sylwiaro1 18.03.09, 15:26 Co wybrać?? Jeśli ktoś ma opinię na tematy tych gabinetów stomatologicznych to proszę o wypowiedź. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uasiczka Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 19.03.09, 10:15 Dentiki nie polecam. Za to bardzo jestem zadowolona z przychodni DORMED (na ul. Brozozwej) a tam polecam dr Uszyńskiego (czy jakoś tak) i dr Kurczyńską Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.pruszkow Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 31.03.09, 12:38 dr Kurczyńska jest na urlopie macierzyńskim, ale wraca już w maju, ale fakt - jest rewelacyjna, w DORMED-ie polecam jeszcze dr Kurzynę Odpowiedz Link Zgłoś
ania.s22 Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 19.03.09, 11:42 A ja pozwolę sobie polecić panią Ziembicką, która przyjmuje na pętli przy Lidlu. Ze mnie straszny cykor jest ale do niej nie boje się chodzić. Więc gorąco polecam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ania.s22 Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 19.03.09, 11:45 Przepraszam za post pod postem ale co do Dentiki to nie polecam. Tak mi tam pani dentystka rozwierciła dziurę, że teraz ząbek do wyrwania się już tylko nadaje ;( Odpowiedz Link Zgłoś
i-ga Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 23.03.09, 18:43 zdecydowanie nie p. Ziembicka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania.s22 Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 24.03.09, 09:36 i-ga ale czemu nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
i-ga Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 25.03.09, 19:00 no cóż, generalnie nie radziła sobie z leczeniem kanałowym, szczególnie z jednym kanałem. Jak się potem okazało, zostawiła mi w kanale fragment narzędzia (no w sumie nieduży), na koniec zrobiła zdjęcie i powiedziała, ze jest wszystko o.k. Nie było o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.s22 Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 26.03.09, 13:56 hmm to faktycznie nie ciekawie. Chociaż każdemu się może zdarzyć mi zostało już tylko wyrwanie i mam z głowy :P Odpowiedz Link Zgłoś
olszak.pruszkow.pl Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 19.03.09, 21:42 Dr i dr Łuczak. Stomatologiczne małżeństwo w Ożarowie. Moja żona i córki są zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
ladykiller1990 Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 26.03.09, 12:34 Moja mała Jola również polecam przewspaniała atmosfera. Mili i konkretni ludzie... Już w przyszłym tygodni kolejna wizyta kontrolna a mała się nie boi Odpowiedz Link Zgłoś
szalona.manuela Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 26.03.09, 19:25 Dormed - dr Tomek Sutkowski Odpowiedz Link Zgłoś
viking03 Pio-Dent 17.04.09, 02:20 polecam Pio-Dent na Powstańców - szczególnie przemiłą super dentystkę dr Muhl-Gruba , ewentualnie dr Tartanus ( jedyny facet stomatolog w Piodencie). Odpowiedz Link Zgłoś
ignacyschab Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 17.04.09, 14:10 Z własnego doswiadczenia polecam PRIMA DENT na ul. Kosynierów w Pruszkowie. A w szczególności dr Pierzynowską Odpowiedz Link Zgłoś