wioleta87 Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 09.01.06, 17:53 Profil Matematyczno-geograficzny z turystyką :D Odpowiedz Link
tippi Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 11.01.06, 20:47 liceum muzyczne- czyli przedmioty muzyczne na poziomie podstawowym i peeeeełno zajęć muzycznych. i jest extra :D Odpowiedz Link
versee Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 29.04.06, 09:47 Tymczasowo na zadnym, ale planuje geo-hist. ewentualnie klase lingwistyczne z rozszerzonym angielskim i lingwistyczna z rosyjskim.. A tak na sam koniec to human (polski- hista- wos) choc nie ejst to (teraz) moim marzeniem. Kiedys myslalam, tylko o humanistycznej, ale ten geo-hist mnie.. kiręci ;) pozdrawiam! Odpowiedz Link
katee17 Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 14.01.06, 09:51 z nazwy językowy a praktycznie angl-pol -chociaż w sumie TO JĘZYKI :D Odpowiedz Link
ag.n Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 15.01.06, 18:33 typowe skrzywienie ścisłe, czyli mat-fiz-inf :) i jestem zadowolona, bo przemioty ścisłe to jedyne, co mi w życiu dobrze wychodziło Odpowiedz Link
briken_miken Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 15.01.06, 22:23 Humanista ale na mat-fiz :) i fajniutko jest :) Odpowiedz Link
kein_engel Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 16.01.06, 00:03 mat-fiz-inf ale klasa "a" wiec jestesmy [przyajmniej wymagaja od nas zebysmy byli] najlepsi ze wszystkiego niejeden prawnik/lekarz sie z tego profilu urodzil :D elita kujonstwa w najlepszej szkolce w poznaniu :D Odpowiedz Link
ag.n Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 16.01.06, 21:20 ach, widzę, że jesteś tam, gdzie mi się nie udało; ale jak zobaczylam plan lekcji, to tym bardziej nie żałuję :P Odpowiedz Link
norm.alka Odpowiedź mamy licealisty 18.01.06, 11:30 Zupełnie przypadkowo trafiłam na to forum. I choć nie powinnam się wpisywać, bo jestem mamą licealisty, to jednak się wpiszę. Skłania mnie do tego fakt, iż sama jestem ... fanką grześków czekoladowych :))) Mój syn chodzi do klasy o profilu menedżerskim, czyli ma rozszerzoną informatykę i jężyk angielski. Pozdrawiam wszystkich licealistów. I wierzcie mi - zamieniłabym się z Wami! Odpowiedz Link
kochanamagdusia1 Jakie przedmioty są rozszezone na profilu mat-inf? 21.01.06, 16:35 jakie przedmnioty maja jeszcze zwiekszoną liczbe godzin poza matma i infą? pozdrawiam m. Odpowiedz Link
versee Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 29.04.06, 10:06 'najlepsze liceum w poznaiu' mzoesz wyslowic sie jasniej? dla jednego to (cholerny) marcinek dla 2giego marynka, 8mka, 2jka. 3jka a mzoe padreek. Ludzie mowcie prosto zmostu, a nie obijacie w bawelne.. a moze 105?? ;d :p Odpowiedz Link
badly.w Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 21.01.06, 19:23 Witam serdecznie zgromadzonych:) Human Dziennikarski sie kłania:) polski- 7h/tydzień historia- 4h/tydzień wos- 2h/tydzień dziennikarstwo- 2h/tydzień + raz w miesiącu 4 godziny wykładow na UJ i w życiu nie zmieniłabym ani profilu, ani szkoły:) Odpowiedz Link
briken_miken Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 21.01.06, 20:32 Nie no, 7h polskiego tygodniowo to bym nie wytrzymał jush!! Odpowiedz Link
isab Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 01.02.06, 14:46 7 h polskiego, 5 h historii, 6 h angielski.... polubisz albo zwariujesz ;) Odpowiedz Link
isab Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 30.01.06, 19:46 klasa "angielska", a wpraktyce taka humanistyczna, tylko bez łaciny :P rozszerzony angielski, historia, polski... tego tu chyba jeszcze nei bylo :) Odpowiedz Link
adusia1989 Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 31.01.06, 10:26 jestem na biol-chemie. Ala chyba już nie chcę być lekarzem, tylko może coś związanego z historią sztuki...:) Odpowiedz Link
the_sound_of_silence Dyplomacja Europejska 02.02.06, 04:44 LO5, Wrocław, dopiero 1 klasa. rozszerzony wos i historia (poza polskim i angielskim). Poza tym uczę się rosyjskiego. Szkoła jest ... kosmiczna ;) o. Odpowiedz Link
kawa087 Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 10.02.06, 19:22 hej,tak się składa,zeja też jestem na bio-chemie, całkiem fakjny profil no nie:D i co planujesz dalej?? Odpowiedz Link
delfinaaa Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 10.02.06, 22:45 A ja jestem na profilu proeuropejskim - rozszerzona historia, wos i geografia. Sama do końca nie wiem czy to jest dobry wybór, ale tkwie tu, bo klasy za żadne skarby nie warto zmieniać :) Odpowiedz Link
czarnyhumor Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 10.03.06, 00:29 Ja jeszcze nie licealistka, ale już się nią czuję, więc właściwie mogę powiedzieć, gdzie na 99 koma 9 procent pójdę: pol-hist-wok. Moje ulubione przedmioty ;P. Tylko że jest problem. Fizyka i matematyka - to też... moje ulubione przedmioty. Musialam sie nawyrzekac zainteresowan, ale i tak bardzo wierze w nauke samodzielna, na wlasna reke, w domu ;P. biol-chem absolutnie mnie nie interesuje ;P. Odpowiedz Link
ola_ck Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 31.03.06, 21:10 hist- geog- wos. Dziwny profil ale dobrze jest... Odpowiedz Link
damianin1 Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 10.08.06, 04:32 Ja idę teraz na Menedżerski , czyli matma-gegra-anglik Nie ząłuję wyboru liceum bo ma wysoki poziom.Za matmą nie przepadam ale da się znieść. :) Odpowiedz Link
joy51 Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 21.08.06, 21:17 biol.-chem. --->zajebiście dużo pracy ale ogólnie jest super i nie zamieniłabym tego na nic!!!pozdro dla wszytskich chemików i biologów Odpowiedz Link
barteek1 Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 10.04.07, 16:28 prawniczo-językowy :) Historia, WOS no i Angielski (6 razy w tygodniu :/). Mi pasi :D Odpowiedz Link
aquira Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 14.04.07, 15:26 Dziwny profil wybrałam... Mianowicie biologiczno-informatyczny. Rozszerzona jest biologia i chemia (tak jak na bio-chemie, mamy tyle samo godzin z tych przedmiotów), ale mamy dodatkowo informatykę, na której nic nie robimy:) Gdy szłam do Liceum myślałam raczej o czymś związanym z informatyką, teraz mi się wszystko pozmieniało;) Za miesiąc zdaję chemię, biologię i angielski (rozszerzone) i dobrze mi z tym:D Naprawdę polubiłam te przedmioty. Nigdy nie zmieniłabym mojej klasy na bio-chema - mam naprawdę samych fajnych ludzi w bio-infie, jesteśmy zgrani, lubimy się bawić... W głowie nam nie tylko nauka;) Dlatego nigdy się nie nudzimy:D Odpowiedz Link
misty-girl Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 28.04.07, 12:32 Humanistyczny. Rozszerzony polski, historia, wos i języki obce (ang i niem) ;) Odpowiedz Link
babajaga90 Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 04.05.07, 15:18 lingwistyczny 6 polskich 4 angielskie 3 hiszpanskie/tydzien wszystkie te przedmioty rozszerzone hiszpanski po prostu cuuudowny xD Odpowiedz Link
blackliliy Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 09.05.07, 18:59 tu Angol-polak -hista-niemiec- wos -Filozofia :):):) Odpowiedz Link
im.gabi Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 10.05.07, 21:30 na dwujęzycznym ;d fajnie jest ;d ale przyszłość wiążę z kierunkiem studiów, na który po biol-chemie się idzie ;d Odpowiedz Link
bekonik90 Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 01.06.07, 21:25 Humanistyczny. A zauważyliście, że na humanistycznych jest najwięcej debili, którzy myślą iż na tym kierunku jest najprościej? :-> Odpowiedz Link
margot91 Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 09.06.07, 10:08 od września biol -chem - fiz xD i w dodatku dwujęzyczny ( 6 godzina w tygodniu frencha xD ). Ucze się go w tym samym budynku, ale w gimnazjum Odpowiedz Link
buddhaforme Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 08.07.07, 18:45 od wrzesnia bedzie jężykowo-kulturowy (ang-gegr-inf) Odpowiedz Link
seleen Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 10.07.07, 12:16 na matematyczno-geograficznym Odpowiedz Link
pluskotka Re: Na jakich profilach jesteście ? :-) 02.09.07, 16:36 Humanistyczny, ostatni rok. Odpowiedz Link