Dodaj do ulubionych

Brawo katarsis dobra robota !!!

12.04.04, 16:09
Zauwazylem, ze prawie wszedzie Cie widac na forum Polska zachwalajac
roztocze. Brawo.
Obserwuj wątek
    • katarsis Re: Brawo katarsis dobra robota !!! 12.04.04, 16:30
      Ej, witojcie!

Nie zachwalam przecie kota w worku. Roztocze jest wspaniałe. Tak jak już
      wspomniałam gościłam u Was przyjeżdżając z odległego zakątka Polski. Mam sporo
      informacji o podkarpackich gospodarstwach agroturystycznych. Jeżeli tylko moja
      wiedza mogłaby się na coś przydac to służę uprzejmie.

Pozdrowienia dla cudownej krainy i jej przemiłych mieszkańców!

K.
      ps. w tym samym celu co u Was byłam też w Łebie (turystycznej stolicy Polski
      podobno)i niestety nie mogę o niej powiedzieć nic dobrego. Byłoby to ostatnie
      miejsce, do którego chciałabym się udać na urlop.
      • januszx Re: Brawo katarsis dobra robota !!! 12.04.04, 19:59
        Katarsis poprostu jestem pod dużym wrażeniem! , cóż tylko brać z Ciebie
        przykład
        wciąz jeszcze swiątecznie pozdrawiam
        J
        • czuk1 Re: Brawo katarsis dobra robota !!! 13.04.04, 07:58
          januszx napisał:

> Katarsis poprostu jestem pod dużym wrażeniem! , cóż tylko brać z Ciebie
          > przykład
          > wciąz jeszcze swiątecznie pozdrawiam
          > J

Dziękuję za obiektywizm. Lubimy Cię za to. Jak będziesz jechał do nas - daj
          internetowy sygnał. Powitamy Cię w realu. A przynajmiej ja - Mariusz(czuk1).
          Ps. Życzę Ci miłej wiosny i letniego wypoczynku.
          • ubott.1 Re: Brawo katarsis dobra robota !!! 08.07.04, 00:24
            Czy ktos nasladuje nadal katarsisa ? Rekalmujmy roztocze na innch forach.
            • blotniarka.stawowa Reklamujmy Roztocze 08.07.04, 12:26
              ubott.1 napisał:
              > Rekalmujmy roztocze na innch forach.

Ubotcie,
              ja zareklamowalam na dwoch. Na jednym ze skutkiem, bo pojawil sie, choc na
              krotko, bardzo mily nowy forumowicz.

A ktos inny zareklamowal tez, ale posrednio, a jakze dziwnie!!!
              Na bardzo madrym forum, na ktore nie zagladam wcale (bo zero wiadomosci w
              temacie), moj nick zostal podany przez "jednego z naszych", aby zwrocic sie do
              mnie po informacje, bo "blotniarka co pisze na forum Roztocze" Ci pomoze. smile))

Tak wiec nowy czytelnik Roztocza nam przybyl, a sprawce tego rodzaju reklamy
              pominmy milczeniem... Oczywiscie sie nie gniewam za "szarganie mojego nicka" po
              innych forach, ale zadomowiona jestem tutaj!

Pozdrowienia,
              zapraszam innych do reklamowania i forum Roztocze, i samego regionu!
              • koziorozka Reklama Roztocza 08.07.04, 15:26
                niezly tekst o Roztoczu niecaly tydzien temu zamiescila gazeta Wyborcza w
                dodatku Turystyka. Szumi Szum na progach znajdziecie pod:
                serwisy.gazeta.pl/turystyka/1,50355,2162025.html
              • czuk1 Re: Reklamujmy Roztocze 09.07.04, 09:52
                blotniarka.stawowa napisała:

> ubott.1 napisał:
                > > Rekalmujmy roztocze na innch forach.
                >
                > Ubotcie,
                > ja zareklamowalam na dwoch. Na jednym ze skutkiem, bo pojawil sie, choc na
                > krotko, bardzo mily nowy forumowicz.
                >
                > A ktos inny zareklamowal tez, ale posrednio, a jakze dziwnie!!!
                > Na bardzo madrym forum, na ktore nie zagladam wcale (bo zero wiadomosci w
                > temacie), moj nick zostal podany przez "jednego z naszych", aby zwrocic sie
                do
                > mnie po informacje, bo "blotniarka co pisze na forum Roztocze" Ci pomoze. :-
                ))
                > )
                >
                > Tak wiec nowy czytelnik Roztocza nam przybyl, a sprawce tego rodzaju reklamy
                > pominmy milczeniem... Oczywiscie sie nie gniewam za "szarganie mojego nicka"
                po
                >
                > innych forach, ale zadomowiona jestem tutaj!
                >
                > Pozdrowienia,
                > zapraszam innych do reklamowania i forum Roztocze, i samego regionu!

Skarbie. Roztocze Ci tego nie zapomni. A u Mariusza masz piwo Zwierzyniec
                (butelka z czasów partyzantki - taki granat). Dzięki. Trzymaj sie nadal tak
                pieknie w tej swojej Krainie Tysiecy Jezior,Milionów Hektarów Przebogatych
                Lasów, Niedżwiedzi Grizly?........i setek przemiłych Kobiet pochodzących z
                Polski. M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka