Dodaj do ulubionych

zamki na Roztoczu

20.06.06, 13:16
zamki.res.pl/wozuczyn.htm
Obserwuj wątek
    • krecik23 Re: zamki na Roztoczu 20.06.06, 13:18
      zamki.res.pl/susiec.htm#zdjecia
      • krecik23 Re: zamki na Roztoczu 20.06.06, 13:22
        zamki.res.pl/tyszowce.htm
        milej lektury zycze smile
        • leszeks Re: zamki na Roztoczu 20.06.06, 21:28
          Kreciku, świetne!
          Mamy wiele takich miejsc, w których tylko wyobraźnie może pracować bo oczy
          widzą tylko pole. Czy nie chcielibyście kiedyś zobaczyć te piękne obiekty? Albo
          jeszcze więcej przespacerować się po nich? Szukam chętnych, którzy nie tylko
          chcieliby to zrobić ale również popracować nad tym aby to marzenie się
          spełniło. Potrzebne umiejętności: szperanie w dokumentach i znajdowanie
          ciekawostek oraz informacji (tak jak Krecik smile), czasami umiejętność
          fotografowania, mierzenia w terenie, rysowania i ogólne zdolności plastyczne,
          oraz umiejętność klikania myszką. Zabawa polega na zbudowaniu trójwymiarowego
          modelu obiektu i oczywiście odpowiednie 'pokolorowanie' go. Później z takiego
          modelu można zrobić program, który działa jak gra. Czyli można się po tym
          obiekcie poryszać używając klawiszy strzałek lub myszki. I najważniejsze
          wszystko za darmo! Bo program, który to wszystko umożliwia jest darmowy!
          I co wy na to? Ja od dawna myślałem o odtworzeniu Grodów Czerwieńskich. A w
          grupie zawsze raźniej i weselej. smile

Pozdrawiam, Leszek.
    • misia.m Re: zamki na Roztoczu 22.06.06, 21:47
      krecik23 napisała:

> zamki.res.pl/wozuczyn.htm

No ładnie ,a ja się zastanawiałam,jak tam byłam co za pijany konstruktor bramę
      wjazdową postawił po drugiej stronie zamku wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka