farscapefan 24.07.02, 14:42 Hop, hop!!! Jest tu kto? Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an-nah Re: Fani FARSCAPE... 25.07.02, 17:46 Nooo, ja... ale muszę dbać o moje roślinki... żeby nie zaczęły jeść mięsa... ;))))))))))) (niestety, żadna nie jest niebieska :( 0 Odpowiedz Link Zgłoś
farscapefan Re: Fani FARSCAPE... 31.07.02, 15:41 Jesteś na bieżąco z odcinkami, czy skończyłaś na tym, co prezentowała WIZJA JEDEN? K. Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Fani FARSCAPE... 31.07.02, 17:26 Niestety, moja kariera skończyła się na drugim sezonie... a SAT1 coś nie chce puszczać następnych... :( Odpowiedz Link Zgłoś
farscapefan Re: Fani FARSCAPE... 02.08.02, 16:18 Jeśli dobrze znasz angielski i nie masz większych problemów ze zrozumieniem wersji oryginalnej, to polecam Sezon 3 na DVD, wyszło do tej pory 14 odcinków (2 x 5 i 1 x 4), a oprócz tego są bardzo smakowite kąski jako dodatki, tzn. godzinny dokument podsumowujący 1 & 2 sezon pt. Farscape Undressed rewelacyjnie poprowadzony przez Bena i Claudię, wycięte sceny, wywiady z aktorami (Ben, Claudia, Paul Goddard), ciekawostki spoza planu, galerie zdjęć itp.). W Amazon UK (www.amazon.co.uk )kosztuje jak dla nas (nie płacimy brytyjskiego VAT-u) ok. 21 funtów łącznie z kosztami przesyłki. Zapewniam, że warto!!!!!!!!!!!1 Albo powędrować na www.scifi.com/farscape (forum Farscape na stronie SciFi Channel), zalogować się i rzucić ogłoszenie w stylu: I NEED HELP WITH SEASON 3 VIDEO RECORDINGS!!!!!!!!! Ja tak zrobiłam jakiś czas temu, jeszcze w trakcie 2- go sezonu na Wizji poszukując odcinków z pierwszego sezonu i odzew był natychmiastowy... Ale osobiście polecam DVD. Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smoczyca Re: Fani FARSCAPE... IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 12:13 Jestem Jestem Jestem !!!! I wlasnie sciagam sobie 8 odcinek 4 sezonu !!!! Jak ktos chce to prosze pisac maile ... bo tu za czesto nie bywam - brak czasu, a maile i tak musze odbierac :) W ogole chcialabym pokorespondowac z fanami Farscape bo musze przyznac ze duzo nas w Polsce nie jest ... sama znam 4 :) tylko 4 :( Pozdr (smoczyca2@wp.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
ellestra Re: Fani FARSCAPE... 04.09.02, 21:55 Uważam, że Farscape jest najlepszym obecnie serialem SF i dzień, w którym upadła Wizja TV odcinając mnie od dalszych odcinków był koszmarny. Na szczęście istnieje internet i mogę przynajmniej dowiadywać się, co dzieje się dalej (niech żyją Episode guides!!! :))). Chciałabym żeby któraś telewizja zaczeła wyświetlać Farscape - od początku lub od trzeciego sezonu - niweażne. Zamiast tego kupują seriale, do których nie warto się przywiązywać, bo nigdy nie wyszły za pierwszy sezon lub coś bezsensu i polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
smocza Re: Fani FARSCAPE... 17.07.03, 02:07 Zapraszam Cie ellestra bardzo serdecznie na strone www.farscape-pl.com oraz do mnie na maila (smoczyca2@wp.pl). Pomoge Ci uzyskac odcinki Fara i wejsc w krag polskich fanow Farscape, ktorych jest juz dosc duyzo i ciagle ich przybywa. Pozdrawiam, Smoczyca Odpowiedz Link Zgłoś