Dodaj do ulubionych

>>> PONIEDZIAŁEK - DO ........... !!! <<<

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 07:42

Cześć !
Witam wszystkich(?) w piękny, słoneczny dzionek !!!
Jak tam humorki ???

No, wiem, wiem, poniedziałek !!! Jakie mogą być humorki w taki! dzień ???!!!
Chociaż u mnie - nie najgorszy !!!
Pozdrawiam. N.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: >>> PONIEDZIAŁEK - DO ........... !!! <<< IP: 80.72.33.* 25.02.02, 07:59
      Dzien Dobry
      ;-)
    • Gość: mEVE Re: >>> PONIEDZIAŁEK - DO ........... !!! <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 08:01
      Heeeellloooooooo
      Ja tak z amerykańska - bo w weekend dwa amerykańskie teledyski obejrzałam:))))
      A Jarkowi SZanowemu mowe odjęło?:)))))
      Pzdr wszystkich
      • Gość: Jarek Re: >>> PONIEDZIAŁEK - DO ........... !!! <<< IP: 80.72.33.* 25.02.02, 08:11
        Gość portalu: mEVE napisał(a):

> A Jarkowi SZanowemu mowe odjęło?:)))))

Nie
        ;-)
        • Gość: Nala Re: Tak lapidarnie ??????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 08:47

Cóż to się stało ??????????
          Czyżby artretyzm powykręcał Waści wszystkie członki ??????? :-)

A może Waść zapomniał języka w gę..., yhmmmm, w buzi ???
          Chociaż, po co komu język na forum ???

Co się dzieje Mości Jarosławie ???

Aaaaaaaaaa !!!!! Wiem !!!!!!!
          Waść przyjął śluby milczenia !!!!!!!!!!!

• Gość: Jarek Re: Tak lapidarnie ??????????? IP: 80.72.33.* 25.02.02, 09:24
            Nie do konca
            Jakiem Jarek Polgebek herbu Zacisniete Usta
            ;-)
          • Gość: Meve Re: Tak lapidarnie ??????????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 09:30
            No tez się dziwię.
            Ja mam duuużo roboty dzisiaj, może Szanowny Jarosław toże:))
            Ciekawe, jak tam zdrowie JoliJoli
            AA - właśnie - Jarosławie - jak tam latorośl?
            MNiemam, że dobrze.
            • Gość: Jarek Re: Tak lapidarnie ??????????? IP: 80.72.33.* 25.02.02, 09:40
              Gość portalu: Meve napisał(a):

> Ja mam duuużo roboty dzisiaj, może Szanowny Jarosław toże:))

Taktoczno

> AA - właśnie - Jarosławie - jak tam latorośl?

Strachy na lachy. Dziekuje dobrze.
              ;-)
    • Gość: Meve Urlop IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 09:42
      Iny nie ma, Pirxa nie ma - ale do tego się już przyzwyczailiśmy.
      Dzisiaj Jarek ma zaciśnięte usta, Moni nie ma, jedynie Nala się odzywa .
      Może mały urlop żeby zatęsknić:)))???
      Np przez tydzień ani jednego postu.
      Pasowanie o tydzień przesunąć.
      Co wy na to??
      • Gość: Geralt Re: Urlop IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 09:46
        Nieśmiało sie melduje do raportu.
        Ogladałem wczoraj Władcę . Jestem szczęśliwym człowiekiem.
        Wy już macie pewnie temat obcykany więc tylko z kronikarskiego obowiazku
        wspominam.
        • Gość: Meve Geralt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 09:54
          O, a o tym Szaławile to nawet zapomniałam:)))
          I co, fajnie było, nie??:))))))))
          W jakim kinie byłeś?
          • Gość: Geralt szaławil IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 10:01
            byłem w Polonii na balkoniku wczoraj. Kurka kiedy bedzie następna częśc ?
            • Gość: Meve Re: szaławil IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 10:02
              Gość portalu: Geralt napisał(a):

> byłem w Polonii na balkoniku wczoraj. Kurka kiedy bedzie następna częśc ?

Tez byłam w Polonii:)))
              Nastepna część - Polska - luty 2003
              Reszta świata: święta Bożego Narodzernia 2002
              :)))
          • Gość: Nala Re: Geralt - Niemożliwe !!! A kto to taki ??? :o) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 10:03

A kogóż to moje oczęta widzą ??????????????????
            :-)))
            Ty tak specjalnie ??? Tzn. nie pokazywałeś się, bo NIE MIAŁEŚ O CZYM z nami
            rozmawiać ??? :-)

No i jak ??? Jakie wrażenia po filmie ???

• Gość: Geralt Re: Geralt - Niemożliwe !!! A kto to taki ??? :o) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 10:18
              cześc Nala !
              Tak zadałem sobie ten ból bo stwierdziłem że czytanie waszych wrażen po
              pierwsze bedzie dla mnie przykre bo jesxcze nie ogladałem a po za tytm chcialem
              żeby wszystko było dla mnie do odkrycia.
              nawet nie wiesz ile razy mnie korciło że by wpaść na forum.
              Jakbym jeszcze ze słodyczami w Wielki Post tak sobie dał rade to byłoby miło.
              • Gość: monia Re: Dzień może dobry... IP: 217.97.138.* 25.02.02, 10:46
                Czesc, maniaki...a może mańki? To nawet fajne, zawsze uważałam że pokręcona jestem, jak miło, że
                i inni tak myslą...Co by tu szalonego??? O, już wiem - druga kawa...
                Geralt, no i jak tam twoje wrażenia, poproszę trochę mniej zdawkowo...I co - były włochate stopy u
                hobbita? Były!!!!
                • Gość: Geralt Re: Dzień może dobry... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 10:52
                  No były włochate były.
                  Film jest piekny bez 2 zdań. I masz uczucie że kolesie którzy go zrobili
                  czytali książkę. Co jest trywialnym stwierdzeniem ale ważnym.
                  Wszystko było piekne i bałem sie ze zaraz sie skończy. Zupelnie nie czułem
                  tyych 3 godzin.
                  Twarz gandalfa wyobrażalem sobie jako bardziej wyniosłą ale obiektywnie rzec
                  tzreba ze jest stworzony zgodnie z opisem autora. Podobają mi się te smaczki
                  kiedy wszyscy brna po śniegu a Legolas idzie po nim.
                  Wielki film musze iśc jeszcze raz. Myślę zw mistrz Tolkien usmiecha się gdzieś
                  tam mieszkając w Środziemiu...
                  • Gość: Meve Re: Dzień może dobry... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 10:59

> Podobają mi się te smaczki
                    > kiedy wszyscy brna po śniegu a Legolas idzie po nim.
                    AAAa, a tego nie zauważyłam......
                    Legolas rulez:))))
                    No poszłabym jeszcze raz, ale Luby mówi, ze mam się opanować:)))
                    No i z kim mam iść - sama ?
                    Przeciez nie pójdę z Geraltem:))))To by była głęboka nieprzyzwoitość:))
                    A moża któraś Dama wskoczy na weekend do Bydgoszczy i bujnie się ze mną do kina (
                    apotem likierek itp)?
                    • Gość: monia Re: Dzień może dobry... IP: 217.97.138.* 25.02.02, 11:07
                      Nieprzyzwoitosc to byłaby wtedy, Meve, kiedy to dwie szczęsliwe mężatki czule wsparte ramię w ramię
                      zgodnie wgapiałyby się przez 3 godziny w jednego elfa :-))))))))...(Jedna z nich co czas jakis
                      spoglądałaby tkliwie w pewne urokliwe slepka (nie-elfa...) Och!!! Te oczy.......
                      :-)))))))
                      • Gość: Meve Re: Dzień może dobry... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 11:16
                        Gość portalu: monia napisał(a):

> Nieprzyzwoitosc to byłaby wtedy, Meve, kiedy to dwie szczęsliwe mężatki czule w
                        > sparte ramię w ramię
                        > zgodnie wgapiałyby się przez 3 godziny w jednego elfa :-))))))))...(Jedna z n
                        > ich co czas jakis
                        > spoglądałaby tkliwie w pewne urokliwe slepka (nie-elfa...) Och!!! Te oczy......
                        > .
                        > :-)))))))
                        EEEEE, to by nie była nieprzyzwoitość - to by były klimaty jak z Ani Z Zielonego
                        Wzgórza, czy innej POllyanny:)))
                        2 dobrze wychowane kobietki platonicznie wzdychaające do pewnego elfa:)))
                        Nieprzyzwoitość to właśnie królowa Meve i rycertz Geralt razem w kinie:))))
                        Zero aluzji - od razu mówię:)))

• Gość: monia Re: Dzień może dobry... IP: 217.97.138.* 25.02.02, 11:20
                          Geralt mógłby podziwiać elfią księżniczkę...platonicznie, oczywiscie...:-)))
                          ...Geralt, my naprawdę TYLKO żartujemy...
                          A elf na co dzień ma czarnego irokeza na głowie (cha, cha, cha!!!)
                          • Gość: Meve Re: Dzień może dobry... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 11:32

> A elf na co dzień ma czarnego irokeza na głowie (cha, cha, cha!!!)
                            A widziałam, widziałam Pana Orlando Blooma z czarnym irokezem:))
                            Nie chciałam wrazenia psuć, więc cicho siedziałam i się nie odzywałam:))

• Gość: Nala Re: Dzień może dobry... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 11:29

A ja idę !!!!!!!
                        A JA IDĘ !!!!!!! W PIĄTEK !!!!!!!!!!
                        ...............................................................

Ach, te oczy ........................... !
                        :-)
                        • Gość: monia Re: Dzień może dobry... IP: 217.97.138.* 25.02.02, 11:33
                          A!! Ja !!! Może!!! Też!!! Pójdę !!!! W piątek!!!!!

Oczy są po prostu za.......ste!!!! (Bardzo przepraszam za nadmiar entuzjazmu!!!)
                  • Gość: monia Re: Dzień może dobry... IP: 217.97.138.* 25.02.02, 11:00
                    Bardzo podobała mi się scena poscigu (albo ucieczki) Arweny z umierającym Frodem. Obgryzłam
                    sobie paznokieć...I Gollum jest swietny...no i muzyka jest kapitalna, chociaż żałuję, że Enya jest na
                    końcu...
                    Myslę, że w nadchodzący weekend pójdę sobie po raz drugi...
                • Gość: Nala Re: MANIACY ???????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 11:25

> Czesc, maniaki...a może mańki? To nawet fajne.....

Maniaczką mogę być !!! Czemu nie ????????
                  Ale ta reszta .... ???????!!!!!!!!!

No popatrz Monia, ja się wprost powstrzymać nie mogę, jak widzę, że nas ktoś
                  bezpodstawnie atakuje !!! :-)
                  Ja już tak mam !!!
                  Jakem Skorpion !!! To moje żądełko jakoś tak samo wyskakuje !!! :-)

• Gość: monia Re: MANIACY ???????????????? IP: 217.97.138.* 25.02.02, 11:38
                    Ułagodź swoje żądełko, Nalu - kobieto wojująca!!!! :-))))
                    To miał być chyba wyraz sympatii....Zauważ, przestano na nas fukać, prosić o zabranie zabawek do
                    innej piaskownicy, a w zamian za to mamy czasem miłe wizyty......
                    A, własnie, Meve, jak tam twój Gosc? I twój wypiek, rzecz jasna...
                    • Gość: Meve Re: MANIACY ???????????????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 11:54

> Ułagodź swoje żądełko, Nalu - kobieto wojująca!!!! :-))))
                      > To miał być chyba wyraz sympatii....Zauważ, przestano na nas fukać, prosić o za
                      > branie zabawek do
                      > innej piaskownicy, a w zamian za to mamy czasem miłe wizyty......

Popieram popieram!!!!!
                      > A, własnie, Meve, jak tam twój Gosc? I twój wypiek, rzecz jasna...

Gosc bardzo OK- i nawet kwiatki dostałam:)))Róże
                      Fajnnie , nie?
                      Wypiek się nawet barzdo udał - był placek o wdzięcznej nazwie "uśmiech
                      teściowej" - i tu niektórzy moga mnie zdemaskować:)))
                      Prosty przepis, szybko się robi, jakby ktoś chciał, to mogę mailnąć - z domu -
                      bo oczywiście nie pamiętam:))))
                      Muszę mieć kartkę przed nosem:)))
                      • Gość: monia Re: MANIACY ???????????????? IP: 217.97.138.* 25.02.02, 11:59
                        Róże...Pewnie, że fajnie! W ogóle fajnie jest dostawać kwiecie...Na wiosnę uwielbiam tulipany w
                        dużych pękach!!!
                        Twoje ciasto ma cudną nazwę...:-)))))
                        • Gość: Meve Kwiaty IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 12:13
                          Albo 200 żonkili w jednym pęku - super,ledwo, co dało się objąć, a kosztwoało (
                          wkwietniu 2000) 40zl.A co za zapach......

• Gość: monia Re: Kwiaty IP: 217.97.138.* 25.02.02, 12:36
                            Albo kilka peonii...
    • Gość: Nala BARDZO SZYBKIE PA, PA !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 11:37

Ja już muszę znikać !!!
      Pa, pa !!!
      Do jutra !!!
      Nala
      • Gość: Meve Re: BARDZO SZYBKIE PA, PA !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 11:58
        A tą gdzie znowu wywiało???????
        Może ochłonie na świeżym powietrzu?:))))
        • Gość: monia Re: BARDZO SZYBKIE PA, PA !!! IP: 217.97.138.* 25.02.02, 12:05
          Straszny latawiec..(nie mylić z latawicą!!!)
          • Gość: Geralt Re: BARDZO SZYBKIE PA, PA !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 12:54
            z tego co wiem toi charakter pracy Nali jest taki że musi sie użerać z
            urzędnikami szkoda dziewczyny.
            • Gość: monia Re: BARDZO SZYBKIE PA, PA !!! IP: 217.97.138.* 25.02.02, 13:03
              Może ma predyspozycje..? :-)))
              No, chyba że się kiedys żaliła a ja tego nie zauważyłam...I w takim razie rzeczywiscie, szkoda..
            • Gość: Meve NALA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 13:05

> z tego co wiem toi charakter pracy Nali jest taki że musi sie użerać z
              > urzędnikami szkoda dziewczyny.
              Z tego, co widzę (czytam) od jakiegoś czasu na tym forum, to myślę, że trafiła
              kosa na kamień i należy żałować raczej tych rzędnikó, bowiem Nala bojowa jest i
              nie daje sobie w kasze dmuchać:))

• jolajola1 Re: druga zmiana 25.02.02, 14:00
                Witam Waszmoście i Waszmościów po przerwie, już do Was powracam po (za długiej)
                przerwie.
                • Gość: Meve Re: druga zmiana IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 14:19
                  Aaaaa, witamy, witamy:)))
                  I jak tam samopoczucie?
                  U nas, jak widać - pustki i nastroje takie sobie - poniedziałek - albo
                  wyczerpanie formy.
                  Ale Geralt, marnotrawny się odezwał - to już coś:))
                  A dziecięcia to JoliJoli pozazdrościć - karne i rezolutne:)))
                  • jolajola1 Re: druga zmiana 25.02.02, 14:32
                    > Aaaaa, witamy, witamy:)))
                    > I jak tam samopoczucie?

Jeszczem z lekka żółtawa w miejscach uderzeń i obolała z lekka, konował kazał w
                    domostwie przebywc jeszcze kilka dni. Szaleju sie chyba najadł, juz wytrzymac nie
                    mogę w domu !!!
                    MUSIAŁAM WYJŚĆ DZISIAJ, bo bym ściany obgryzać zacząła!

> U nas, jak widać - pustki i nastroje takie sobie - poniedziałek - albo
                    > wyczerpanie formy.
                    > Ale Geralt, marnotrawny się odezwał - to już coś:))
                    > A dziecięcia to JoliJoli pozazdrościć - karne i rezolutne:)))

Że pustki, toć widze. Ale moze juz pora późna

Co do dzieciecia, to karne i rezolutne, owszem. Ale jak sie okazało, ŻMIJA
                    GADATLIWEGO WYCHODOWAŁAM NA WŁASNEM ŁONIE !!! Żeby takie imtymne facecje i
                    przygody rózne na fora publiczne wywlekać !!! Przyjdzie teraz trwarz za kfefem
                    jakowymś chować, idąc między ludzi. Wstyd i obraza boska, jak mówiła mojej
                    św.pamięci babka
                    • Gość: Meve Re: druga zmiana IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 14:39
                      jolajola1 napisał(a):

>
                      > Jeszczem z lekka żółtawa w miejscach uderzeń i obolała z lekka, konował kazał w
                      >
                      > domostwie przebywc jeszcze kilka dni. Szaleju sie chyba najadł, juz wytrzymac n
                      > ie
                      > mogę w domu !!!
                      > MUSIAŁAM WYJŚĆ DZISIAJ, bo bym ściany obgryzać zacząła!

Nie należy im wierzyć bezgranicznie, dobrze zrobilaś niewiasto:)))

>
                      >
                      > Że pustki, toć widze. Ale moze juz pora późna
                      >
                      > Co do dzieciecia, to karne i rezolutne, owszem. Ale jak sie okazało, ŻMIJA
                      > GADATLIWEGO WYCHODOWAŁAM NA WŁASNEM ŁONIE !!! Żeby takie imtymne facecje i
                      > przygody rózne na fora publiczne wywlekać !!! Przyjdzie teraz trwarz za kfefem
                      > jakowymś chować, idąc między ludzi. Wstyd i obraza boska, jak mówiła mojej
                      > św.pamięci babka

Ach tam zaraz ...:)))))
                      Facecje zabawne i pouczające były, Assani wykazała sie poczuciem humoru i
                      odwagą:))
                      Chwalić należy!!
                      • jolajola1 Re: druga zmiana 25.02.02, 14:52
                        > Ach tam zaraz ...:)))))
                        > Facecje zabawne i pouczające były, Assani wykazała sie poczuciem humoru i
                        > odwagą:))
                        > Chwalić należy!!

No, prawde mówiąc, to trochę satysfakcji miałam, bez błedu odezwać sie w mowie
                        niezupełnie czasowo ojczystej i błędu publicznie nie zrobić!
                        Ciekaw, czy innym bywalcom naszego topiku też zdarza sie takie ?błędy? popełnić,
                        tzn odezwać się do kogoś językiem, jakim staramy sie tu pisać
                        • Gość: Meve Jezyk IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 15:03
                          Ano zdarzyło sie mnie niedawno napisać parę słów dzieki programikowi zwanemu
                          Gadu-Gadu do Męża Mojego w stylu lekko starodawnym. Pisałam z komputera kolegi,
                          więc nie był ujawniony mój adres. swięcie przekonana, że mnie rozpozna
                          zapytywałam się o parę spraw.Użyłąm słów typu: "jakowyś, hasać itp". Odpowiedź
                          przyszła po paru minutach w treści następującej:"Ania ciężko pracuje, prześlę
                          jej te wiadomości pocztą mailową".
                          :))))))
                          Niezłe, nie?
                    • Gość: monia Re: druga zmiana IP: 217.97.138.* 25.02.02, 14:48
                      Ooooo!!! Witaj raniona bolesnie niewiasto!!! Rade jestesmy wielce zdrowia waćpani polepszeniem...A
                      żółty kolor twarzowy (nawet jesli gdzie indziej umiejscowion - bądź pewna, że i z TAMTĄD zniknie).
                      Na dziecię nie pofukuj - rezolutne a szczere pacholę z niego, sama na razie w stanie bezdzietnym
                      pozostając (z nadzieją, że chwilowo), bez mała macierzyńską dumę z niego poczułam...
                      • jolajola1 Re: druga zmiana 25.02.02, 15:02

> Ooooo!!! Witaj raniona bolesnie niewiasto!!! Rade jestesmy wielce zdrowia waćpa
                        > ni polepszeniem...A
                        > żółty kolor twarzowy (nawet jesli gdzie indziej umiejscowion - bądź pewna, że i
                        > z TAMTĄD zniknie).
                        Ranionam była głównie na przodzie tyłowia, na d..ops, na siedzieniu i szczęce
                        obustronie, kończyn nie licząc. Jużem głównie żółta, gdzieniegdzi tylko zasinienia

> Na dziecię nie pofukuj - rezolutne a szczere pacholę z niego, sama na razie w s
                        > tanie bezdzietnym
                        > pozostając (z nadzieją, że chwilowo), bez mała macierzyńską dumę z niego poczuł
                        > am...

Jak przeczyta te pochwały, a wstąpi tu, nie watpię, to sie w dumę i pychę z tych
                        pochwał wzbije
                        • Gość: monia Re: druga zmiana IP: 217.97.138.* 25.02.02, 15:06
                          No, cóż, wtedy to słusznie ofukniem (o, jak slicznie!!!) młokosa...:-)))))
                        • jolajola1 Pa 25.02.02, 15:07
                          Już mi czas wolnosci minął, do dom wracać trzeba.
                          Jutro się z Wami spotkam, ale niestety juz tylko po 17, popołudniem późnym
                          znaczy

Jak mawiał Smok Telesfor
                          DO ZO BA CZE NIA mniam mniam
                          • Gość: Meve Re: Pa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 15:09
                            Cześć, cześć,
                            ja tez niedługo wychodze - ale dla mnie czas wolności się dopiero zaczyna:)))
                            Monia, żyhjesz jeszcze??
                          • Gość: monia Re: Pa IP: 217.97.138.* 25.02.02, 15:10
                            Pa! Też się zbieram...
                            • Gość: Jarek Re: Pa IP: 80.72.33.* 25.02.02, 15:30
                              Toc znowu po osiemnastej do pustych scian komnaty gebe przyjdzie mi
                              rozdziawiac, jak tak raczo wszyscy sercu memu po okolicy sie rozchodza.
                              ;-)
                              • Gość: Jarek Re: Pa IP: 80.72.33.* 25.02.02, 17:26
                                No tak... Jak w koncu mam chwilke na drugie sniadanie, to oczywiscie nikogo nie
                                ma.
                                :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka