Dodaj do ulubionych

Wtorek, ....błłłeeeeeee.....! :-(

IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 07:21

..czeeść... :(((
Czu u was też tak smętnie ??? ...tzn., szaro-buro i ponuro ???
(....oooo, "rymło" mi się !??)
U mnie jest jakaś dziwna mgła ? Czyżby SMOG(K) ???

...hop hooop !
Czekam na was !
:-)))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: Wtorek, ....błłłeeeeeee.....! :-( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 07:48
      A mówią, ze Polska to mały kraj - a u mnie słoneczko praży od samego rana (a ja
      cholera w biurze!!!!!!!!!!).
      Sama siebie oszukuję i udaję, że jestem na wakacjach:
      1.mam płóciene spodnie i bluzke na bardzo wąskich ramiączkach:)))
      2.nowiuteńkie - fresh sandałki składające się z 5 paseczków skóry niebieskiej
      3.makijaż letni - czyli tylko szminka ochronna na ustach
      4.karygodny stosunek do pracy
      5.wydajność = 10%
      :)))
      A poza tym wczoraj, po wysłaniu tego jednego czy dwóch postów przez pół dnia
      próbowałam się dostać na forum. Bez rezultatu.
      POzdrawiam wszystkich.
      • Gość: Nala Re: Wtorek, ....błłłeeeeeee.....! :-( IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 08:15

A ja w ogóle przez jakiś czas miałam nieczynny internet. :-(((
        Ojejejeeeejjj...., mówię ci, byłam BARDZO NIESZCZĘŚLIWA z tego powodu. :-(
        ...nic tylko - praca..., praca... i jeszcze raz praca ! W lecie !!!!!!!!
        Żadnej rozrywki i odskoczni !!! :-((((((((((( NIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Wyobrażasz sobie coś podobnego ????????????????????????????????????????????

:-)

• Gość: Nala Re: Wtorek, ....błłłeeeeeee.....! :-( IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 08:16

A ja w ogóle przez jakiś czas miałam nieczynny internet. :-(((
        Ojejejeeeejjj...., mówię ci, byłam BARDZO NIESZCZĘŚLIWA z tego powodu. :-(
        ...nic tylko - praca..., praca... i jeszcze raz praca ! W lecie !!!!!!!!
        Żadnej rozrywki i odskoczni !!! :-((((((((((( NIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Wyobrażasz sobie coś podobnego ????????????????????????????????????????????

• Gość: Meve Re: Wtorek, ....błłłeeeeeee.....! :-( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 08:31
          W ogóle sobie nie wyobrażam:)))
          Może wisienkę i malutkiego redsa?:))
          I kawałek czekoadki, żeby po powyższej mieszance brzuszek nie rozbolał?:)))
          • Gość: Nala Re: Wtorek, ....błłłeeeeeee.....! :-( IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 08:42

....dżemkuję ! :-)))
            ....mniam, mniam.....
            W poprzednim wątku zapomniałam dodać, że bardzo podobają mi się twoje
            niebieskie sandałki !!!!!!!!!!!! CUDO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Ja też mam niebieskie, takie niby "dżinksowe", ale nie takie ładne. :-(

Ciakawa jestem co u Moni ? Czy jej te burze bardzo dały się we znaki ???
            A podobno :-((( znowu w tamtych rejonach ma lać i, ...brrrr....!, silnie
            wiać ! :-(
            Trzymam kciuki, żeby NIE !!!

• Gość: tiges Re: Wtorek, ....błłłeeeeeee.....! :-( IP: *.silvershark.com.pl 16.07.02, 08:59
              We Wroclawiu zar sie z nieba leje (o godzinie 7 rano bylo 25 stopni .. teraz
              jest wiecej ;)
              • Gość: Nala Re: Wtorek, ....błłłeeeeeee.....! :-( IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 09:32

A w Krakowie słoneczko nieśmiało i dość anemicznie przedziera się przez smog
                :-(
                Jest ciepło, ale tak jakoś nijako :-(((

• Gość: Nala Re: Wtorek, ....błłłeeeeeee.....! :-( IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 09:32

A w Krakowie słoneczko nieśmiało i dość anemicznie przedziera się przez smog
                :-(
                Jest ciepło, ale tak jakoś nijako :-(((

• Gość: Meve Re: Wtorek, ....błłłeeeeeee.....! :-( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 10:01
                  Nala, nie dość, że piszesz z mogiły to jeszcze dwa razy:)))
                  No i nie wierzę, że u Ciebie jest nijako.
                  Jak ten Kraków (czy też mogiła) ma taka Nalę, to ie może byc tam nijako:)))
                  • Gość: Nala Re: Wtorek, ....błłłeeeeeee.....! :-( IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 10:46

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !!!
                    Fajnie brzmi !!!!!!!!!! :-)))))))))))

Ale ja tak o tej "nijakości" to względem pogody. :-)))))))
                    Bo tak w ogóle, to staram się używać lata ile można, ...będąc w pracy ! :-)))
                    A takie krótkie dwudniowe, weekendowe wyjazdy, to tylko zaostrzają apetyt.
                    Tobie zostały tylko trzy dni do urlopu. Ale ci dobrze !!! :-)))

• Gość: Meve Re: Wtorek, ....błłłeeeeeee.....! :-( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 11:51
                      Też się nad Monią śpiąca zastanawiam- z pewnośicia wyglada juz jako ta lilija
                      piękna - wymoczona, blada:)))
    • okazja Re: Wtorek, ....błłłeeeeeee.....! :-( 16.07.02, 12:52
      mryg mryg
      minimikro hihi..... zwartusianko...... hihihiii...... w obwodach
      wysokologicznych..... hihih..... duzo za duzo oleum......
    • okazja Re: Wtorek, ....błłłeeeeeee.....! :-( 16.07.02, 12:52
      mryg mryg
      minimikro hihi..... zwartusianko...... hihihiii...... w obwodach
      wysokologicznych..... hihih..... duzo za duzo oleum......
      • Gość: Nala Re: Wtorek, ....błłłeeeeeee.....! :-( IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 13:33

:-)))))))))))))) ....jak widać na powyższym obrazku, to nie tylko ja
        się "jąkam" ! :-)))

...hihihiii...! Już widzę tą wymoczoną i bladą (czemu???????????????????)
        leliję wodną, Monią zwaną. :-)))))))))))

• Gość: Nala pa pa...! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 14:17

....do jutra !
      • Gość: jolajola1 Re: pa pa...! IP: 217.96.10.* 16.07.02, 18:23
        niech wam bedzie,że papa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka