poziomka.a 24.08.10, 13:49 Witam, Chciałabym spędzić Sylwestra na Roztoczu. Czy może ktoś mi polecić gospodarstwo agroturystyczne zajmujące się organizowaniem Sylwestra, mam na myśli jakieś przyjęcie, kulig itp. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harey Re: sylwester 2010/2011 25.08.10, 09:44 Witam, Polecam stronę www.roztocze-agroturystyka.pl to oferta z Suśca i okolic, w tym roku po raz pierwszy bal sylwestrowy zorganizowany będzie w nowym ośrodku Sosnowe Zacisze sosnowe-zacisze.pl Odpowiedz Link
czuk1 Re: sylwester 2010/2011 25.08.10, 16:41 Bale sylwestrowe są w prawie wszystkich ośrodkach wypoczynkowych i większych restauracjach na Roztoczu. Na pewno uzyskasz tu od nas.... fachowe porady. Ja osobiście znam OW "Energetyk" i Rest."Gajówka". Odpowiedz Link
czuk1 Re: sylwester 2010/2011 29.08.10, 08:14 Popieram "Sosnowe Zacisze". Byłem, widziałem : nowiutki obiekt, uprzejmą załogę,duże zaplecze kuchenne, dobre jedzenie, duże sale do imprez i konferencji. W tym Ośrodku, to chyba pierwszy bal sylwestrowy. Bale są w Zwierzyńcu, we wspomnianej "ANNIE" oraz nowym też obiekcie, bardzo dużej restauracji "Sonata". W Krasnobrodzie masz "Ośrodki z balami": Pensjonat "Marta" - na pewno będzie super, bo Właścicielka - Pani Marta, to najbardziej doświadczona restauratorka w całym regionie. Teraz dysponuje dużą salą . Bale w Krasnobrodzie będą w OW "Uroda" , "Jolanta", Pszczeliniec". Merytorycznie mogę napisać (drogą mailową) tylko o dwóch obiektach: Gajówka i Energetyk Odpowiedz Link