Dodaj do ulubionych

*Do............ - czwartek.

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 08:27
Cześć, jutro juz piątek , świetnie nie???
Ide zaparzyć kawę i czekam na jakies newsy, pogaduchy
Pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Nala Re: *Do............ - czwartek. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 08:50

Witam Waszmościankę !
      Kawy ?????
      A proszę, proszę. Z chęcią się napiję. Ooooo, BARDZO dziękuję !

Też się cieszę że jutro piątek, i to podwójnie się cieszę ! Jutro idę drugi raz
      na WP !!!!!!!!! HUURAAAAA !!!!!!!!!!!
      Już nie mogę się doczekać.
      Czy wczoraj prostą drogą, cała dotarłaś do domciu ? Nóżki Ci się nie plątały ?

• Gość: monia Re: *Do............ - czwartek. IP: 217.97.138.* 28.02.02, 09:42
      Witam Asćki! Cóż za optymizm, do kroćset!!! Jutro może i jest piątek, ale na razie mamy czwartek...och,
      kawy, kawy....
      • Gość: Meve Nóżki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 09:44
        Nóżki mi sie nie plątały, ale w głowie nieznośny ból czując, czem prędzej
        cztery ściany opuszczałam, by trochę wiatrem się odświeżyć.
        Słyszałyście, że ma byc zmieniony tytuł 2. części "Dwie wieże" - ze wzgledu na
        Twin Towers??
        • Gość: monia Re: Nóżki IP: 217.97.138.* 28.02.02, 10:15
          Eeee, tam, nie wierzę...Myslę, że do premiery drugiej częsci pojawi się jeszcze wiele różnych
          pogłosek...No i w zasadzie - dlaczego??? Pomijając wszystko inne - to nie komedia!
          • Gość: Nala Re: W.T.C. ? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 10:31

Im, (Amerykanom) faktycznie może się źle kojarzyć.

To co? Dzisiaj już po pasowaniu.
            Jakie mamy plany na przyszłość ??? :-)))
            • Gość: Meve Skojarzenia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 10:37
              No, ale Amerykanie, to nie całyświat przeciez - mnie się to w ogóle nie koajrzy
              w ten sposób.
              Nie wiem, jakie plany, ja wczoraj byłam Kulturalno-Oświatowy:))))
              • Gość: monia Re: Skojarzenia IP: 217.97.138.* 28.02.02, 11:01
                Obawiam się, że w odróżnieniu od dnia wczorajszego, dzisiaj może być baaardzo nudno...
                Ale wczoraj to nawet Jolajola nas zignorowała...:-))) Patrzcie - z nami jest cos dziwnego...Olali nas
                Rycerze dwaj, machnęła na nas ręką Jolajola...Czyżbysmy robiły się nieciekawe??? Dalejże, Nalu,
                zaproponuj jakis pikantny temacik...No, chyba że pogrążamy się w pracy...:-(((
                • Gość: Nala Re: Skojarzenia IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 11:12

Mniamm, mniammmm ..... !!!!!!
                  Zjadłabym coś pikantnego !!! Aaalbo coś kwaśnego ?! Może ma któraś z Was
                  ogóreczka, albo grzybka jakowegoś ???????

A Rycerstwo, w osobach Geralta i Jarka, niech da się wypchać !!! Najlepiej
                  gąbką !
                  • Gość: monia Re: Skojarzenia IP: 217.97.138.* 28.02.02, 11:19
                    ...albo trocinami! I będą się z nich wysypywały po troszeczku, cha, cha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Te marynaty to ma być to pikantne dzisiaj, tak? No, to bardzo proszę, marynowany maslaczek....nie
                    maslaczek "się slimaczy" przy jedzeniu, to musi byc nastrój odpowiedni....:-)))
                    To lepiej kurka marynowana...i co by jeszcze pani sobie życzyła? Służę, madame!!!
                    • Gość: Nala Re: Skojarzenia IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 11:30

Chi, chi,..., ale gąbka jest bardziej miękka i taka jakaś puchata! Wiesz jak by
                      wyglądali ?????? :-))) No i się nie sypie !

Czemu nie maślaczek ??????? Może być maślaczek !!!!!!!!!!
                      A czego jeszcze ??? Nooo, nie wiem ?????
                      Ooooooo, mam !
                      Żeby było ciepło !!!!! I było słoneczko !!! I żeby nie padało !!! I żeby mi
                      wszyscy dali święty spokój !
                      Acha ! I coś dobrego do czytania !!! Ostatnio cierpię na brak dobrej i ciekawej
                      lektury.

• Gość: monia Re: Skojarzenia IP: 217.97.138.* 28.02.02, 11:37
                        To ja mam się nad nimi litować, że się z nich sypie??? O, nie!!! A oni się nad nami litowali wczoraj, jak
                        musiałysmy wznosić te wszystkie toasty???? To przez nich Meve poszła się teraz przespać, bo ją
                        głowa rozbolała..:-))))) Zero litosci dla dezerterów !!!
                        • Gość: Meve Pogrążona IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 11:46
                          Pogrążyłam się w pracy :((((
                          Mam nadzieję , że nie na wieczność:)
                          Mam ogóreczka kiszonego - jak która chce, to mogę poczęstować:)))
                          • Gość: Nala Re: ogóóóóóóreeeeeek ...... !!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 11:49
                            Gość portalu: Meve napisał(a):

> Pogrążyłam się w pracy :((((
                            > Mam nadzieję , że nie na wieczność:)
                            > Mam ogóreczka kiszonego - jak która chce, to mogę poczęstować:)))

Jaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Jaaaa proszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Nala Re: ......... mniam, mniam ....... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 11:53

Po tych wczorajszych yyyyyy, mniodach?? i inszych trunkach nabrawszy ochoty na
                              coś kwaśnego ewentualnie ostrego !
                              A tak na poważnie.
                              Zrobiłam się nieźle głodna !!! Chyba po pracy pójdę na jakąś pizzę alibo insze
                              coś !
                              Te wirtalne jedzonko jest jakoś mało sycące ! Ciekawe czemu ?????? :-)
                              • Gość: monia Re: ......... mniam, mniam ....... IP: 217.97.138.* 28.02.02, 12:04
                                Ale za to jakie dietetyczne...No, cóż Nalu, ty jestes ...wiotka, nie myslisz o takich głupotach....
                                Ale ja też bym cosik zjadła...jakies spagetti albo chińszczyznę...cos o zdecydowanym smaku!
                                Ja też ogóreczka poproszę...O! I poproszę o jakis ciekawy pomysł na sałatkę...do zrealizowania w
                                sobotę...
                                • Gość: Meve Pizza IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 12:23
                                  Właśnie zamówilismy w pracy pizzę, niewirtualną:))))))))
                                  Diabelską
                                  Meve okrutna:))
                                  • Gość: monia Re: Pizza IP: 217.97.138.* 28.02.02, 12:26
                                    O żesz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                    Zaiste, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo okrutna !!! Diabelsko!!!!! :-))))))))))))))))))
                                  • Gość: Nala Re: Pizza IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 12:38

Chyba coś Cię dzisiaj nie lubię !!!

:-)))
                                  • Gość: monia Re: Obżartuch!!!!! IP: 217.97.138.* 28.02.02, 13:04
                                    No co? Jeszcze jej nie zjadłas??? Prawda, że była paskudna? :-(((
                                    I teraz chce ci się pić......Nooo, odezwij się łakomczuchu okrutny.....
                                    Pusta monia
                                • Gość: Nala Re: ......... mniam, mniam ....... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 12:35

Co powiesz na sałatkę grecką ?

2 duże lub 4 małe pomodory, 2 ogórki (surowe), 1 mała czerwona cebula, 2
                                  papryki w dowolnym kolorze, ser "Feta", trochę oliwek, oliwa z oliwek

Iiiii....:

- ogórki i pomidory pokroić w małe kawałki, cebulkę w plasterki (cienkie).
                                  ser Feta też pokroić na takie trochę większe kawałki, skropić to dość dużą
                                  ilością oliwy, posolić, popieprzyć, wymieszć. Na wierzch położyć oliwki.
                                  Smacznego.
                                  • Gość: monia Re: ......... mniam, mniam ....... IP: 217.97.138.* 28.02.02, 12:48
                                    Mmmm, to lubię!!! Poza tym jest lekka...i letnia!!!
                                    Z zimowych lubię ziemniaczaną: ziemniaki ugotowane "w mundurkach" w grubą kostkę lub plasterki,
                                    ogórki konserwowe w drobną kostkę, takoż cebulę, majonez + smietana oraz sporo swieżego
                                    koperku, sól + pieprz, zamieszać... Pycha!!!
                                    • Gość: Nala Re: ....... mniam, mniam .......i .......pa, pa ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 12:56

Albo z makaronem. Ale to może już jutro.

Teraz się wynoszę !
                                      Pa, pa, !
                                      Do jutra !
                                      • Gość: monia Re: ....... mniam, mniam .......i .......pa, pa ! IP: 217.97.138.* 28.02.02, 13:01
                                        O masz!!! No pa pa! Pa pa!
    • Gość: Meve Zjedzona IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 13:18
      uchhh, ale dobra była - z czosnkiem, cebulą, salami i podwójnym serem + sos
      pkantny
      No, pić się chce baardzo.
      Ale warto było:)))
      Ciasto włoskie, cieniutkie, nie za kruche, nie za lepkie - akurat:))))
      • Gość: monia Re: Zjedzona IP: 217.97.138.* 28.02.02, 13:24
        WWrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        P.S. Będzie ci się odbijała.......:-))))))!!!!
        • Gość: mEVE Lód IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 13:50
          A na deser mam loda śmietankowo-waniliowego w poleie czekoladowej z
          orzechami:))))))))))
          • Gość: monia Re: Lód IP: 217.97.138.* 28.02.02, 13:53
            okrutna, to mało powiedziane........
            ZOBACZYSZ, JĘZYK CI SIĘ PRZEZIĘBI!!!!! I BĘDZIE MIAŁ KATAR!!!!!!!!!!!!!!!
            w waflu czy w kubku???
            • Gość: Meve Re: Lód IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 13:59
              Na patyku
              Mlaskam i ciamkam
              Ciamkam i mlaskam:))))
              • Gość: monia Re: Lód IP: 217.97.138.* 28.02.02, 14:03
                Dostrzegam w tobie pierwiastek sadystyczny.....
                Jedyna nadzieja w tym, że nawet najpyszniejszy, największy lód kiedys się kończy....A potem znowu
                będziesz chciała ogórka!!!!!!! Albo grzybka!!!!!!!!!!!
                • Gość: monia Re: Jaka ładna pogoda, la, la, la... IP: 217.97.138.* 28.02.02, 14:05
                  I wcale nie chce mi się jesc, i nie lubię lodów....ani pizzy...la, la, la......
                  i słońce pięknie swieci...
                  • Gość: Meve Re: Jaka ładna pogoda, la, la, la... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 14:25
                    no ok, koniec hedonistycznego obżarstwa i sadystycznego powiadamiania o tym
                    głodnej Monii:))))
                    A grzybka bym zhjadła:)))
                    Oj, piosze jak hrabia, czyżby w tej pizzy zaplątał się jakiś mały listek
                    marihuany??
                    pssssyt
                    • Gość: monia Re: Jaka ładna pogoda, la, la, la... IP: 217.97.138.* 28.02.02, 14:35
                      A lody w jakims białym sniegu umaczane nie były...?
                      Jak ty teraz, biedo, do domu wrócisz??? I to matka dziecku!!!!!! Ludzie, co to za matki som tera??!!!
                      • Gość: monia Re: DO-WI-DZE-NIA-MNIAM-MNIAM-MNIAM IP: 217.97.138.* 28.02.02, 14:41
                        Idę sobie, pora na cos do zjedzenia......
                        Pa!
                        Głodna monia
                      • Gość: Meve Re: Jaka ładna pogoda, la, la, la... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 14:59
                        Gość portalu: monia napisał(a):

> A lody w jakims białym sniegu umaczane nie były...?
                        > Jak ty teraz, biedo, do domu wrócisz??? I to matka dziecku!!!!!! Ludzie, co to
                        > za matki som tera??!!!

No tez mnie dziwiło, ze on jest naraz i śmietankowy i waniliowy:))))!!!!!
                        Jak nieświadomie , to się nie liczy:))))

• Gość: Jarek Re: Jaka ładna pogoda, la, la, la... IP: 80.72.33.* 28.02.02, 15:24
                          Nareszcie magikom polaczenia naprawic sie udalo. Od poniedzialku lacznosci
                          braklo, wiec nijakowej informacji ani pozyskac, ani wyslac mi dane nie bylo.
                          ;-)
                          • Gość: mEVE Połączenie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 15:40
                            A szkoda, bo w międzyczasie Waść zdażył byc pasowanym na Rycerza:)))
                            Jarosław Złotousty Herbu Kwaszonej Kapusty:)))
                            I konkurs był ...:)))
                            • Gość: Jarek Re: Połączenie IP: 80.72.33.* 28.02.02, 16:40
                              Hura!!! Hura!!! Hura!!!
                              Dzieki Wam wszystkim - O Szlachetni!!! Serce me peany radosci wyspiewuje. Choc
                              z drugiej strony kwasna mina, ze uroczystosc ta mnie pominela.
                              ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka