Gość: Yula IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 10:12 Tak mi sie wydaje ale nie jestem pewna:))) Cześć wszystkim i co jeszcze spicie:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nala Re: <<WTOREK>> ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 10:16 :-)))))))))))) czeeeeeść !!!!! Nie, ja JUŻ nie śpię !!!!!!!!!! Ale nie wiem co z resztą ???! :-( To lato wpływa chyba ujemnie na naszą twórczość radosną !!! :-))) Cieszę się, że ty zajrzałaś ! :-) Pozdrófka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: <<WTOREK>> ??? IP: *.silvershark.com.pl 02.07.02, 10:30 I tu samokrytycznie chce stwierdzic, iz znowu przez nas nikt nie potrafi madrych postow pisac ... i znowu przyczynilismy sie do obnizenia poziomu tego forum, ktore juz dawno by umarlo, gdyby nie nasze RPG .... ps. a i tak mam gdzies krytykantooofff :D Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: <<WTOREK>> ??? 02.07.02, 10:33 buuuuuuu..... elektromechjednostka wyjowatosc uskutecznia lup....lup...... i waliszcze w pancerzowatosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: <<WTOREK>> ??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 10:45 Cześć, szczerze mówiąc (pisząc)zniechęciłam się i prawie poddałam.:( Ech, żizn takaja Depresja chyba:(Dekadenctwo potrzebuje podniet. Moga być wirtualne. Ogólnie: zwołujemy naradę. Trzeba coś ustalić. Na przykład: * wirtualnie przyrzadzamy ta no, ratafie i wirtualnie ją pijemy * Yula zapewnia pokaz sztucznych ogni * Nala oprowadza nas po swoim ogrodzie - 9. cud świata * Jarosław pojedynkuje się z drugą stroną Tigesa czyli Vaderem * Elf daje ppis w celności strzałów do wrogów * Ruda opowiada o tym jak się obroniła * JolaJola zabawia nas dykteryjami ze spotkania w realu * okazja prezentuje diamentiszcza wielobarwne i pogode przewiduje * Ja wydaję dekrety:) Koniec apatii!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: <<WTOREK>> ??? IP: *.silvershark.com.pl 02.07.02, 10:54 > Cześć, > szczerze mówiąc (pisząc)zniechęciłam się i prawie poddałam.:( > Ech, żizn takaja > Depresja chyba:(Dekadenctwo potrzebuje podniet. badz dzielna :) > Moga być wirtualne. > Ogólnie: zwołujemy naradę. Trzeba coś ustalić. > Na przykład: > * wirtualnie przyrzadzamy ta no, ratafie i wirtualnie ją pijemy I Karotke :) > * Yula zapewnia pokaz sztucznych ogni No ostatnio jej niezle wychodza :) > * Nala oprowadza nas po swoim ogrodzie - 9. cud świata nie da sie ukryc ;)) > * Jarosław pojedynkuje się z drugą stroną Tigesa czyli Vaderem Na miecze swietlne, dzwiekowe czy radiowe?? :) > * Elf daje ppis w celności strzałów do wrogów oki ... :D > * Ruda opowiada o tym jak się obroniła Raczej ogr ;) > * JolaJola zabawia nas dykteryjami ze spotkania w realu czekamy :) > * okazja prezentuje diamentiszcza wielobarwne i pogode przewiduje byle dobra :) > * Ja wydaję dekrety:) czekam z niecierpliwoscia :) > > Koniec apatii!!!!!!!!!!!!!!!! =:) Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: <<WTOREK>> ??? 02.07.02, 10:56 diamenciszcza..... i insze krysztaly gotowe..... olowiu w zloto przemiana takoz..... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: <<WTOREK>> ??? 02.07.02, 10:37 Gość portalu: tiges napisał(a): > I tu samokrytycznie chce stwierdzic, iz znowu przez nas nikt nie potrafi > madrych postow pisac ... i znowu przyczynilismy sie do obnizenia poziomu tego > forum, ktore juz dawno by umarlo, gdyby nie nasze RPG .... nikt nie pisze, ze to przez was. swoja droga mam dosc biedakow wylewajacych swoje zale, bo na forum czasem jestescie tylko wy i oni nie maja z kim pogadac - zenada (albo zazdrosc) :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: <<WTOREK>> ??? IP: *.silvershark.com.pl 02.07.02, 10:43 nio pewnie tak :))) a i ogr nas ostatnio odwiedzal :).. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: <<WTOREK>> ??? 02.07.02, 10:59 Gość portalu: tiges napisał(a): > nio pewnie tak :))) > > a i ogr nas ostatnio odwiedzal :).. ogr? taki prawdziwy? ogry sa okropne, smierdza i w ogole... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: <<WTOREK>> ??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 11:14 Ogry sa jak cebula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koniec dekretu:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: <<WTOREK>> ??? IP: *.silvershark.com.pl 02.07.02, 11:25 a elfy sa jak co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: <<WTOREK>> ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 11:48 ...jako te fijołki leśne ! :-))) Dekreta podobają się "mi" ! :-) Czy już od razu mam zacząć zachwalać swój, hmmmm..., ogród, powiadasz Meve ??? :-) Ogród, to brzmi dumnie. A na miecze "świetne" ja też chcę powalczyć. Mogę ? Nooo, mogę ??? Coooo ????? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: <<WTOREK>> ??? IP: *.silvershark.com.pl 02.07.02, 12:01 Niech bedzie ze fijolki ;)))... po 25 zl od lepka na przechadzke po ogrodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: <<WTOREK>> ??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 12:18 Złocisze do skarbca proszę oddawać, bo nie wiadomo co będzie. Nala - możesz sobie pomachać "świetnym" mieczem. Nawet ze mną. Zdenerwowana jestem i muszę jakoś odreagować . Yula, masz może coś especiall for Nazgul? Jakiś tradycyjny cyjanek lub inne spleśniałe malinki?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: <<WTOREK>> ??? 02.07.02, 12:22 elektromechjednostka pytactwo posiaduje.... ile ton zlociszy dostarczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: <<WTOREK>> ??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 12:44 O!O!O! Jaki akuratny ufok Rzadko się zdarza, naprawdę. O tam , prosto i nalewo, i niech okazja zamknie te wielgachne drzwi i jakis malutki alarmik zamontuje - waidomo jak to bywa na zamku:)))- pokojówki ze śmiechem po komnatach biegaja, z im fartuszki trzepoczą, ogrodnicy co chwila warzywa do kuchni wnoszą - moze się zdarzyć jakis burgler, co go ne zauważymy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: <<WTOREK>> ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 12:36 A czemu spleśniałe malinki ???????????????????? Masz takowe ??????? Czemu spleśniały ???????????? Nie zjadłaś ??????????????? Jak mogłaś ????????!!!!!!!!!!! :-( A nie lepiej podesłać mu jakiegoś wyjątkowo zjdliwego żmija czy inszą wężę ??? Alibo i jakiegoś kosmatego tarantula czy czarnego wdowca ??? Owe lube i miłe stworzonka, załatwią wszystko za ciebie ! Gwarantowane !!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yula Rozrywka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 12:31 Ide do biblioteki, kupować książki nie ma za co:( Ale na szczęście biblioteke jeszcze nie calą przeczytałam:) Tak że narazie jestem w dobrym humorze i nie mam ochoty wymyślać paskudne zaklęcia:) Ale fajerwerki jak najbardziej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Rozrywka IP: *.silvershark.com.pl 02.07.02, 12:48 oho ... widze ze musze troche kieszonkowego Julii dac, bo spragniona strawy duchowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: pa pa pa ..... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 12:53 Ja już muszę się znikać ! Pa, do jutra ! Mam nadzieję, że jutro wszystkich zastanę w wyśmienitych humorach, tryskających dowcipem i chęcią brykania !!! :-))) (wirtualnego, a i nie tylko!) Pa ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: pa pa pa ..... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 13:28 ehhe Też mam taką nadzieję, a co do kieszonkowego Yuli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yula Re: pa pa pa ..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 14:18 U mnie gusta często sie zmieniaja:) Dziś chciałabym jakąś dobrą książke o magii i smokach:))), a jutro może być jakiś dobry kryminał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: pa pa pa ..... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 14:32 och, objedzonam czereśniami. KJak mówili dzisiaj w trujce : niszczą złe wolne rodniki. Brzmi magicznie , nie? Królowa bez wolnych rodników Meve Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 popołudnie ?? nie, wieczór ! 02.07.02, 21:29 > Gość portalu: Meve Ogólnie: zwołujemy naradę. Trzeba coś ustalić. Na przykład: ... * JolaJola zabawia nas dykteryjami ze spotkania w realu moze być to spotkanie było w Warszawie, a przyjechali ludzie z Trójmiasta, Szczecina, Pabianic, Wrocławia, Legnicy i Poznania. I w sobote troche jeździliśmy autobusami po miescie, poradziłam im kupic bilety dobowe. W pierwszym autobusie, biegliśmy do niego, towarzystwo sie rozsiadło i ja dopiero po chwilce przypomniałam im o biletach. Mieli zabawę z kasownikami, bo one zjadaja i wypluwają bilety i brzęczą przy tym okropnie, chichotali przy kazdym bilecie. Facet, który do autobusu wbiegł za nami, sapał mi zły za plecami, myslałam, że się niecierpliwi. I jak skasowali wszyscy, to sie okazało, że ten facet to kanar - sprawdził wszystkim bilety i nawet legitymacje zniżkowe. PEWNO MYSLAŁ,ŻE SIE OBŁOWI NA przyjeezdnych, a tu klapa !!! Odpowiedz Link Zgłoś