Dodaj do ulubionych

Fani FARSCAPE...

24.07.02, 14:42
Hop, hop!!! Jest tu kto?

Katarzyna
Obserwuj wątek
    • an-nah Re: Fani FARSCAPE... 25.07.02, 17:46
      Nooo, ja... ale muszę dbać o moje roślinki... żeby nie
      zaczęły jeść mięsa... ;))))))))))) (niestety, żadna nie
      jest niebieska :( 0
      • farscapefan Re: Fani FARSCAPE... 31.07.02, 15:41
        Jesteś na bieżąco z odcinkami, czy skończyłaś na tym, co prezentowała WIZJA
        JEDEN?

K.
        • an-nah Re: Fani FARSCAPE... 31.07.02, 17:26
          Niestety, moja kariera skończyła się na drugim sezonie...
          a SAT1 coś nie chce puszczać następnych... :(
          • farscapefan Re: Fani FARSCAPE... 02.08.02, 16:18
            Jeśli dobrze znasz angielski i nie masz większych problemów ze zrozumieniem
            wersji oryginalnej, to polecam Sezon 3 na DVD, wyszło do tej pory 14 odcinków
            (2 x 5 i 1 x 4), a oprócz tego są bardzo smakowite kąski jako dodatki, tzn.
            godzinny dokument podsumowujący 1 & 2 sezon pt. Farscape Undressed rewelacyjnie
            poprowadzony przez Bena i Claudię, wycięte sceny, wywiady z aktorami (Ben,
            Claudia, Paul Goddard), ciekawostki spoza planu, galerie zdjęć itp.). W Amazon
            UK (www.amazon.co.uk )kosztuje jak dla nas (nie płacimy brytyjskiego VAT-u) ok.
            21 funtów łącznie z kosztami przesyłki. Zapewniam, że warto!!!!!!!!!!!1
            Albo powędrować na www.scifi.com/farscape (forum Farscape na stronie SciFi
            Channel), zalogować się i rzucić ogłoszenie w stylu: I NEED HELP WITH SEASON 3
            VIDEO RECORDINGS!!!!!!!!! Ja tak zrobiłam jakiś czas temu, jeszcze w trakcie 2-
            go sezonu na Wizji poszukując odcinków z pierwszego sezonu i odzew był
            natychmiastowy...
            Ale osobiście polecam DVD.

Katarzyna
            • Gość: Smoczyca Re: Fani FARSCAPE... IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 12:13
              Jestem Jestem Jestem !!!!

I wlasnie sciagam sobie 8 odcinek 4 sezonu !!!!
              Jak ktos chce to prosze pisac maile ... bo tu za czesto nie bywam - brak czasu,
              a maile i tak musze odbierac :) W ogole chcialabym pokorespondowac z fanami
              Farscape bo musze przyznac ze duzo nas w Polsce nie jest ... sama znam 4 :)
              tylko 4 :(

Pozdr (smoczyca2@wp.pl)
    • ellestra Re: Fani FARSCAPE... 04.09.02, 21:55
      Uważam, że Farscape jest najlepszym obecnie serialem SF i dzień, w którym
      upadła Wizja TV odcinając mnie od dalszych odcinków był koszmarny.
      Na szczęście istnieje internet i mogę przynajmniej dowiadywać się, co dzieje
      się dalej (niech żyją Episode guides!!! :))).
      Chciałabym żeby któraś telewizja zaczeła wyświetlać Farscape - od początku lub
      od trzeciego sezonu - niweażne. Zamiast tego kupują seriale, do których nie
      warto się przywiązywać, bo nigdy nie wyszły za pierwszy sezon lub coś bezsensu
      i polotu.
      • smocza Re: Fani FARSCAPE... 17.07.03, 02:07
        Zapraszam Cie ellestra bardzo serdecznie na strone www.farscape-pl.com oraz do
        mnie na maila (smoczyca2@wp.pl). Pomoge Ci uzyskac odcinki Fara i wejsc w krag
        polskich fanow Farscape, ktorych jest juz dosc duyzo i ciagle ich przybywa.

Pozdrawiam,
        Smoczyca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka