agata19795 14.05.07, 18:31 witajcie, poszukuje dobrego logopedy w poznaniu, czy ktos moze mi pomoc?pozdr! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka.rzeznik Re: logopeda w poznaniu 16.05.07, 00:43 Znajoma "testuje"panią Żybryk-Stopa w przychodni w Szpitalu na Przybyszewskiego i ma b.dobre zdanie (dużo ćwiczeń z dzieckiem, dużo jasnych i wyraźnych zaleceń do domu), a ma porównanie bo nie jest to pierwszy logopeda, którego zalicza. Ponieważ akurat ja zapisywałam ją i jej córeczkę na pierwszą wizytę i byłam tam z moim też rozszczepowym synkiem, to p. doktor od razu rozpoczęła rozmowę na jego temat, przez co zrobiła na mnie b. przyjazne wrażenie, bo przecież mogła olać. Odpowiedz Link
marcintatazuzy Re: logopeda w poznaniu 16.05.07, 06:48 Jak byliśmy w kwietniu z naszą Zuzią na konultacji u dr Stępniewskiego w Poznaniu to spotkaliśmy miłe małżeństwo - dziewczyna chyba miała na imie Justyna i ona też poleciła panią Zybryk-Stope - mówiła ze jest ponoć dobra. My jeszcze sie do niej nie udaliśmy bo jesteśmy przed operacją podniebienia -(po nowym roku) ale też do niej pojedziemy. Pytanie czy jest sens gdy mała ma rozszczep podniebienia miękkiego jechać przed operacją do logopedy? Pozdrawiam Odpowiedz Link
avanthi Re: marcintatazuzy 16.05.07, 07:34 Cześć Mój synek tez miał rozszczep podniebienia miekkiego i u logopedy bylismy przed zabiegiem i jestem bardzo zadowolona, ponieważ lekarka zaleciła niezbedne masaże buźki oraz nóżek ( które w zasadzie powinno sie wykonywac dzieciom z rozszczepem od pierwszych dni życia)oraz co tez bardzo ważne mały stał sie pacjentem poradni i miał usatlone kolejne wizyty juz po operacji , a do dobrych specjalistów sa duże kolejki. Ja osobiście bardzo polecam wizyte u logopedy przed zabiegiem , trzeba miec tylko skierowanie od pediatry , moim zdaniem nie zaszkodzi , sa tylko same plusy. Fakt iż pediatrzy nie kieuja naszych dzieci na takie konsultacje wynika tylko z ich niewiedzy, bo w zasadzie pierwsza konsultacja logopedyczna powinna mieć miejsce w 2-3 dobie zycia malucha.pozdrawiamy i zyczymy duzo siły i zdrówka dla Zuzy. GOSIA, KONRAD I PATRYCZEK DZIELNY CHŁOPCZYCZEK Odpowiedz Link
agata19795 Re: logopeda w poznaniu 16.05.07, 09:05 ok dzieki, w takim razie lecimy na przybyszewskiego! :) Odpowiedz Link
mamakrzysia11 Re: logopeda w poznaniu 16.05.07, 23:10 Witam zarówno ja jak i mamapatryczka1 chodzimy właśnie do Pani magister Stopy z naszymi chłopakami polecam bo dzieci chętnie do niej chodzą jest przemiłą osobą ma w swoim dorobku zawodowym wiele rozszczepków z którymi pracowała więc chyba musi znać się na rzeczy w imidz w w-wie pani logopeda też ją poleca dzieciom z poznania może się uda że kiedyś spotkamy się w poczekalni u logopedy pozdrawiamy Kasia i Krzyś Odpowiedz Link
agaijo Re: logopeda w poznaniu 17.05.07, 10:10 CZy mogłabym prosic o nr tel. do przychodni/do P. doktor? Aga Odpowiedz Link
agata19795 Re: logopeda w poznaniu 17.05.07, 11:44 z tego co sie zdazylam zorientowac 061 869 15 48, godz przyjec|:pon, wt, sr 14- 16, sr,pt 9.30-12, wejscie R, od razu przyjsc ze sierowaniem. Odpowiedz Link