Dodaj do ulubionych

Nowa Honor

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 01:22
Kto moze niech nie kupuje !!!!!! Przegadane do bólu - czuje reke Flinta. 0%
scen batalistycznych i Honor na 5 stronach. Tak to jest jak sie bierze
tzw.pomocników do pisania
Obserwuj wątek
    • piotr_c Re: Nowa Honor 25.08.05, 16:22
      Jaki to tytuł, tak aby być konkretnym w ostrzeżeniu?
    • Gość: just_passing_by Re: Nowa Honor IP: *.gemenos.eur.gemplus.com / *.200.23.23.62.rev.coltfrance.com 29.08.05, 11:49
      Jesli masz na mysli "Krolowa niewolnikow" to przeciez wiadomo, ze to nie nowa
      Honor, tylko spin-off... Nowa honor to bedzie "Wojna Honor", tylko nie wiadomo,
      kiedy...
      • Gość: just_passing_by Re: Nowa Honor IP: *.gemenos.eur.gemplus.com / *.200.23.23.62.rev.coltfrance.com 14.09.05, 10:09
        Gość portalu: just_passing_by napisał(a):
        Nowa honor to bedzie "Wojna Honor", tylko nie wiadomo, kiedy...

Wedlug esensji:

www.esensja.pl/ksiazka/ksiazki/obiekt.html?rodzaj_obiektu=2&idobiektu=1548
        nowa Honor ma sie pojawic juz w listopadzie :).
    • Gość: Delenn Re: Nowa Honor IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:33
      A mnie się podobało, ale może dlatego, że czytałam w wersji oryginalnej. Poza
      tym, choć lubię sceny batalistyczne, to jednak nie to najbardziej cenię w Honor.
      Zaś "War of Honor" jest super. Polskie tłumaczenie pewnie też przeczytam jak się
      już pokaże, jak zwykle dla porównania :)
      • cutsson Re: Nowa Honor 09.09.05, 21:10
        A mnie sie szalenie podobalo. Wreszcie bohaterka nie jest wielka niepokonana
        Honor Harrington, tylko statysci... Ach, Ginny... I Berry bardzo przyjemna osobka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka