Dodaj do ulubionych

>>>>> PIATEK !!! <<<<<<<<<<<

IP: 80.72.33.* 15.03.02, 07:45
Pobudka! Halo! Otwierac mi tu oczka, ale zwawo! Och, co za pogoda cudowna!
Chyba znowu Boze Narodzenie sie zbliza! Hura, hura! Bo jakis podarek w me
lapieta sie dostanie, chyba?

No co jest? Tylko glebiej pod kolderke uciekacie? Toc to chyba ostatnia okazja
na poranny jogging po swiezym sniegu tej zimy. Nikt nie ma ochoty?
A moze ktos balwanka ulepi ze mna?

Halo! Haaloo! Haaaaaaloooooo!

No tak i znowum sam, jako ten palec.

Poczekam moze jeszcze ktos nadbierzy.
;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Nala Re: >>>>> PIATEK !!! <<<<<<<<<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 07:55

Stanowczo domagam się, aby dzisiaj kontynuować dzisiaj mój buntowniczy wątek !!!
      Pozdrawiam.

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: Jarek Re: >>>>> PIATEK !!! <<<<<<<<<<< IP: 80.72.33.* 15.03.02, 07:56
        A gdzie rownouprawnienie? Ja bylem dzisiaj pierwszy!
        • Gość: Jarek Re: >>>>> PIATEK !!! <<<<<<<<<<< IP: 80.72.33.* 15.03.02, 07:58
          O cholibka, ale czkawka :-0 ciekawe kiedy serwer przestanie glupiec?
        • Gość: Nala Re: >>>>> PIATEK !!! <<<<<<<<<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 08:00

I TY!!!!!! jesteś Rycerz ????????????????
          Białogłowie nie ustąpisz ?????????????????????????

TY .............. !!!!!! Ty ........................ !!!!!!!

B R U T A L U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          :-))))))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: Nala Re: >>>>> PIATEK !!! <<<<<<<<<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 08:01

A tak w ogóle to jakoś Cię dzisiaj ZA-dużo !!!!!!!!!!!!

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: Jarek Re: >>>>> PIATEK !!! <<<<<<<<<<< IP: 80.72.33.* 15.03.02, 08:07
              Po pierwsze primo - to nie Brutal, tylko Armani (akurat dzisiaj)
              Po drugie primo - to nie ja, tylko bialoglowy zadaja rownouprawnienia
              Po trzecie primo - przeciez sie tlumaczylem, ze serwer czkawki jakiejs dostal i
              zalozym moj watek trzykrotnie (do trzech razy sztuka?)
              Po czwarte primo - dla Ciebie Assani Nalu pola ustapie zawsze, a zatem...

USTEPUJE

;-)
              • Gość: Meve Re: >>>>> PIATEK !!! <<<<<<<<<<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 08:12
                No to gdzie mam pisac moje błyskotliwie inteligentne posty???
                Witam:)))
    • Gość: Meve Re: >>>>> PIATEK !!! <<<<<<<<<<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 08:23
      W związku z tym, że Nala zachowuje się jak typowy abnegat, pozwolę sobie tutaj
      pisać moje wypociny. Przecytałam późnym wieczorem posta aniamwu. Szczerze
      mówiąc nie wiem , cy jest ona egzaltowaną dziweczyną, czy osoba o głębokiej
      wrażliwości.
      • Gość: Nala Re: >>>>> PIATEK !!! <<<<<<<<<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 08:29

?????????????????????????????????
        Kto to jest "aniamwu" ???
        I gdzie to przeczytałaś ???

• Gość: Nala Re: >>>>> PIATEK !!! <<<<<<<<<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 08:35

Acha !!!!!

Na powyższe STARAM SIĘ ! nie zwracać uwagi !!!!!!!
        TEŻ COŚ ????????
        :-))))))))

• Gość: Nala ?????????????????????????????????????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 09:08

Co się dzieje ?
      Czy wszyscy się poobrażali ?
      Jeżeli tak, to przepraszam !
      Szczerze mówiąc, to nie wiem za co macie się obrażać ? Ja żartowałam !
      (Z tą dietą)!!! NAPRAWDĘ !
      :-)))
      • Gość: Meve Dieta IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 09:12
        Dietom mówię nie
        Chociaż ostatnio staram sie kupować różne rzeżuchy i buraczki ekologiczne:)))
        Ale prosiaczki pieczone też jak najbardziej:)))
        Nikt się nie obraża na Naluńkę maulteńką:)))
        • Gość: Jarek Re: Dieta IP: 80.72.33.* 15.03.02, 09:16
          A ja przeciez ustapilem, ale widze, ze ilosc (zalozonych przez serwer watkow) w
          jakosc przechodzi.
          ;-)
          • Gość: Nala Re: Dieta IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 09:37

No proszę !
            Jak tylko pojawiło się "przepraszam", to zaraz się wszyscy meldują !!!

I NIE!, SKĄD!, nikt się nie obrażał ??????? W ogóle !!!!!!!!!

:-)
            • Gość: Jarek Re: Dieta IP: 80.72.33.* 15.03.02, 09:40
              Nie wiem, czy nikt? Ale ja na pewno nie!!! Po prostu tzw. "kupa roboty", bo
              przeciez jutro juz sobota, a tydzien (roboczy) ma tylko piec dni, a doba tylko
              24 godziny.
              • Gość: monia Re: Dieta IP: 217.97.138.* 15.03.02, 10:31
                Witam!!! Jaki ruch od samego rana!!!! Jakież dysputy....I cos drażliwe toowarzystwo???
                Co do diety, to niestety..cha, cha..nie każdy jest Nalusiu tak...hmm...wiotki..nie każdy...
                Co nie znaczy, że odmówię sobie pieczonego prosiątka..Trzeba tylko równoczesnie zażyć cos na trawienie...
                Pozdrawiam!
                • Gość: Nala Re: Dieta IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 10:58

Proponuję krople na żołądek !
                  • Gość: Nala Re: Dieta IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 11:00

Ewentualnie Rapaholin !
                    • Gość: monia Re: Dieta IP: 217.97.138.* 15.03.02, 11:11
                      Kombinujesz jak koń pod górę..:-))) Ja myslę o tych tradycyjnych metodach poprawiających trawienie. A ty
                      kropelki, pigułki....I to w piątek!!!
                  • Gość: monia Re: Dieta IP: 217.97.138.* 15.03.02, 11:09
                    Błeeee...!!! To już lepiej "gorzka żołądkowa"...albo zupa chmielowa! Jak szaleć to szaleć. Lepiej grzeszyć i potem
                    żałować, niż żałować, że się nie grzeszyło...
                    • Gość: monia Re: urażona IP: 217.97.138.* 15.03.02, 11:48
                      No, co jest???? Wyeksploatowaliscie się intelektualnie, czy jak??? Liczyłam na jakies błyskotliwe rozmówki,
                      bardziej niż na kawę, która raz pobudzi a raz nie...a tu cisza????? Słuchajcie, ja jestem w stresie, dzisiaj nasz
                      Gapcio znowu skacze...i nie ma mnie kto rozluźnić??!!! Idę sobie!!!!!!!
                      • Gość: Jarek Re: urażona IP: 80.72.33.* 15.03.02, 13:04
                        Gość portalu: monia napisał(a):

> nie ma mnie kto rozluźnić??!!!

To znaczy co????
                        ;-)
                        • Gość: monia Re: urażona IP: 217.97.138.* 15.03.02, 13:08
                          słownie, rzecz jasna... :-))))))))
                          Jejku, no wiesz...Poklep mnie wirtualnie po ramieniu i powiedz, że dzisiaj będzie pierwszy!
                          • Gość: Jarek Re: urażona IP: 80.72.33.* 15.03.02, 14:06
                            Klep, klep...
                            Lacze sie z Assanna w marzeniu, aby byl pierwszy.
                            Ale ktory by nie byl i tak jest WIELKI.
                            Troche gorzej z naszymi kibolami :-((((
                            ;-)
                            • Gość: monia Re: urażona IP: 217.97.138.* 15.03.02, 14:16
                              Ale ja bym wolała, żeby to był Adam Wielki a nie Hanni wielki....:-(((
                              A tacy kibice to nie są kibice, tylko chuligani..
                              • Gość: Meve Sport IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 14:20
                                Hmmm, a mnie ganz egal:))))
                                Sport nie pasjonuje mnie nie niestetyy, nawet nie interesuje, a co więcej - nie
                                lubię niczego oprócz mojego własnego pływania:))
                                I jazdy na rowerze.
                                Wszystko inne mnie mierzi:)))
                    • Gość: Meve Re: Dieta IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 11:48
                      Cytat, nie pamiętam z czego i pamiętam tylko po polsku(a było po łacinie):
                      KTO PIJE,TEN ŚPI. KTO ŚPI, NIE GRZESZY. KTO NIE GRZESZY, ŚWIĘTYM JEST. a WIĘC
                      KTO PIJE, ŚWIETYM JEST.
                      Taki wywód paralogiczno-przesłankowo-wnioskowy:))))
                      Specjalnie dla Moni:)))))
                      • Gość: Nala Re: Cytaty ! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 11:55

A DLA MNIE ?????????????????????????????????????????????????????????????????????

• Gość: Meve Re: Cytaty ! :-) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:47
                          Sorki, więcej nie pamiętam:))
                          • Gość: tiges Re: Cytaty ! :-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 14:31
                            Kurcze ... patrze a tu mi sie w czach czworzy (no bo czrery watki sa) ..
                            myslalem ze to wszystko przez moja goraczke (38.5) i mi na zwrok padlo ..
                            miejcie litosc dla schorowanego elfa :)
                            • Gość: Meve Schorowany Elf?? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 14:38
                              Tego najstarsze klechdy nie opowiadały!!!
                              Życzym szybkiego powrotu do zdrowia.
                              A jednak, trza bakteryje czemś mocniejszym uśmiercać:)))))))
                              A na zaślubiny mi tu wyzdrowieć!!!!!
                              A kieeeedy będąąąąąąą??
                              Niedyskretna Meve
                              • Gość: tiges Re: Schorowany Elf?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 14:42
                                no do zaslubun to chyba wyzdrowieje ... w sierpniu beda :)
                                • Gość: Meve Re: Schorowany Elf?? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 14:46
                                  W sierpniu, ach to pięknie - i "r" jest, i ciepło i LATO, ach......,
                                  i kwiaty, ach......
                                  ...................
                                  Meve pogrążona w czerwcowych wspomnieniach:)))
    • Gość: Jarek Re: >>>>> PIATEK !!! <<<<<<<<<<< IP: 80.72.33.* 15.03.02, 17:13
      No tak... Do przewidzenia to bylo. Hej, halo, uchu!!! Nikogo... Tak myslalem,
      jak czlek przy sniadaniu slow kilka by raczyc z kims milym zamienic, to... no
      wlasnie... co? Nic
      Komnata pusta. Nawet po wczorajszych golabkach zapach sie nie ostal. Siede
      sobie tedy i z celofanu lembasy czlowiecze wygrzebie, aby sie posilic. Jesli
      kto chetny, zapraszam. Zapasami swymi podzielic sie moge w chwili kazdej.
      ;-)
      • Gość: Jarek Re: >>>>> PIATEK !!! <<<<<<<<<<< IP: 80.72.33.* 15.03.02, 17:42
        Juzem po sniadanku, alaliz do pracy mus mi powrocic. Zatem wypoczynku Wam zycze
        i do zobaczenia w poniedzialek.
        ;-)
    • Gość: An-Nah KRÓLICZKI!!!! BŁAGAM!!!!! IP: *.chello.pl 15.03.02, 18:39
      Przyzwyczaiłam się do was i machnęłam ręką, ale żeby
      zaczynać trzy wątki jednego dnia???? Mam nadzieję, że
      to tylko jakis błąd komputera. Jeszcze raz bardzo
      przepraszam za narzucanie się...

Czepialska An ;)
      • Gość: Meve Re: KRÓLICZKI!!!! BŁAGAM!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 13:19
        Ok, ok, nam też jest wstyd:)
        Obiecujemy poprawę:)
        Pozdrawiamy An, która macha na nas ręką:)))
        Machamy ( zpozdrowieniami) ile tylko wlezie:))
        PApapa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka