jaculka08 12.02.08, 23:03 Witam,może macie namiary na dobrego elektryka samochodowego,który bez problemów zamontuje radio w samochodzie ?Pruszków lub okolice. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z.bednarek Re: Elektryk samochodowy ? 12.02.08, 23:09 litosci, facet Ty masz jaja?? bo cos mi mowi ze Cie wykastrowali, toz to dziecko potrafi radio w aucie podlaczyc, no chyba ze jaculka to kobieta, wtenczas proponuje poszukac faceta ... w ostatecznosci zajrzec do elektryka na stalowej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaculka08 Re: Elektryk samochodowy ? 12.02.08, 23:25 z.bednarek napisał: > litosci, facet Ty masz jaja?? bo cos mi mowi ze Cie wykastrowali, > toz to dziecko potrafi radio w aucie podlaczyc, no chyba ze jaculka > to kobieta, wtenczas proponuje poszukac faceta ... w ostatecznosci > zajrzec do elektryka na stalowej. Widać,nie takie jak z.bednarek...ale możesz być spokojny, daje sobie radę...Skalda to i moje dziecko podłączy bez problemu....a za info o Stalowej,dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
z.bednarek Re: Elektryk samochodowy ? 12.02.08, 23:35 litosci, przeciez tam jest tylko plus i minus zasilania, dodatkowo plus ze stacyjki i 8 kabelkow do glosnikow, wszelkiej masci joysticki, anteny i zmieniarki cd podlaczane sa przez osobne zlacza, wiec standardowo masz 11 kabelkow, to naprawde pryszcz, pod warunkiem ze w aucie wszystkie kabelki sa doproawdzone w miejsce instalacji radia. Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Elektryk samochodowy ? 13.02.08, 00:13 Kurcze "litości"! Człowiek pyta o elektryka samochodowego, wiec albo dajesz mu potrzebny namiar albo sam mu to radio podłączysz a nie sie wymadrzasz jakbyś wszystkie rozumy pozjadał. Skąd Ty zbednarku wiesz na czym dokładnie polega problem Jaculki? Skąd założenie, że chodzi o standardowe podlączenie standardoego radia w standardowym samochodzie? A nawet gdyby.., to chyba po to jest również to forum by po prostu zdobyć potrzebną informację a nie nasłuchać się wczesniej czy aby napewno i komu jest ona potrzebna lub nie. Podobno nie ma głupich pytań a są tylko glupie odpowiedzi... zobaczymy jakie będą Twoje pytania w przyszłosci.. a może Ty już wszystko wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
kol Re: Elektryk samochodowy ? 13.02.08, 00:21 ja wiem. zbychu ma firme - litosci tudziez olaboga. Ale pamietaj Zbychu - wszelkie watki autopromocyjne sa szybko kasowane przez adminow:) Odpowiedz Link Zgłoś
z.bednarek Re: Elektryk samochodowy ? 13.02.08, 01:40 kurde, juz wiem czemu usnac nie moglem ... zostalem zdekonspirowany ... ale widac Kol nie masz dojsc do urzedu miejskiego, bo jakbys looknal w ewidencje działalnosci gospodarczej, to bys wiedzial że ... no tak, autoreklama zabroniona, zaraz mnie skasuja ... ale pamietajcie, bede wszem i wobec glosil, ze cenzura wrocila na forum pruszkowskie, jak tylko ruszycie moje wpisy ... Odpowiedz Link Zgłoś
dankan11 Re: Elektryk samochodowy ? 13.02.08, 11:05 Witam Ja polecam Pana Macieja Domańskiego z Piastowa tel. 602 792 798. Adresu nie pamiętam ale zakład ma bardzo blisko Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
ramirez71 Re: Elektryk samochodowy ? 13.02.08, 17:51 Jacuś, daj znać, jak Cię obsłużą, może też będę miał dla nich pracę.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaculka08 Re: Elektryk samochodowy ? 14.02.08, 00:15 Po wizycie u elektryka uwagami się podzielę :)...Dziękuję,za wszystkie wpisy i uwagi :).... p.s.dla Burzy i Kola szacunek za to,że dbają o dobre obyczaje na tym Forum..:)) Odpowiedz Link Zgłoś