Dodaj do ulubionych

Dr.Surowiec-jeden z najlepszych chirurgów

09.03.10, 19:21
Słyszałam ze dr.Surowiec to jeden z nalepszych specjalistów od
rozszczepów,jakie macie opinie o tym lekarzu.
Obserwuj wątek
    • cye Re: Dr.Surowiec-jeden z najlepszych chirurgów 09.03.10, 20:17
      Operował naszą córkę. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów! Buzia wygląda bardzo
      ładnie, podniebienie również zostało dobrze zrekonstruowane(opinia logopedy) a
      rozszczep był duży. Poza tym jest miłym człowiekiem, odpowiada wyczerpująco na
      wszystkie pytania, można się do niego zawsze zwrócić. Bardzo się cieszę, że do
      niego trafiliśmy.
      • anulaaa33 Re: Dr.Surowiec-jeden z najlepszych chirurgów 09.03.10, 20:22
        oooo tak to lekarz na 6
        • mamatosi.pl Re: Dr.Surowiec-jeden z najlepszych chirurgów 09.03.10, 23:10
          zgadza się! byłam u niego dwa razy na konsultacjach: przed porodem i po
          porodzie, a w czerwcu ma operować moją Tosię. bardzo zapracowany, ale jest chyba
          pasjonatem tego, co robi.
          • nikol_00 do....mamatos 10.03.10, 14:51
            Witam mam pytanie skąd jesteś pewna że to dr Surowiec będzie operował twoją córeczkę w IMIDZIE będzie operacja.
            • mamatosi.pl Re: do....mamatos 12.03.10, 16:12
              Rozmawialiśmy z nim, prosząc o to i mamy nadzieję, że tak będzie. Ale oczywiście
              100% pewności nie mamy.
              • nikol_00 Re: do....mamatosi 12.03.10, 17:02
                mam jeszcze jedno pytanie kiedy macie operację i gdzie jeśli można wiedzieć z
                góry dziękuję
                • mamatosi.pl Re: do....mamatosi 17.03.10, 16:50
                  mamy operację 29 czerwca w IMiD i na wszelki wypadek, gdyby mała się
                  rozchorowała, mamy zaklepany termin miesiąc później na Koziej
                  • nikol_00 Re: do....mamatosi 17.03.10, 17:06
                    to ile ma twoja córeczka my mamy operację 26.04 w imidzie
                  • bociek-1 Re: do....mamatosi 20.04.10, 18:49
                    Prosze mi powiedziec jak to jest z tym terminem operacji? "trzymacie" termin i tu i tu? i lekarz nie ma nic przeciwko temu? My jeszcze nie bylismy na konsultacji, i jak na razie to trudno nam sie zdecydowac czy operowac w IMiD czy na Koziej, dlatego pilnie sledze to forum. pozdrawiam
                    • annwit7092 Re: do....mamatosi 21.07.10, 14:49
                      bym radzila zdecydowal cie na operacje w imidzie.
                      moj synek byl tam operowany i jestem zadowolona z efektu. dla
                      porownania powiem ze widzialam dziecko operowane na koziej i bylam
                      przerazona z tego co zobaczylam.

w imidzie jest super fachowa opieka i wikekszy zespol lekarzy i
                      pielegniarek.
        • niunia_30 Re: Dr.Surowiec-jeden z najlepszych chirurgów 16.03.10, 08:51
          To najlepszy lekarz jakiego spotkałam razem z Panią Profesor operowali moja córcię
    • abcde-25 Re: Dr.Surowiec-jeden z najlepszych chirurgów 10.03.10, 09:13
      Wejdź w ten wątek ;)

Operacja na Koziej (5)justyna302 06.03.10, 22:03
      • andziabrodzik21 Re: Dr.Surowiec-jeden z najlepszych chirurgów 10.03.10, 12:18
        Operował Naszego synka. Bardzo dobry lekarz. w skali od 1 do 6 oczywiście !!!!
        • mama_zuzki2 Re: Dr.Surowiec-jeden z najlepszych chirurgów 12.03.10, 15:36
          zgadzam sie w 100% świetny chirurg,wyczerpująco odpowiada na pytania i zawsze
          mozna sie do niego zwrocic o rade
    • annwit7092 Re: Dr.Surowiec-jeden z najlepszych chirurgów 21.07.10, 14:45
      faktycznie lekarz wart polecenia !!!
      operowal mojego synka i jestesmy zadowoleni z efektu. synek mial
      szeroki roszczep, a tera nawet sladu nie ma !!looea jak o zaobaczyla
      to niemogla uwiezycze nasze dziecko mialo rozszczep wargi .
      tego lekarza nie chce wymienic na zadnego innego .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka