio zakociło się na tym naszym forum ale udało mi się nareszcie zrobić album ze swoimi pupilami.
Zapraszam

picasaweb.google.pl/mysza63/Koty
Obserwuj wątek
    • anula813 Re: Koty 12.02.08, 22:26
      I dobrze, że się zakociło!
      A Kociaste piękne! Jak się zwą? :)
      • biomona Re: Koty 13.02.08, 16:56
        Rude absolutne cudo. Zazdroszczę, zawsze o takim tygrysie marzyłam.
        A młode cudo to syberyjski czy inny leśny norweski? Prześliczne.
        Oba kociszcza bardzo fotogeniczne (moje dwa czarnuchy nie zawsze dobrze wychodzą
        na zdjęciach)
    • orchidka77 moi rezydenci:) 13.02.08, 17:49
      Oto moi rezydenci: pingwinkowa Iga i buro-biały Kacper
      orchidka.fotosik.pl/albumy/286346.html
      • orchidka77 dokociłam się:) 09.04.08, 10:52
        Jak już niektórzy wiedzą... dokociłam się:)
        Oto najmłodszy członek kociej rodziny - Smok:)

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e08253abebdc5b2f.html
        PS zdjęcie autorstwa kola:)
    • ilekobietamalat Re: Koty 13.02.08, 19:40
      myszo to rude to wypisz wymaluj moje rude(ktore sie wyprowadzilo do
      sasiada;> ale wpada czasami:)) a to wlochate slicznosci:) ale
      siersci pewnie tona za nim sie wlecze:D (alergik jestem;P zauwazam
      takie rzeczy:D)

orchidka ten twoj czarno bialy to po prostu cudo:)

to moze ja moja kocia modelke tez powinnam pokazac:D
    • madee1 Re: Koty 13.02.08, 19:49
      <a
      href="s67.photobucket.com/albums/h295/madee1/animals/?action=view¤t=franek2.jpg"
      target="_blank">Franek na drzwiach</a>

<a
      href="s67.photobucket.com/albums/h295/madee1/animals/?action=view¤t=franek.jpg"
      target="_blank">Franek się relaksuje</a>
      • mysza63 Re: Koty 13.02.08, 20:34
        Franek cudny!!!!

moje koty to rudy Leon a kudłata mieszanka Maine Coona to Vita. Miał byc Vito Corleone ale wyszła z tego Vita, Vtka, Vicia i ogólnie mała rozrabiara. Znalazła się u mnie w domu w celach towarzyskich dla Leona, który z braku innych obiektów nagminnie atalował nasze nogi. Leon zakochał się w Vici bez pamięci i teraz mamy święty spokój.
        Mała jest śmieszna bo jak na swoją "rasę" jest naprawdę mała. Ma krótkie łapki jak jakiś jamnik ale za to słodki pyszczek i ogon jak wiewióra.
        • anula813 Re: Koty 13.02.08, 22:20
          A mój Nemo usłyszał dziś od pani doktor smutną prawdę: jest za gruuuuby!
          To oznacza limit na michę, a przecież MICHA największą wartością w życiu kota jest!
          • ania.mor Re: Koty 14.02.08, 11:52
            Hej mysza!
            Z tej mojej puchatej kuleczki to piękna kotka wyrosła!
            I pomyśleć, że nikt jej nie chciał....
            • misiek432 Re: Koty 14.02.08, 15:17
              Hej!
              My też mamy koty :)
              Przeprowadziliśmy się tu w grudniu i jeszcze nie znaleźliśmy weta, więc może coś
              podpowiecie??

Tu są moje kociaste, co prawda dawno nie aktualne, no wiecie nowe, pierwsze
              samodzielne mieszkanko :D

www.velox.waw.pl
              • anula813 Re: Koty 14.02.08, 18:16
                Może Burbelka na Prusa... Ja nigdy u niego nie byłam, ale ma bardzo dobrą stronę
                internetową, na którą warto zajrzeć tak, czy owak. Orchidka korzysta z niego,
                możecie ja podpytać :)
                • mysza63 Re: Koty 14.02.08, 18:40
                  Bubelka jest ok.

Ania a jak inne kociaki? Ta ruda też była ładna.
                  • ramirez71 Re: Koty 14.02.08, 19:11
                    Witaj misiek,
                    Polecam Burbelkę, nie zawiodł nas ani razu, zawsze miło i sympatycznie.
                    Zajrzyjcie na spotkanie 23 lutego, będzie cała elita kociozakreconych..
                    ;)
                    • anula813 Re: Koty 15.02.08, 00:56
                      Kto jeszcze należy do tej kocio-zakręconej elity? :)
                      • ania.mor Re: Koty 15.02.08, 08:18
                        czrny kotek mieszka w Piastowie a ruda kotka aż za Błoniami.
                        I wygląda na to ze wszystkie trzy kociaki trafiły do wspaniałych
                        domków
                      • basiak63 Re: Koty 15.02.08, 12:59
                        Jeszcze ja!!!! Mam 5 sztuk na stanie: 2 kociczki i 3 kocury. Bazyli
                        i Horacy są calutcy czarni, Psysio i Klementyna to pręgowane buraski
                        a Filomena do śliczna czarna kiciusia z pięknymi, białymi
                        skarpetkami i krawatem. Zdjęcia mam tylko na papierze, technika
                        jeszcze mnie nie dogoniła :)
                    • orchidka77 Re: Koty 15.02.08, 12:00
                      Burbelka jest OK. Choć jak prawie każdy wet małomówny i trzeba wymuszać zeznania jak sie człowiek chce czegos dowiedzieć:)
                      Jednak do poważniejszych spraw polecam klinike na Białobrzeskiej (bialobrzeska.waw.pl) - maja na miejscu cały sprzęt i robia wszystkie badania:)
                      • anula813 Re: Koty 15.02.08, 16:42
                        Wetką, od której nie trzeba wymuszać zeznań jest dr Ewa Sumiła w Michałowicach,
                        ul. Kolorowa (numeru nie pamiętam, ale lecznica jest na samym końcu krótkiej
                        uliczki). Lubię ją za to, że bardzo dokładnie mówi co robi i dlaczego. Jest przy
                        tym bardzo miła i widać, że bardzo lubi zwierzaki.
                        Klinikę na Białobrzeskiej polecam również - w poważniejszych sprawach.
                        Mają tam świetną diagnostykę, można zrobić zwierzakowi rentgen, badania krwi i
                        inne. Niestety długo się tam czeka (zwykle ok. 2 godzin), ale organizacja jest
                        bardzo sprawna. Mają też specjalny pokój do kroplówek, w którym można
                        towarzyszyć zwierzakowi.
                        Także w przypadku poważniejszych dolegliwości i problemów typu: "nie wiadomo, co
                        mu jest" warto tam się wybrać.
                        • seniorita_24 Re: Koty 18.02.08, 12:46
                          Polecam również panią doktor Ewe z Kolorowej w Michałowicach, a w potrzebie
                          dokładnej diagnostyki i specjalistycznych bada - Białobrzską w Wawie.
                          • mysza63 Re: Koty 18.02.08, 20:07
                            coby nie było nudno to jeszcze jeden adresi wrzucam z moją sunią i kotami, które niestety odeszły do krainy wiecznych łowów

picasaweb.google.com/mysza63/InneZwierzTka
    • uasiczka Re: Koty 09.04.08, 14:45
      a ja wrzucam link do filmiku o wszystkich kotach świata
      www.monikaburzynska.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=58&Itemid=103

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka