Gość: Meve IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 10:50 Niestety dzisiaj nie dość, że Nazgul, to jesdzcze forum działa, ajkoby go nie było Szybkie pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: ŚRODA***** IP: 217.97.138.* 14.08.02, 11:09 Witamy Królową, niech Królowa spocznie...Ja samopoczucie? U mnie, niestety, jest raczej paskudnie. Jestem wsciekła, bo mamy sobie grupowo na Mazury wyskoczyć...No więc wyskoczyć, rzecz jasna, w dalszym ciągu możemy, ale obawiam się, że z wylegiwania się na słońcu nic nie wyjdzie. Jest szaro, buro, mokro i smutno. A ja sobie wczoraj takie sliczne, letnie bluzeczki kupiłam...Bo, niestety, uległam! Okazałam się zupełnie miękka i bez charakteru (co przeczuwałam, kierując swe kroki ku jednemu z ulubionych sklepów). A że duży napis głosił, że "przy zakupie 3 sztuk - 60%, nie mogłam pozostać obojętna...:-))) A czy Meve Miłosciwa również celebrować będzie Długi Weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: ŚRODA***** IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 12:15 Oj mietkas, mietka:)) Alem nie lepsza: 2 kremiki - niezbędne bluzeczka dla dziecięcia śliczna swieca zapachowa gruby skoroszyt, bo tak pieknie liście na okładce miał wymalowane:)) żel pod prysznic, no bo ten się niedługo (tydzień|) skończy:)) społeczeństwo konsumpcyjne, cholera Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: ŚRODA***** 14.08.02, 12:38 jestem królowo, sie melduje, choc poranek minął........ miałam rano !!! wyjechac na wieś - i jak widać, w klawisze tłuc mi przyszło a jeszczem w nocy walczyła (forumowo) z graficiarzami, tedym osłabła Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: ŚRODA***** 14.08.02, 12:39 i JA nie jestem społeczeństwo konsumpcyjne, przynajmniej nie dzisiaj i wczoraj choć bym bardzo chciała, to środki nie wystarczajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ŚRODA***** IP: 217.97.138.* 14.08.02, 12:52 Cóż...ja wczoraj się tych srodków pozbawiłam...w dużej częsci.:-( Ech, lepiej grzeszyć i potem żałować, niż żałować, że się nie grzeszyło. Zwłaszcza, że dzis Kolega Małżonek samochód na przegląd odstawił i myslę, że przy odbiorze doznamy lekkiego szoku. No i nie będzie można więcej w tym miesiącu pogrzeszyć...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ŚRODA***** IP: 217.97.138.* 14.08.02, 12:47 No i wszędzie te pokusy, wszędzie! Urocze serwetki bibułkowe we wzory piękniste! Świece, no własnie..swiece we wszystkich kolorach...Szkło ozdobne - takie czyste, proste z Krosna, białe najlepiej..A tkaniny? A kosmetyki? Te wszystkie preparaty do kąpieli, z której wychodzę pachnąca i (co producent nakazuje) zrelaksowana...A bielizna? Nawet głupie skarpetki takie cudne! ...a ja jestem taka słaba...:-((( Taka uległa...:-))) No a w marketowych działach spożywczych to nawzajem z Miłym musimy się powstrzymywać. Te sery różne! Oliwki! Sosy! Przyprawy! Ryby! Orzeszki (jejku!)! Ja mam jeszcze dodatkowy odlot przy winach, bo w etykiety się wczytuję, jakbym wiele z nich rozumiała..:-))) No i przeważnie złapię po jednym na łapkę! No a potem przy kasie "Chwila prawdy i łez...":-))) A co tam!!! Raz się żyje!!! No a ty masz jeszcze ciuszki dziecinne...:-))) Dzisiaj stałam przed taką wystawą z koszulinkami i sukienusiami...Jakie słodziaki...:-))) No i jeszcze księgarnie..... Przechlapane.... Zwłaszcza, że u mnie ciągle pada... Fajnie się Nali urlop rozpoczął...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: ŚRODA***** IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 13:14 A propos książek - zanabyłam w Taniej książce MDomagalik i KKofty - Harpie, Piranie i Anioły - taką dłuższą rozmowę o stosunkach panujących między kobietami. Calkiem fajnie się czyta. No i "Perfidie" Boldheada:))) - będę czytac juz chyba 3. raz, zawsze pożyczłam. Suma łączna: 15 zł:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ŚRODA***** IP: 217.97.138.* 14.08.02, 13:31 W rzeczy samej, czyta się fajnie. Ja ostatnio nabyłam sobiejakąs nowosć Petera Mayle'a oraz również jego "Rok w Prowansji", ponieważ stary egzemplarz po prostu "zaczytałam". Był marnej konstrukcji i "się rozpadł". A ja to uwielbiam podczytywać zimą...o, i dokupiłam sobie kilka brakujących tomów Agathy Christie z "kioskowej" serii. No a teraz nie mogę się doczekać "Władcy..." i "Ataku Klonów" na kasetach... Ciągle pada...lub na to wygląda - jest bardzo buro i smętnie. Najlepsza byłaby kawa z ajerkoniaczkiem...:-))) A w ogóle to marzy mi się plaża z gorącym piaskiem (mogą być ładne muszelki) i żeby tak slicznie szumiało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: ŚRODA***** IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 13:36 Mnie się marzy hamak w ogrodzie i potem ciepły kryty własny basen otoczony dzrewkami pomarańczowymi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ŚRODA***** IP: 217.97.138.* 14.08.02, 13:43 Czyli jednym słowem dobra szóstka w totka.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: 217.97.138.* 14.08.02, 14:17 O, słońce!!!!!! Niesamowite!!!!!!!!! :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.08.02, 15:11 To widac, ze w dniu dzisiejszym z miejsc zblizonych wygladamy przez okno (Raszyn), bo u mnie tez. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś