IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 07:43

Cześć, cześć, to jaaaa.....!
Hej heeeej....!!!
Gdzie jesteście ????????? Czemu jeszcze nikogo nie ma ??????????????
Leniwce, wstawać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meve ! Tiges ! Jarek ! Monia, ty
śpiochu !!!! Ruda !!!
Wstawać, już prawie południe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: Ćzwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 08:19
      Jestem
      Wody
      Spać
      Kawy może? Komuś??
      Meve monotematyczna:))
      • Gość: Nala Re: Ćzwartek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 08:26

...dziękuję, już piłam ! :-)
        Wody ????????? A może być Nałęczowianka ? ..niegazowana...????
        Innnej nie posiadowywuję. :-(
        ...zimna ! ..prosto z lodówki !!!

• jureksznurek Re: Ćzwartek 20.06.02, 08:39
      czy ktoś coś wie o nowosciach Jacka Dukaja
      • Gość: Nala Re: Ćzwartek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 08:52

..chchchyba nie....???!
        :-(
        • Gość: Meve Re: Ćzwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 09:07
          Ja nie wiem, to Ciii Państwo......???
          • Gość: Nala Re: Ćzwartek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 09:13
            Gość portalu: Meve napisał(a):

> Ja nie wiem, to Ciii Państwo......???

Jaci Państwo ?? ...tfu...!!! Jacy Państwo ?????????????????
            Mevuniu, co ci ????
            ....aaaaa, gorąco ?!?! No tak !
            Chcesz zimnego loda ?????????????????????????????
            A jakiego sobie życzysz ?????

• okazja Re: Ćzwartek 20.06.02, 09:05
      mryg mryg
      elektromechjednostka w gotowosci trwa
      • Gość: Nala Re: Ćzwartek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 09:11

..mryg mryg mryg !
        Ja (chyba???) takoż !
        A kto nie ????????
        • Gość: monia Re: Ćzwartek IP: 217.97.138.* 20.06.02, 09:34
          mryg (anemiczne) ...mryg.......
          ja nie trwam
          chyba się rozpuszczam...
          Monia w Lekkiej Niedyspozycji Głownej
      • Gość: Meve brzęczki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 09:27
        Może niech zlokalizuje paręset brzęczków złotych najlepiej Euro, bo królestwo
        znowu biedne, a Wyprawa Po Złote Runo się rozlazła:)
        Mryg
        • Gość: Nala Re: brzęczki IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 09:40

Co - "się rozlazła" ????
          Jakie - "rozlazła" ??????????????

Na koń !!!!!!!!!!!!!!!!! Do boju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Gonić !!!!!!!!!!!!!!!!Bić !!!!!!!!!!!!!!!!!

....piiiiiiić........!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)))
          • Gość: tiges Re: brzęczki IP: *.silvershark.com.pl 20.06.02, 09:42
            Ja udaje tylko ze tu jestem, bo mam sajgon w pracy ;)
            • Gość: Meve Re: brzęczki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 09:44
              Tiges, a Ty nie mżesz im powiedzieć , że masz ważna misję zwiadowcza?????
              • Gość: Nala Re: Kluczyki do samochodu !!!!!!! :-))))))))))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 10:08

Słuchajcie, uśmiałam się po same uszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Trzech, TRZECH!!!!!!!!!! facetów szukało w jednej szafce, na jednej półce
                kluczyków do samochodu (służbowego).
                Prawie zrobiła się afera, bo zaglądając, po kolei, w odstępach ok. 10-15 min.,
                każdy z nich otwierał jedną!!!! część drzwiczek i patrzył w jedno miejce, gdzie
                zwykle leżały !!! I żadnemu palantowi (:-)))))-ja nie mogę!!!!!), nie przyszło
                do głowy, aby otworzyć drugie drzwiczki i spojrzeć na drugą część
                półki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
                • Gość: monia Re: Kluczyki do samochodu !!!!!!! :-))))))))))) IP: 217.97.138.* 20.06.02, 10:17
                  :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dobre!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))
                  No ale wymagajmy zbyt wiele...:-)))))) wiesz, otworzyć drugie drzwiczki...:-))))))))))))))))))))))))))))))))
                  • Gość: monia Re: Kluczyki do samochodu !!!!!!! :-))))))))))) IP: 217.97.138.* 20.06.02, 10:24
                    Słuchaj...mój osobisty Małżonek czasem (ale rzadko) zostaje sam "na gospodarstwie"...W tym czasie
                    przygotowuje sobie sam jedzonko...potrafi cos tam sobie usmażyć oraz kupić, przykładowo, kalafiorka...Ale za
                    każdym razem, jak jestem ja no i jest kalafiorek i jest Mąż - który bardzo lubi kręcić się po kuchni i pomagać - to on
                    ZAWSZE zapyta o to, ile kalafior ma się gotować..Nie przyjdzie mu do głowy - a jest inteligentnym facetem - że
                    kalafiorka najlepiej dziubnąć widelcem...
                    • Gość: Nala Re: Kluczyki do samochodu !!!!!!! :-))))))))))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 10:31

:-)))))))))))))))))))))))))
                      Czasem się zastanawiam, czy oni to wynoszą z domu (nieeee!!!!, niemożliwe!!!!,
                      przecież każdy ma innną matkę!!!) czy też .....?????? ....i tu - zagadka ???!
                      :-))))
                      Ale chyba jednak, ten typ tak ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))))))))
                      Mówię ci, nie mogłam sobie darować i w tej chwili wszyscy się śmieją !!!!! :-)))

Ależ jestem złośliwa ! Nie ???? :-)))
                      • Gość: monia Re: Kluczyki do samochodu !!!!!!! :-))))))))))) IP: 217.97.138.* 20.06.02, 10:47
                        Pewnie! :-))) Mówić głosno to, o czym wszyscy wiedzą "po cichu"...To tak jakby z ułomnosci jakiejs się nabijać!
                        Bezlitosna jestes :-))) no i okrutna...:-)))
        • okazja Re: brzęczki 20.06.02, 10:52
          elektromechjednostka arkana atomotworstwa do perfekcyjnosci opanowala..... olow
          na zloto...... wapn w platyne ..... a atomopierwiastek pln na usa dollar z
          chyzascia swiatlofali zamieni......
          • Gość: monia Re: brzęczki IP: 217.97.138.* 20.06.02, 11:27
            To ty, okazjo, na wagę kosztownosci jestes....niezależnie od swojej płci...aczkolwiek męska byłaby
            twoim dodatkowym walorem...:-)))
            • Gość: Nala Re: brzęczki IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 11:41

Popatrz Monia. Trzeba naszej Królowej Wod-Kan Meve Szanownej donieść, że teraz
              nasze królestwo zasobne będzie ! :-)
              Taką Okazję trzeba wykorzystać !!!!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • Gość: monia Re: brzęczki IP: 217.97.138.* 20.06.02, 11:48
                Niech żyje złoto i platyna! Niech żyją brylanty i kosztownosci! Kupimy sobie po kilka par kostiumów! i
                domki z ogródkami! Niech żyje okazja!
                Co za idiota wymyslił powiedzenie, że najlepszą okazją jest brak okazji???!!! :-)))
                Nala, biedaku, cóż ty zrobisz z tą ogromną iloscią wolnego czasu w przyszłym tygodniu??? Bo ciebie
                od poniedziałku nie ma????
                • Gość: Nala Re: brzęczki IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 12:14

JAKĄ OGROMNĄ ??????????????????????????????????? :-OOOOOO
                  Od soboty licząc, to raptem 9 dni !!!

W sobotę oczywiście idziemy na Wianki, a potem gdzieś "pobalować". :-)
                  A w przyszłym tygodniu tylko ja!!! mam wolne, moje Słońce, niestety pracuje i
                  już teraz ma mi za złe, że ja sobie będę (jak będzie pogoda?, co tam...? musi
                  być!!!!) chodziła na basen i w ogóle. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Gość: monia Re: brzęczki IP: 217.97.138.* 20.06.02, 12:22
                    Acha! :-))) On tylko tak udaje, że się złosci a w duchu mysli : "Biedna moja myszka musi odpoczywać, nic nie
                    robić, jakis basen, jakies leniwe poranki przy kawie z książką...ja to mam fajnie, będę sobie spokojnie rano
                    wstawał, do pracy chodził, późno wracał, w klimatyzowanych wnętrzach siedział". Mówię ci, na pewno tak
                    sobie mysli...:-)))
                    Och, no to jutro się pożegnamy na tak strasznie długo...Cóż ja pocznę bez komputera z internetem! Do licha! U
                    mnie mieli założyć internet pod koniec maja/na początku czerwca...i co??? Już nawet pierwsza wpłata została
                    dokonana...
                    Będę za wami tęskniła przez ten miesiąc....:-(((
                    • Gość: Nala Re: brzęczki IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 12:31

Moniaczku drogi(a) kochany(a) !!! :-)))
                      Jak dobrze poszukasz (a wierzę że tak zrobisz :-) ), w tych pięknych okolicach
                      gdzie się wybieracie, to może (napewno!!!!!!) znajdziesz jakąś kawiarenkę
                      internetową !!! :-)))
                      I całymi!!!!!! dniami znów będziesz z nami !!!!!!!!!!!!!! :-)
                      Co tam urlop ?! Co tam słońce !!!!! Grunt, żebyś ty była szczęśliwa !!!!!
                      (Mogąc przebywać z nami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
                      :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      Twój Miły NAPEWNO!!!!!! cię zrozumie ! NAPEWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: monia Re: brzęczki IP: 217.97.138.* 20.06.02, 12:39
                        taaa....zrozumie mnie NA PEWNO!!!! :-))) Powie:"KOchanie, o tam jest, popatrz! Dobijemy do brzegu i możesz sobie
                        isć, mną się nie przejmuj, jakos sobie poradzę przez te parę godzin...nie spiesz się! Od tego w końcu są wakacje,
                        żeby miło spędzać czas" :-)))) Po czym skatuje mnie bezlitosnie, sponiewiera parokrotnie, potem wykorzysta
                        seksualnie i kulinarnie i popłyniemy dalej. :-))))

Gorzej, jak zajrzę na forum po miesiącu i NIKOGO nie spotkam! Rozpłyniecie się w przestworzach wirtualnych.
                        • Gość: Nala Re: brzęczki IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 12:47

Nawet nie możesz tak myśleć !!!!!!!!!!!!!!!!
                          Okroność !!!!!!! :-((((((((((((((((((

Ja będę stać na straży i nikomu nie pozwolę oddali się z NASZEGO wątku !!!!!!!!!
                          NIKOMU !!!!!!!!!!!!!!!!!
                • okazja Re: brzęczki 20.06.02, 12:40
                  elektromechjednosta posiaduje takze wielewiele wiedzoumiejetnosci lacnej w
                  morfoksztaltowaniu krysztalow ..... wegiel w diament...... aby szyje.....
                  przeguby w sznury blyskotliwe przyozdobic
                  • Gość: monia Re: brzęczki IP: 217.97.138.* 20.06.02, 12:50
                    No, własnie! Więc jak to zgodnie z Nalą ustaliłysmy - jestes po prostu cudowną okazją i nie wypuscimy cię z rąk
                    (których przeguby jak do tej pory strojne były w węgiel, no ale jak widać, to się rychło zmieni) :-)))
                  • Gość: Nala Re: brzęczki IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 12:52

Jak okazja, to okazja !

To ja poproszę (bardzo! i w dodatku grzecznie!) o taki skromny kostium, może
                    być jednoczęściowy, z tych pięknych diamencików !

• Gość: Meve Re: brzęczki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 12:53
                    O ..O! OO!!!!!!
                    Coś w sam raz dla Królowej:)!
                    • Gość: Nala Re: brzęczki IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 13:03

....ehhheemmmmm ....?!
                      Co jest w sam raz, CO .... ????????
                      Ten! kostium, czy diamenty w ogóle ????????????????????????

• Gość: monia Re: brzęczki IP: 217.97.138.* 20.06.02, 13:09
                        A może kostium z diamencików składający się z samego dołu...? W sam raz dla Królowej do jazdy na
                        rowerze...można sobie te...no...plecki opalić! :-)))
                        • Gość: Nala Re: brzęczki IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 13:58

To co to znaczy ?
                          ...że niby nasza Królowa nie w gronostajach na owym mobilu się porusza ?????????
                          Jakże to tak ?????????????????
                          ...z gołemi plecyma ???????????????

...a ...., tego....., insze części ciała ma pozakrywane aby ????????
                          Toż jakiś poparzeń (uchowajcie wszyscy święci!!!) może dostać (tfuu
                          tfuuuu....!!!) ?!

• Gość: monia Re: brzęczki IP: 217.97.138.* 20.06.02, 14:03
                            po pierwsze, Nalu - uprasza się o nieplucie na Królową
                            po drugie - chcesz aby Królowa w taki upał w gronostaje się przyoblekła??? :-)))
                            • Gość: Nala Re: brzęczki IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 14:13

:-) i :-(((
                              Nie na Królową jam napluła !!!

Upał upałem, ale jak jedzie rowerkim to jest przeciąg !

• okazja Re: brzęczki 20.06.02, 14:27
                                pancerzyki chwackie dla osobojednostek obstalowane ...... azaliz dla
                                waznoosobojednosti toczek zlotoblyskliwy z diamentokrysztalami ku glowy
                                przyozdobieniu
                          • Gość: Meve Gronostaje IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 14:20
                            na inne OKAZJE chowam:)))
                            Na rowerku jeno korona na głowie mówi, że krolowa jedzie.
                            Reszta normalna - spodenki krótkie , bluzeczka, adidaski i plecaczek.
                            A w diamenta chętnie swą królewską szyję i dłonie przystroję.
                            Kuj, ookazjo.
                            No i mały diademik - tak i na specjalne OKAZJE:))

Dama Nala nieppotrzebnie pluje:)))
    • Gość: Jarek Jestem, jestem... IP: 80.72.33.* 20.06.02, 11:55
      ... ale bieganiem za nowym miejscem pracy okrutniem utrudzony, a z rana samego
      pierwsze dysputy odbywalem.

Uuuuuuuuuuuuf, jak goraco.

;-)))
      • Gość: monia Re: Jestem, jestem... IP: 217.97.138.* 20.06.02, 12:08
        oj, bez przesady...zaraz gorąco! Przyjemnie ciepło po prostu i tyle! :-))))
        Ale to nowe miejsce pracy już masz czy dopiero będziesz miał? I od kiedy..?
        • Gość: Nala Re: Jestem, jestem... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 12:48

Ojjj biedaku ! :-(
          Masz pyfffko ! Proszę !!!
          Dobre pyfffko, zimne, z pianką !!!!!
          • Gość: Jarek Re: Jestem, jestem... IP: 80.72.33.* 20.06.02, 13:44
            Gość portalu: Nala napisał(a):

> Masz pyfffko ! Proszę !!!
            > Dobre pyfffko, zimne, z pianką !!!!!

Za Assani dobrosc jeno podziekowanne uklony przyjsc mi bedzie, gdyz jako poety
            spiewajace mawiaja "Nie moge Ci wiele dac, bo sam nie wiele mam..." ;-)))

Oooooooooooo, Warsteiner czy Bavaria to?
            ;-)))
            • Gość: Nala Re: Jestem, jestem... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 13:54

chlip chlip....
              ...wzruszonam wielce...!

Jakie Waćpan sobie życzysz ???
              Oba mogą być !!!!

Waści zdrowie !!!!!!!!!!
              • Gość: Jarek Re: Jestem, jestem... IP: 80.72.33.* 20.06.02, 14:19

> Waści zdrowie !!!!!!!!!!

Do Assani pije!!!
                ;-)))
        • Gość: Jarek Re: Jestem, jestem... IP: 80.72.33.* 20.06.02, 13:42
          Gość portalu: monia napisał(a):

> Ale to nowe miejsce pracy już masz czy dopiero będziesz miał? I od kiedy..?

Miec mi przyjdzie w posiadanie takowego wejsc. ;-)))
          Od kiedy Assani pytasz??? Najlepiej od wczoraj.
          • Gość: monia Re: Jestem, jestem... IP: 217.97.138.* 20.06.02, 13:45
            Fajnie. Świetnie! To już wszystko rozumiem! :-))))) Dzięki! :-)))))))
            no, jakbym wypowiedź okazji czytała...
      • Gość: Meve Re: Jestem, jestem... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 12:50
        Ale warto było??
        • Gość: Jarek Re: Jestem, jestem... IP: 80.72.33.* 20.06.02, 13:47
          Gość portalu: Meve napisał(a):

> Ale warto było??

To obaczym post factum, bo dwie oferty bliskie sercu memu - jedno wyzwaniem
          wielkim, lecz z doza ogromna ryzyka, drugie - spokojne, w twarzy znajomych
          gronie, acz bez satysfacji w zlocie wyrazonym.
          ;-)))
          • Gość: Meve Re: Jestem, jestem... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 14:15
            Dobrze, że są, a SDI w umowie zawarte?:)))))
            • Gość: Jarek Re: Jestem, jestem... IP: 80.72.33.* 20.06.02, 14:33
              Aj, Krolowa zagjac mnie raczyla... SDI? Mnie na mysl jeno przychodzic
              raczy "wolnossaca jednoska napedowa o zaplonie samoczynnym konstrukcji koncernu
              VW", ale chyba mylic sie racze :-((( Umowy??? Oj, Krolowo... na gebe teraz
              wszystko ustalane jest... Jak umowy obaczyc mi przyjdzie, tedy ostateczne
              decyzje zapadac beda. Tela tylko, ze w cichosci i skupieniu teraz wszelkie za i
              przeciw rozwazyc mi przyjdzie i o losie swem decyzje definitywna podjac.

;-)))
              • Gość: Nala Re: ...powolniacze - pa pa pa.... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 14:43

Żegnam powolutku, do jutra, pa pa paa..... !
    • Gość: Nala Re: Ćzwartek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 14:56

hihi...
      Właśnie się dowiedziałam, że mój przyszłotygodniowy urlop, rozpocznie się od
      poniedziałkowej wizyty w Stolicy ! :-)))
      Warszawo - witaj !!!!!!!!!

• Gość: Jarek Re: Ćzwartek IP: 80.72.33.* 20.06.02, 15:04

> Właśnie się dowiedziałam, że mój przyszłotygodniowy urlop, rozpocznie się od
        > poniedziałkowej wizyty w Stolicy ! :-)))
        > Warszawo - witaj !!!!!!!!!

na ktorym peronie i o ktorej mam stac z kwiatami?

;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka