users1 20.04.04, 21:16 ...zauważyliście, że "podróżnicy" są już za "Roztoczem" W.2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia.m Re: Czy.... 20.04.04, 21:19 Kto by zwracał uwagę na takie drobiazgi. Nam się tu świetnie rozmawia.! Odpowiedz Link
ubott.1 A czy.... 21.04.04, 09:49 Zauwazyliscie, jak blisko juz nastepne forum przed nami. Moze to i drobiazg ale chyba cale nasze zycie sklada sie z drobiazgow. A ten bardzo cieszy, ze sie tak rozwijamy. Odpowiedz Link
januszx Re: A czy.... 21.04.04, 10:47 A własnie znalazłem . to tutaj: forum >prywatne > turystyka Pozdrawiam J Odpowiedz Link
stiah Re: A czy.... 22.04.04, 11:43 A po co ja mam jeżdzić na Wyspy Dziewicze czy jakąś Kubę? Jednego i drugiego na Roztoczu nie brakuje... Dla każdego coś miłego! Odpowiedz Link
benia30 Re: A czy.... 22.04.04, 16:23 Cudze chwalicie, swego nie znacie... Na miejscu takie bogactwo - nieodkryta urocza kraina, kryształowe powietrze, bogata flora i fauna a niektórzy szukają wrażeń tysiące kilometrów stąd... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: A czy.... 22.04.04, 20:18 benia30 napisała: > Cudze chwalicie, swego nie znacie... Na miejscu takie bogactwo - nieodkryta > urocza kraina, kryształowe powietrze, bogata flora i fauna a niektórzy szukają > wrażeń tysiące kilometrów stąd... > A jak sie kocha i swoje i cudze, to co? Milosci nigdy za wiele! Odpowiedz Link
misia.m Re: A czy.... 22.04.04, 22:13 To znaczy ,że jest kompromis, a ludzie tego zwykle nie stosują, w turystyce też; ( Odpowiedz Link
stiah Re: A czy.... 23.04.04, 10:48 Stosują, stosują, ja na przykład chodzę po Roztoczu naprzemian lewą i prawą nogą! Nie jestem taki bezkompromisowy jak co poniektórzy... Odpowiedz Link
czuk1 Re: A czy.... 23.04.04, 10:54 stiah napisał: > Stosują, stosują, ja na przykład chodzę po Roztoczu naprzemian lewą i prawą > nogą! Nie jestem taki bezkompromisowy jak co poniektórzy... Dobrze że nie ma sporu i problemów w tym wątku "czy tak" ? Lubie miłą krajanke z Kanady. Wiecie którą. Co pisze jak my śpimy. pzdr - dziadek Mariusz Odpowiedz Link
stiah Re: A czy.... 23.04.04, 18:42 Dlatego w ogóle pisuję na tym Forum - ze względu na atmosferę i gości z którymi, nadaję tak ogólnie na jednej fali. Ograniczenia geograficzne i wiekowe nie mają tu znaczenia. Odpowiedz Link