Dodaj do ulubionych

Co robić zimą?

02.09.03, 21:53
Co robicie zimą na Roztoczu.W Krasnobrodzie słyszałam ,że jest wyciąg
narciarski,a i bryczką lub na kulig można się pewnie gdzieś skrzyknąć.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Co robić zimą? 02.09.03, 22:12
      misia.m napisała:

> Co robicie zimą na Roztoczu.W Krasnobrodzie słyszałam ,że jest wyciąg
      > narciarski,a i bryczką lub na kulig można się pewnie gdzieś skrzyknąć.

Misiu - zima na Roztoczu to - faktycznie - narty,zjazdy, biegi narciarskie,
      sanki, kuligi, ogniska, i... nadal turystyka piesza. Masowo organizowane są
      kuligi. No i ferie na kwaterach, bale karnawałowe, choinki dla dzieci - w
      licznych osrodkach wypoczynkowych.
      A teraz na Forum Roztocze - tylko Ciebie brak. Dziś trwały ożywione
      przyjacielskie konwersacje. Wejdą one chyba w stadium mailowe.
      pzdr mariusz

• gammma Re: Co robić zimą? 05.09.03, 16:11
        dlaczego tu trzeba sie logowac?
        Misia juz do zimy sie szykujesz? wyciag narciarski jest tez kolo Tomaszowa
        Lub. na gorze Sabaudia zdaje sie.
        Mariusz chyba miales na mysli Forum Zamosc?
        podaje link zeby bylo latwiej
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=100pzdr
        g

> misia.m napisała:
        >
        > > Co robicie zimą na Roztoczu.W Krasnobrodzie słyszałam ,że jest wyciąg
        > > narciarski,a i bryczką lub na kulig można się pewnie gdzieś skrzyknąć.
        >
        > Misiu - zima na Roztoczu to - faktycznie - narty,zjazdy, biegi narciarskie,
        > sanki, kuligi, ogniska, i... nadal turystyka piesza. Masowo organizowane są
        > kuligi. No i ferie na kwaterach, bale karnawałowe, choinki dla dzieci - w
        > licznych osrodkach wypoczynkowych.
        > A teraz na Forum Roztocze - tylko Ciebie brak. Dziś trwały ożywione
        > przyjacielskie konwersacje. Wejdą one chyba w stadium mailowe.
        > pzdr mariusz
        >
        • czuk1 Re: Co robić zimą? 06.09.03, 14:00
          gammma napisała:

> dlaczego tu trzeba sie logowac?
          > Misia juz do zimy sie szykujesz? wyciag narciarski jest tez kolo Tomaszowa
          > Lub. na gorze Sabaudia zdaje sie.
          > Mariusz chyba miales na mysli Forum Zamosc?
          > podaje link zeby bylo latwiej
          > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=100pzdr
          > g
          > Kolejny raz muszę przeprosić Gammę. Zapraszając MIsię do Forum Roztocze,
          faktycznie miałem na myśli forum Zamość, na ktorym wtedy było dziesiatki
          rozmów. W ciagu kilku dni piatka /i więcej przyjaciół obmawiało różne susły
          itp/ . Misiu jak Ci tu żle, zajrzyj na forum Zamość, gdzie trwa nieoczekiwane
          wielkie ozywienie, dzieki gronu przyjaciół Zamościa, to może być wzór dla
          Twojego zdeptanego prze Ciebie /stopami,rowerem,samochodem i w internecie/
          Roztocza. Myślę, że możesz wszystko zdeptać, ale forum Roztocze jeszcze
          podtrzymasz, poderwiesz kilkunastu deptaczy-inernautów... i tłumy dowiedzą się
          co tam w trawie w mijajacym sezonie piszczało.> >
          pzdr Mariusz
          • gammma Re: Co robić zimą? 08.09.03, 16:17
            wcele mnie nie musisz przepraszac! zwykle przejezycznie kazdemu sie zdaza!
            Misia zajrzyj tez na FZamosc! czy moze miast nie lubisz? ale o roztoczu tez
            tam troche jest, i zwierzakach, suslach na przyklad
            pzdr
            g

> > Kolejny raz muszę przeprosić Gammę. Zapraszając MIsię do Forum Roztocze,
            > faktycznie miałem na myśli forum Zamość, na ktorym wtedy było dziesiatki
            > rozmów. W ciagu kilku dni piatka /i więcej przyjaciół obmawiało różne susły
            > itp/ . Misiu jak Ci tu żle, zajrzyj na forum Zamość, gdzie trwa
            nieoczekiwane
            > wielkie ozywienie, dzieki gronu przyjaciół Zamościa, to może być wzór dla
            > Twojego zdeptanego prze Ciebie /stopami,rowerem,samochodem i w internecie/
            > Roztocza. Myślę, że możesz wszystko zdeptać, ale forum Roztocze jeszcze
            > podtrzymasz, poderwiesz kilkunastu deptaczy-inernautów... i tłumy dowiedzą
            się
            > co tam w trawie w mijajacym sezonie piszczało.> >
            > pzdr Mariusz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka