Gość: Militarysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 01:22 Kto moze niech nie kupuje !!!!!! Przegadane do bólu - czuje reke Flinta. 0% scen batalistycznych i Honor na 5 stronach. Tak to jest jak sie bierze tzw.pomocników do pisania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_c Re: Nowa Honor 25.08.05, 16:22 Jaki to tytuł, tak aby być konkretnym w ostrzeżeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just_passing_by Re: Nowa Honor IP: *.gemenos.eur.gemplus.com / *.200.23.23.62.rev.coltfrance.com 29.08.05, 11:49 Jesli masz na mysli "Krolowa niewolnikow" to przeciez wiadomo, ze to nie nowa Honor, tylko spin-off... Nowa honor to bedzie "Wojna Honor", tylko nie wiadomo, kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just_passing_by Re: Nowa Honor IP: *.gemenos.eur.gemplus.com / *.200.23.23.62.rev.coltfrance.com 14.09.05, 10:09 Gość portalu: just_passing_by napisał(a): Nowa honor to bedzie "Wojna Honor", tylko nie wiadomo, kiedy... Wedlug esensji: www.esensja.pl/ksiazka/ksiazki/obiekt.html?rodzaj_obiektu=2&idobiektu=1548 nowa Honor ma sie pojawic juz w listopadzie :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delenn Re: Nowa Honor IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:33 A mnie się podobało, ale może dlatego, że czytałam w wersji oryginalnej. Poza tym, choć lubię sceny batalistyczne, to jednak nie to najbardziej cenię w Honor. Zaś "War of Honor" jest super. Polskie tłumaczenie pewnie też przeczytam jak się już pokaże, jak zwykle dla porównania :) Odpowiedz Link Zgłoś
cutsson Re: Nowa Honor 09.09.05, 21:10 A mnie sie szalenie podobalo. Wreszcie bohaterka nie jest wielka niepokonana Honor Harrington, tylko statysci... Ach, Ginny... I Berry bardzo przyjemna osobka. Odpowiedz Link Zgłoś