krecik23 Re: zamki na Roztoczu 20.06.06, 13:22 zamki.res.pl/tyszowce.htm milej lektury zycze Odpowiedz Link
leszeks Re: zamki na Roztoczu 20.06.06, 21:28 Kreciku, świetne! Mamy wiele takich miejsc, w których tylko wyobraźnie może pracować bo oczy widzą tylko pole. Czy nie chcielibyście kiedyś zobaczyć te piękne obiekty? Albo jeszcze więcej przespacerować się po nich? Szukam chętnych, którzy nie tylko chcieliby to zrobić ale również popracować nad tym aby to marzenie się spełniło. Potrzebne umiejętności: szperanie w dokumentach i znajdowanie ciekawostek oraz informacji (tak jak Krecik ), czasami umiejętność fotografowania, mierzenia w terenie, rysowania i ogólne zdolności plastyczne, oraz umiejętność klikania myszką. Zabawa polega na zbudowaniu trójwymiarowego modelu obiektu i oczywiście odpowiednie 'pokolorowanie' go. Później z takiego modelu można zrobić program, który działa jak gra. Czyli można się po tym obiekcie poryszać używając klawiszy strzałek lub myszki. I najważniejsze wszystko za darmo! Bo program, który to wszystko umożliwia jest darmowy! I co wy na to? Ja od dawna myślałem o odtworzeniu Grodów Czerwieńskich. A w grupie zawsze raźniej i weselej. Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
misia.m Re: zamki na Roztoczu 22.06.06, 21:47 krecik23 napisała: > zamki.res.pl/wozuczyn.htm No ładnie ,a ja się zastanawiałam,jak tam byłam co za pijany konstruktor bramę wjazdową postawił po drugiej stronie zamku Odpowiedz Link