vereen 10.09.02, 02:24 lalalala...chyba już wtorek...witam i żegnam...jak ja wstanę to nie wiem...lalala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolajola1 Re: chyba wtorek 10.09.02, 08:06 OOOOOOOO !!! witam bratnią duszę do nocnego siedzenia przy kompie, że tez w nocy zapomniałam tu zajrzeć.... ty, vereen, tak conocnie? ja już wstałam, chyba, tak mi się zdaje, pewną być nie mogę, bo ta rzeczywistość jakaś taka dziwna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: chyba wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 08:46 A ja witam bratnią duszę co do dziwnej rzeczywistości- tez mam wrażenie, że to ni to, co chciałabym rano widzieć. Ktoś nie chyba uprowadził z mevopotamii i wyladowałam w jakimś biurze. Co za ohyda:((!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vereen Re: chyba wtorek 10.09.02, 10:12 Żyję ponownie....ale cóż to za życie od 7 rano już druga kawa...ziele fajkowe się kończy...pracować trzeba :( Losoś był wyśmienity, tylko białe wino okazało się być absolutnie białe...oj, moja głowa. :(( Conocnie to nie siaduje na sieci, ale często się to zdaża i o różnych dziwnych porach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: chyba wtorek IP: 217.97.138.* 10.09.02, 11:26 Łososiu!!! Ty zdradziecki jeden, tyyy...małpie!!! Zamiast trafić do żołądka, poszedłes do głowy!!!! No, bo przecież nie białe wino...no własnie - jak bardzo było białe? :-) A ja wczorraj wieczorem po raz kolejny płynęłam Czerwonym Październikiem z Marco Ramusem. Ach, ten Sean Connery, jak on pięknie ucieka! :-) Baldwin prrzy nim to cienias! :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: chyba wtorek IP: 217.97.138.* 10.09.02, 11:28 Zero szacunku dla Królowej! A czy przynajmniej przy biurku postawili tron wygodny? Odpowiedz Link Zgłoś
vereen Re: chyba wtorek 10.09.02, 11:43 Oh niedobry taki łosoś co do głowy idzie..:))) Sean Connery był super, ale jakieś 10-15 lat temu...teraz to dziadziu...ale przystojny dziadziu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: chyba wtorek 10.09.02, 11:47 vereen napisała: > Sean Connery był super, ale jakieś 10-15 lat temu...teraz to dziadziu...ale > przystojny dziadziu :))) a mi sie przypomina (zimowa chyba jeszcze ) dyskusja o ....aktorach, co ja Connery wygrał bezapelacyjnie ps, zresztą taki dziadzio !!!! wielu młodszych realnych menów o kilka "klas" jest gorszych Odpowiedz Link Zgłoś
vereen Re: chyba wtorek 10.09.02, 11:55 jolajola1 napisała: > ps, zresztą taki dziadzio !!!! > wielu młodszych realnych menów o kilka "klas" jest gorszych Co racja, to racja :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: chyba wtorek IP: 217.97.138.* 10.09.02, 11:58 No a jeszcze namów ich do założenia spódnicy w kratkę...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: chyba wtorek IP: 217.97.138.* 10.09.02, 11:57 No cóż, "Polowanie na Czerwony Październik" zostało nakrręcone chyba własnie z piętnascie lat temu :-)Ale podejrzewam, że Sean Connery nawet za kolejne 10 lat będzie seksownym dziadziem.:-)Ladniej mu lat przybyba niż (moim zdaniem, oczywiscie) Harrisonowi Fordowi. Pod koniec podstawówki pokój miałam obklejony fotosami z "Gwiezdnych wojen" kupowanymi w Polfilmie przy placu Konstytucji. Najładniejsze zdjęcie miałam w pamiętniku, w którym dawałam upust swoim uczuciom do w/w aktora...Miałabym teraz szanse, chyba polubił sporo młodsze! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: A nasza Królowa... IP: 217.97.138.* 10.09.02, 12:36 ...pewnikiem szaty balowe mierzy. Spódnice jedwabne roztrzepują dziewki a paziowie gronostaje wietrzą. Skarbiec rozwarty, perły i opale po posadzkach komnat osobistych się walają, diademy i pierscienie skrzaty polerują...wszak Królowa na weselu w sobotę bawić będzie..:-))) Niech wierny giermek o tenisówkach wygodnych pamięta - o poranku są mile widziane...:-) przynajmniej przez obolałe nogi...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re:!!!!??? IP: 217.97.138.* 10.09.02, 14:57 Co z wami??? Meve wietrzy sobole...vereen szaleństwa odsypia...jolajola w rzeczywistosci próbuje się odnaleźć? Ooooo, ja biedna, biedna, samotna......głodna!!!! o matko, jaka głodna jestem!!! :-)))Jest to niewątpliwie znak, że pora do domciu! A może któres wieczorem się objawi w naszym zamczysku? Co prawda - chyba dla każdego z nas co innego wieczór oznacza :-)A jeszcze inni noc preferują :-)Obaczym! Papapa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re:!!!!??? IP: *.chello.pl 10.09.02, 15:04 samotna, to rozumiem ale glodną byc nie wypada, bo potem długofalowe skutki opłakane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re:!!!!??? IP: 217.97.138.* 10.09.02, 15:08 Skutki może i niezłe (tak "na oko" przynajmniej) ale nerwy w jakim stanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re:Czy to wieczór? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 10.09.02, 22:11 Tak! Miły, spokojny, leniwy...Cola z lodem, ziele fajkowe (gdzie ta moja silna wola? Chyba poszła spać)...Napoczęta książka...no, ale jest tak leniwie...a tych literek tak dużo...:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś