Dodaj do ulubionych

czerwiec nocleg

09.04.13, 12:56
Witam serdecznie

Widzę że jest dużo ofert agroturystyki jednak nie mogę się zdecydować i dlatego bardzo proszę o propozycje. Może ktoś mi pomoże. Chcemy pojechać na początku czerwca na tydzień z dwójka dzieci - jedno 7 lat a drugie 8 miesięcy i tu jest problem bo pokój musi być na tyle duży żeby ustawić łóżeczko turystyczne. Chciałabym noclegi w agroturystyce z pełnym wyżywieniem żeby posmakować tamtejszej kuchni. I jeszcze nie chcemy jechać do miasta tylko gdzieś na uboczu w jakim ładnym zakątku w ciszy.

Bardzo proszę jesli ktoś może nam coś polecić to będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • skuter44 Re: czerwiec nocleg 11.04.13, 11:25
      Znam tych ludzi. Idealne miejsce na taki wypoczynek.
      Podaję namiary:

„Na polanie”
      Wiktoria i Jan Kowalczuk
      Trzepieciny 11 a
      22–442 Adamów
      tel. 84 618 62 05
      www.napolanie.roztocze.com
      • 10maj Re: czerwiec nocleg 14.04.13, 17:48
        Bardzo dziękuję ale nie mogę otworzyć strony. Szukałam inaczej ale nic nie znalazłam jjeśli jeszcze mogę na coś liczyć to bardzo proszę.
        • czuk1 Re: czerwiec nocleg 15.04.13, 19:15

Zadzwon do nich. Rozmawiaj z godpodynią. Ona rządzi. Pochodzą z Zamoscia (emryci).
          Mają warzywa, blisko jest grzybny las, niedaleko rz.Wieprz, Nie mają zwierzat. Zabudowania oddzielne.Bezpiecznie i cicho. Wszystkie media. Droga twarda i sklep blisko. W centrum Roztocza. To przysiółek wsi Bondyrz .
          Mariusz
    • czuk1 Re: czerwiec nocleg 16.04.13, 22:07
      Tak Inko. Ale to jest działanie "w ślepo". Najlepiej byłoby porozmawiać telefonicznie z potencjalnymi kwaterodawcami + uzyskać o nich/o kwaterze mozliwie najwiecej uczciwych informacji. To nasze forum jest prywatnym, nie profesjonalnym, skupia miłosników Roztocza.
      Jeśli coś proponujemy , odpowiadamy na pytania - to uczciwie. Nie mamy w tym żadnych interesów.
    • 10maj Re: czerwiec nocleg 19.04.13, 19:08
      "Na polanie" już nie prowadzą agroturystyki jak zadzwoniliśmy to pani raczej mogę powiedzieć była nieuprzejma.

Co do propozycji Inki to też tak zrobiłam bo może coś ciekawego dostanę i też napewno to sprawdze.
      Jesli jeszcze coś macie to poproszę i bardzo dziekuję za wczesniejszą propozycję . Trochę się obawiam że w sieci jest mnostwo ale tak z ok. 2006 roku ofet i sporo się mogło zmienić.
      • czuk1 Re: czerwiec nocleg 19.04.13, 21:33
        Pani Tkacz Ela - jako prezeska Stowarzyszenia może wskazać dobre miejsce. Ma też swoje kwatery. Chyba już 2 domy.
        Gospodarstwo Agroturystyczne w Bondyrzu Elżbieta i Henryk Tkacz

22-442 Bondyrz
        tel.: 846186252
        kom.: 608378726

meteor-turystyka.pl/tkacz-bondyrz,bondyrz.html
        agroturystykabondyrz.nocowanie.pl/
        Gospodarstwo Agroturystyczne w Bondyrzu Elżbieta i Henryk Tkacz

Gospodarstwo położone jest w dolinie Wieprza między Roztoczańskim Parkiem Narodowym a Krasnobrodzkim Parkiem Krajobrazowym. Za domem znajduje się las, który zachwyca wąwozami oraz obfitością w jagody i grzyby. Kwatera dysponuje pięcioma pokojami, z których każdy posiada własną łazienkę. Pokoje rozmieszczone są na dwóch poziomach. Na każdym poziomie jest aneks kuchenny z wyposażeniem do wyłącznej dyspozycji gości. Na terenie posesji znajduje się parking i specjalne miejsce na ogniska i grill. Gospodarstwo agroturystyczne położone jest w miejscu, w pobliżu którego znajduje się wiele ciekawych atrakcji turystycznych. Zaledwie w odległości ok. 200 metrów przepływa Wieprz, w którym można łowić lipienie i pstrągi oraz po którym organizowane są spływy kajakowe. W odległości ok. 5 km od gospodarstwa w Guciowie można zwiedzić zabytkowy skansen. W samym Bondyrzu znajdują się dwa zabytkowe młyny, z których jeden położony jest przy łowisku hodowli pstrąga roztoczańskiego. Ciekawym zajęciem dla turysty będzie zapewne wizyta w Muzeum Historii Światowego Związku Żołnierzy Armii Krajowej oraz w muzeum paleontologiczno-archeologicznym, które posiadają unikalne nie tylko w skali kraju, ale i świata zbiory i eksponaty. Bondyrz to miejscowość położona w centrum Roztocza, przez którą przebiegają ścieżki rowerowe i szlaki piesze łączące dwa turystyczne miasteczka: Krasnobród i Zwierzyniec. Do najbliższej stacji benzynowej jest ok. 2 km a do bankomatu i marketu ok. 300 metrów.

To jest kwatera Pani Tkacz Eli (prezeski Stowarzyszenia Gminnego). Ja mam dobrą bardzo opinię o osobie kwatero dawczyni i kwaterach. Ma też wady (chyba) brak urządzeń zabawowych , teren nieogrodzony, ok. 150 m jest droga ruchliwa, centrum wsi, chyba gospodyni mieszka w niskim parterze a kwatery są wyżej.
        • czuk1 Re: czerwiec nocleg 20.04.13, 04:02
          Osobiście w Krasnobrodzie wybierałbym z tych trzech kwaterodawców

annadziura.krasnobrod.eu/
          Pokoje gościnne Anna Dziura
          Email : Pokoje gościnne Anna Dziura
          Strona www : lubelskie
          ul. Targowa 7, 22-440 Krasnobród
          +48 (84) 660-74-42, (721) 626-411, (607) 058-741
          tomasz50@autograf.pl
          annadziura.krasnobrod.eu

--------------------------------------------------------------------------
          MARIA I TADEUSZ KAWKA
          ul. Targowa 3A,
          tel. (0-84) 660-75-84, kom. 0505 003 086
          www.roztocze.net.pl/mariakawka

--------------------------------------------------------------------------------
          „JEŻYK" ZESPÓŁ DOMKÓW WYPOCZYNKOWYCH
          ul. Młyńska
          tel. (0-84) 660-71-01, (0-84) 627-57-89 kom. 0601 072 119
          www.jezyk.krasnobrod.pl/
          sezonowy 95 m.n.
          -----------------------------------------------------------------------
          • 10maj Re: czerwiec nocleg 11.05.13, 14:44
            Bardzo dziękuję za wasze sugestie ostatecznie zdecydowaliśmy się na "Jeżyka" ale musimy trochę połączyć z innym bo nie moja wolnego w naszym terminie. Pani Ela nie ma wyżywienia. Jeszcze raz dziękuję i już nie mogę się doczekać wyjazdu.
            • skuter44 Re: czerwiec nocleg 12.05.13, 10:44

Udanego wypoczynku.
              Maj potwierdz, że na Roztoczu jest najcieplej i najsłoneczniej.
              Juz byla tempaeratura ok.30 stopni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka