ubott.1 12.04.04, 16:09 Zauwazylem, ze prawie wszedzie Cie widac na forum Polska zachwalajac roztocze. Brawo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarsis Re: Brawo katarsis dobra robota !!! 12.04.04, 16:30 Ej, witojcie! Nie zachwalam przecie kota w worku. Roztocze jest wspaniałe. Tak jak już wspomniałam gościłam u Was przyjeżdżając z odległego zakątka Polski. Mam sporo informacji o podkarpackich gospodarstwach agroturystycznych. Jeżeli tylko moja wiedza mogłaby się na coś przydac to służę uprzejmie. Pozdrowienia dla cudownej krainy i jej przemiłych mieszkańców! K. ps. w tym samym celu co u Was byłam też w Łebie (turystycznej stolicy Polski podobno)i niestety nie mogę o niej powiedzieć nic dobrego. Byłoby to ostatnie miejsce, do którego chciałabym się udać na urlop. Odpowiedz Link
januszx Re: Brawo katarsis dobra robota !!! 12.04.04, 19:59 Katarsis poprostu jestem pod dużym wrażeniem! , cóż tylko brać z Ciebie przykład wciąz jeszcze swiątecznie pozdrawiam J Odpowiedz Link
czuk1 Re: Brawo katarsis dobra robota !!! 13.04.04, 07:58 januszx napisał: > Katarsis poprostu jestem pod dużym wrażeniem! , cóż tylko brać z Ciebie > przykład > wciąz jeszcze swiątecznie pozdrawiam > J Dziękuję za obiektywizm. Lubimy Cię za to. Jak będziesz jechał do nas - daj internetowy sygnał. Powitamy Cię w realu. A przynajmiej ja - Mariusz(czuk1). Ps. Życzę Ci miłej wiosny i letniego wypoczynku. Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Brawo katarsis dobra robota !!! 08.07.04, 00:24 Czy ktos nasladuje nadal katarsisa ? Rekalmujmy roztocze na innch forach. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Reklamujmy Roztocze 08.07.04, 12:26 ubott.1 napisał: > Rekalmujmy roztocze na innch forach. Ubotcie, ja zareklamowalam na dwoch. Na jednym ze skutkiem, bo pojawil sie, choc na krotko, bardzo mily nowy forumowicz. A ktos inny zareklamowal tez, ale posrednio, a jakze dziwnie!!! Na bardzo madrym forum, na ktore nie zagladam wcale (bo zero wiadomosci w temacie), moj nick zostal podany przez "jednego z naszych", aby zwrocic sie do mnie po informacje, bo "blotniarka co pisze na forum Roztocze" Ci pomoze. )) Tak wiec nowy czytelnik Roztocza nam przybyl, a sprawce tego rodzaju reklamy pominmy milczeniem... Oczywiscie sie nie gniewam za "szarganie mojego nicka" po innych forach, ale zadomowiona jestem tutaj! Pozdrowienia, zapraszam innych do reklamowania i forum Roztocze, i samego regionu! Odpowiedz Link
koziorozka Reklama Roztocza 08.07.04, 15:26 niezly tekst o Roztoczu niecaly tydzien temu zamiescila gazeta Wyborcza w dodatku Turystyka. Szumi Szum na progach znajdziecie pod: serwisy.gazeta.pl/turystyka/1,50355,2162025.html Odpowiedz Link
czuk1 Re: Reklamujmy Roztocze 09.07.04, 09:52 blotniarka.stawowa napisała: > ubott.1 napisał: > > Rekalmujmy roztocze na innch forach. > > Ubotcie, > ja zareklamowalam na dwoch. Na jednym ze skutkiem, bo pojawil sie, choc na > krotko, bardzo mily nowy forumowicz. > > A ktos inny zareklamowal tez, ale posrednio, a jakze dziwnie!!! > Na bardzo madrym forum, na ktore nie zagladam wcale (bo zero wiadomosci w > temacie), moj nick zostal podany przez "jednego z naszych", aby zwrocic sie do > mnie po informacje, bo "blotniarka co pisze na forum Roztocze" Ci pomoze. :- )) > ) > > Tak wiec nowy czytelnik Roztocza nam przybyl, a sprawce tego rodzaju reklamy > pominmy milczeniem... Oczywiscie sie nie gniewam za "szarganie mojego nicka" po > > innych forach, ale zadomowiona jestem tutaj! > > Pozdrowienia, > zapraszam innych do reklamowania i forum Roztocze, i samego regionu! Skarbie. Roztocze Ci tego nie zapomni. A u Mariusza masz piwo Zwierzyniec (butelka z czasów partyzantki - taki granat). Dzięki. Trzymaj sie nadal tak pieknie w tej swojej Krainie Tysiecy Jezior,Milionów Hektarów Przebogatych Lasów, Niedżwiedzi Grizly?........i setek przemiłych Kobiet pochodzących z Polski. M Odpowiedz Link