aga9955 25.08.10, 11:44 Potrzebuję namiar na dobrego ortodonte w Krakowie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mich325 Re: Ortodonta Kraków 18.12.14, 21:44 Zajrzyj tutaj....ortodontica.pl/. Nie napisałaś skąd dokładnie jesteś...gabinet znajduje się zaraz koło Galerii Kazimierz...zbierają tylko pozytywne komentarze...więc myślę, że warto spróbować. Przyjmują zarówno dorosłych jak i dzieci...wszelkie dodatkowe informacje w raz z cennikiem znajdziesz na ich stronie. Odpowiedz Link
nimwstaniedzien Re: Ortodonta Kraków 09.01.15, 11:09 bardzo dobra jest dr Magdalena Kowalczyk z Galerii Uśmiechu, bardzo miła, ale też dokładna i bardzo dobra specjalistka. Myślę, że spokojnie możesz się do niej wybrać. Odpowiedz Link
bar_ten Re: Ortodonta Kraków 13.01.15, 19:35 Polecam z czystym sumieniem OrtoVenę (www.ortovena.pl) numer 1 dla mnie jeśli idzie o oertodoncję w Krakowie. Odpowiedz Link
semifreddo Re: Ortodonta Kraków 06.07.15, 21:33 Ja z kolei NIE polecam tego ortodonty. Zęby źle leczone, miałam wrażenie że jestem królikiem doświadczalnym. nie wiem jak z wadami zgryzu u innych pacjentów ale z moją pani Kowalczyk sobie nie dała rady (a zęby były po prostu stłoczone) Straciłam czas i pieniądze! Zostały gorzkie łzy..Zero fachu. Galeria uśmiechu to powinna zmienić nazwę na Galerie Płaczu. Odpowiedz Link
admoveout Re: Ortodonta Kraków 09.05.16, 18:46 Jeżeli szukasz dobrego ortodonty, to mogę zarekomendować Aquadent Centrum Stomatologii Rodzinnej.Polecam również śledzić ich wydarzenia na www.facebook.com/aguadent/ - zaoszczędziłam i jestem posiadaczką pięknego uśmiechu!:)Podziękowania dla Pani dr.Agnieszki Trzepatowskiej. Karolina R. Odpowiedz Link