sadbuttru3 09.07.09, 00:10 Jaka instalacje polecacie do tego samochodu. Cena do 5 tys ale oczywiscie im taniej tym lepiej. Czy to wogole dobry pomysl, zeby pakowac gaz do tego auta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kandyk Re: laguna2 2006 3.0 v6 10.07.09, 17:47 Każde auto (no...prawie) można zagazować; zobacz: www.elpigaz.com W zakładce KONTAKT znajdziesz autoryzowany serwis najbliżej Swojego miejsca zamieszkania. Odpowiedz Link
jackpotek777 Re: laguna2 2006 3.0 v6 09.11.09, 19:18 Kilka tygodni męczyłem się z instalacją w samochodzie Volvo XC90 2,8 biturbo. Trafiłem do tego zakładu i po kilku modyfikacjach i odpowiedniej regulacji - mam to co chciałem. Jeżdżę na gazie samochodem, który podobno na gazie nie jeździ i to lepiej niz na benzynie. Nic sie nie dzieje. Żadnych problemów. Jeszcze raz polecam: Auto Gaz Kopiczko ul. Braci Briggsów 21. Marki. 22 771 35 33. Mają też stronę ale nie pamiętam adresu. Jeżeli chodzi o samochody z turbo - są bez konkurencyjni. W trakcie gdy tam byłem widziałem przeglądy saabów, mercedesów, bmw. Jeden saab miał 300 KM z 2,3 litra. Paliłem z włąscicielem papierosa - był zachwycony! Ja również jestem. Pozdrawiam jeszcze raz! Odpowiedz Link