Dodaj do ulubionych

Nie głosujemy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:28
Trochę brakuje mi plebiścików Andre nt. najlepszych opowiadań miesiąca.
Poddajemy się ogólnie panującemu marazmowi? Nie będziemy juz głosować? Może
ograniczymy sie tylko do opowiadań z prasy, jeśli nie wszyscy (tak jak ja)
mają łatwy i szybki dostęp do opowiadań z książek? Zdecydowanie brakuje
polemiki. Lubiłem gosować może nawet częściowo dlatego, że raczej punktowałem
pod prąd - co nie znaczy że mnie pokopało: w Nautilusie wszystkie trzy
opowiadanka, na które głosowałem, znalazły sie w pierwszej 15.
Pozdrawiam!!!!!!!!
Andre, odezwij się!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Andre Re: Nie głosujemy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:59
      Kurcze,nie wiem co powiedziec...Fajnie,ze komus teskni sie do wymyslonego
      przeze mnie plebiscytu.To mile.Tez go lubilem:).No ale 5 czy 7 glosujacych osob
      to troszke za malo zeby dawalo satysfakcje.Wlasnie tej satysfakcji mi braklo i
      pomysl zarzucilem...No nie wiem,warto do plebsu wracacć?Moze jeszcze ktos by
      sie wypowiedzial?A najlepiej zlozyl deklaracje comiesiecznego udzialu w
      plebsie.Prosze o opinie szanownych forumowiczow.Pozdrawiam.
      • mrb4 Re: Nie głosujemy? 17.07.05, 14:01
        Żeby uczestniczyć w tym plebiscycie, trzeba regularnie czytać wszystkie
        nowości, natomiast ja - a pewnie także wielu innych forumowiczów - mogę sobie
        pozwolić najwyżej na jedno czasopismo miesięcznie (i zawsze mam problem, które
        wybrać). Obecnie zaś nadrabiam zaległości w czytaniu klasyki (skończyłem
        właśnie "Dziki Brzeg" Kima Stanleya Robinsona - to naprawdę wielkie dzieło!) i
        w związku z tym mam jeszcze mniej czasu na nowości. Pozdrawiam.

PS Tak przy okazji: zmieniłem nicka, więc na tym forum także wkrótce pojawię
        się z nowym.
      • Gość: mg Re: Nie głosujemy? IP: 217.153.106.* 18.07.05, 08:51
        hej
        część forumowiczów GW przeniosła się na forum NF. Może tam przenieść plebiscyt?
        pozdr
        mg
        • Gość: Andre Re: Nie głosujemy? IP: *.ajd.czest.pl 18.07.05, 08:54
          A nie będzie głupio jak wygra tekst z ScienceFiction albo MF-a?:)))
          • agrafek Re: Nie głosujemy? 18.07.05, 09:27
            Gość portalu: Andre napisał(a):

> A nie będzie głupio jak wygra tekst z ScienceFiction albo MF-a?:)))
            Od razu "głupio":). Niech się NF uczy, choćby i od młodszych. A więcej tam
            znajdziesz uczestników, niż tutaj.
            Sam nie głosowałem, bo ani razu nie udało mi się przeczytać wszystkich
            propozycji, ale plebiscytu też mi brakuje, na jego podstawie albo sięgałem po
            lekturę jakiegoś opowiadania, albo nie.
            pozdrawiam
            • horpach Re: Nie głosujemy? 19.07.05, 09:59
              To co,przenosimy sie na forum NF?Ale czy nas zechcą???
              • Gość: aa3 Re: Nie głosujemy? IP: 212.87.232.* 19.07.05, 11:51
                ja jestem za, przenoście glosowanie do "NF" tam na pewno uda mi się wreszcie
                zagłosować :D
                • Gość: nerwus Re: Nie głosujemy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:07
                  Niezły pomysł z przeniesieniem do NF. Zauważyłem liczne wątpliwości co do
                  głosowania dotyczące tego, że trudno oddać głos, jeśli nie przeczytało się
                  wszystkiego w danym miesiącu. Ja głosowałem zawsze wtedy, gdy przeczytałem
                  minimum dwa czasopisma. Co do deklaracji comiesięcznych głosowań... kurcze,
                  mnie też zdarzały się opuszczenia, ale myslę, że 10 razy w roku jestem w stanie
                  zagłosować. 2 bombki zostawiam sobie na konto ewentualnego lenistwa....
                  Pozdrawiam!!!
                  • Gość: Andre Re: Nie głosujemy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:37
                    Prawdopodobnie sprobujemy reanimować plebiscyt na forum Nowej Fantastyki.
                    www.fantastyka.pl/forum/viewtopic.php?t=394
                    (mam nadzieje,ze link wszedł odpowiedni),mamy przychylność moderatora Forum
                    NF,więc pewnie sprobujemy.Głosujących na forum GW zapraszam do zerknięcia na
                    forum NF.
                    • Gość: aa3 Re: Nie głosujemy? IP: 212.87.232.* 02.08.05, 11:14
                      plebiscyt rusza na forum "Nowej Fantastyki". Wszystkich zainteresowanych
                      zapraszamy:
                      www.fantastyka.pl/forum/viewtopic.php?t=426
                      • Gość: Andre Re: Nie głosujemy? IP: *.net.pl / *.net.pl 02.08.05, 17:24
                        Dzięki aa3,wlasnie mialem dać info.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka