tristana 16.09.03, 16:36 Dzieki Gammie dotarlam, pozdrawiam wszystkich na razie troche sie rozejrze Tristana Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gammma Re: witam 16.09.03, 20:04 do Zamoscia tez chyba dotarlas? tam wiecej sie troche dzieje! wiesz co chyba niektorzy podejrzewali ze ty to ja hi hi! pogadasz z nami troche? pzdr g tristana napisała: > Dzieki Gammie dotarlam, pozdrawiam wszystkich > na razie troche sie rozejrze > Tristana > > Odpowiedz Link
czuk1 Re: witam 16.09.03, 22:50 tristana napisała: > Dzieki Gammie dotarlam, pozdrawiam wszystkich > na razie troche sie rozejrze > Tristana > > Wszyscy Cię powitają, a narazie założyciel. Idea i misja Forum Roztocze jest stopniowo wypełniana. Liczymy na to, że będziesz zadowolona z bytowania z nami fana(tyka)mi Zamojszczyzny, co równa się prawie Roztoczu łącznie z Zamościem. Tak nazwałem - Zamojszczyzna - bo zauważ, jak historia tej ziemi integruje Roztocze z Zamościem (pomogla Ordynacja Zamojskich). Na tym forum pisujemy o Zamościu, na zamojskim forum , b.dużo - glównie o Roztoczu. Szczęścia w życiu - Miłej Tristanie zyczy Mariusz. Odpowiedz Link
tristana Re: witam 17.09.03, 10:20 dziekuje bardzo na razie maly rekonesansik na forum, potem wiekszy na Roztoczu, a potem... uff, nie opedzicie sie ode mnie Odpowiedz Link
januszx Re: witam 17.09.03, 10:38 Opędzanie sie to nasza specjalność , walą tu drzwiami i oknami, serdecznie witam na forum krainy wzgórz wśród zieleni. J. Odpowiedz Link
jan651 Re: wróć tristano 04.10.03, 16:31 tristana napisała: > dziekuje bardzo > na razie maly rekonesansik na forum, potem wiekszy na Roztoczu, a potem... uff, > > nie opedzicie sie ode mnie > > Wróć i napisz co widziałaś na Roztoczu. pzdr janek Odpowiedz Link
czuk1 Re: witam i zapraszam na zamojskie dyskusje... 02.02.04, 15:55 tristana napisała: > Dzieki Gammie dotarlam, pozdrawiam wszystkich > na razie troche sie rozejrze > Tristana > > Tristano. Tu możesz zawsze sie ogrzać. Możesz też z nami - w większym gronie - po balować , po kuligować, po ślizgać się i po zjeżdżać ze stoku góry Chełmowej w Krasnobrodzie. My jesteśmy na teraz akurat w Zamościu (forum) na wycieczce po Starym Mieście. Możesz nas spotkać koło Synagogi lub na Rynku Solnym. Pytaj o naszego moderatora i nowego przewodnika turystycznego Janusza oraz o Usersa 1 (pierwszego "użytkownika" na FZ). Napewno nie nie pożałujesz. Pozdrawiam Cię z chałupki na Roztoczu do której rzadko kto zagląda (oprócz przyjaciół) - Mariusz Odpowiedz Link
tristana Re: witam i zapraszam na zamojskie dyskusje... 05.02.04, 02:26 dziekuje za mile zaproszenie, na kulig raczej sie nie wyrobie , ale tej wiosny na pewno zobacze Roztocze w sloncu Odpowiedz Link
czuk1 Re: witam i zapraszam na zamojskie dyskusje... 05.02.04, 13:35 tristana napisała: > dziekuje za mile zaproszenie, na kulig raczej sie nie wyrobie , ale tej > wiosny na pewno zobacze Roztocze w sloncu Cieszymy się, że należysz do grona sympatyków i przyjaciół Roztocza. Grono turystów powiększa się. To samo forum Roztocze zaczyna być odwiedzane. Pzdr M Odpowiedz Link