Gość: digan IP: *.pl / *.pl 07.08.02, 16:21 Ja, wyżej podpisany, proponuje zrobić coś w rodzaju 3-5 osobowego Jury, które by oceniało wszystkie TXT które się tutaj ukażą. Pierwsze trzy osoby będą włąsnie w składzie. Trzy, bo ja się zgłaszam. DIGAN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grisznak etam jury 07.08.02, 17:29 Gość portalu: digan napisał(a): > Ja, wyżej podpisany, proponuje zrobić coś w rodzaju 3-5 osobowego Jury, > które by oceniało wszystkie TXT które się tutaj ukażą. Pierwsze trzy osoby > będą włąsnie w składzie. Trzy, bo ja się zgłaszam. > > DIGAN Obawiam sie, że to troche bez sensu. W koncu pod kazdym tekstem są komentarze. Czy ocena 3-5 osobowego jury bedzie cenniejsza niż oceny poszczegolnych osob? I jak by to mialo wygladac? Umawiacie się przez telefony i potem oznajmiacie swoja opinie. Poza tym jeżeli komus zależy na konkurencji między piszacymi, badz na poddaniu swojej pracy ocenie wzgledem innych, lepsza była IMHO inicjatywa kuby z rankingiem (mimo dyskusji nie o pracach, a o kubie :)). Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 nie mozesz byc w jury 07.08.02, 17:45 jestes tendencyjny, bo sam piszesz zreszta to bez sensu, Kuba mial podobny pomysl, a nikt nie pociagnal jego rankingow, nie zaprezentowal swojego... Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: nie mozesz byc w jury 07.08.02, 22:34 witka dlatego podforum tfurczosc przez bardzo wielkie ftu ..... jest potrzebne..... i wtedy mozna konstytuowac rozne gremia.... komisje skrutacyjne i insze komorki do wynajecia...... mryg Odpowiedz Link Zgłoś