Dodaj do ulubionych

Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent ??

18.03.09, 15:26
Co wybrać?? Jeśli ktoś ma opinię na tematy tych gabinetów stomatologicznych to
proszę o wypowiedź. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • uasiczka Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 19.03.09, 10:15
      Dentiki nie polecam. Za to bardzo jestem zadowolona z przychodni
      DORMED (na ul. Brozozwej) a tam polecam dr Uszyńskiego (czy jakoś
      tak) i dr Kurczyńską
      • kasia.pruszkow Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 31.03.09, 12:38
        dr Kurczyńska jest na urlopie macierzyńskim, ale wraca już w maju,
        ale fakt - jest rewelacyjna, w DORMED-ie polecam jeszcze dr Kurzynę
    • ania.s22 Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 19.03.09, 11:42
      A ja pozwolę sobie polecić panią Ziembicką, która przyjmuje na pętli przy Lidlu.
      Ze mnie straszny cykor jest ale do niej nie boje się chodzić. Więc gorąco polecam ;D
      • ania.s22 Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 19.03.09, 11:45
        Przepraszam za post pod postem ale co do Dentiki to nie polecam. Tak mi tam pani
        dentystka rozwierciła dziurę, że teraz ząbek do wyrwania się już tylko nadaje ;(
        • i-ga Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 23.03.09, 18:43
          zdecydowanie nie p. Ziembicka!!!
          • ania.s22 Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 24.03.09, 09:36
            i-ga ale czemu nie ??
            • i-ga Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 25.03.09, 19:00
              no cóż, generalnie nie radziła sobie z leczeniem kanałowym, szczególnie z jednym
              kanałem. Jak się potem okazało, zostawiła mi w kanale fragment narzędzia (no w
              sumie nieduży), na koniec zrobiła zdjęcie i powiedziała, ze jest wszystko o.k.
              Nie było o.k.
              • ania.s22 Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 26.03.09, 13:56
                hmm to faktycznie nie ciekawie. Chociaż każdemu się może zdarzyć mi zostało już
                tylko wyrwanie i mam z głowy :P
    • olszak.pruszkow.pl Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 19.03.09, 21:42
      Dr i dr Łuczak. Stomatologiczne małżeństwo w Ożarowie. Moja żona i
      córki są zachwycone.
      • ladykiller1990 Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 26.03.09, 12:34
        Moja mała Jola również polecam przewspaniała atmosfera. Mili i konkretni
        ludzie... Już w przyszłym tygodni kolejna wizyta kontrolna a mała się nie boi
    • szalona.manuela Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 26.03.09, 19:25
      Dormed - dr Tomek Sutkowski
    • viking03 Pio-Dent 17.04.09, 02:20
      polecam Pio-Dent na Powstańców - szczególnie przemiłą super
      dentystkę dr Muhl-Gruba , ewentualnie dr Tartanus ( jedyny facet
      stomatolog w Piodencie).
    • ignacyschab Re: Edent , Dentika a może Przychodnia Pio-Dent 17.04.09, 14:10
      Z własnego doswiadczenia polecam PRIMA DENT na ul. Kosynierów w
      Pruszkowie. A w szczególności dr Pierzynowską
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka