Dodaj do ulubionych

chyba wtorek

10.09.02, 02:24
lalalala...chyba już wtorek...witam i żegnam...jak ja wstanę to nie
wiem...lalala
Obserwuj wątek
    • jolajola1 Re: chyba wtorek 10.09.02, 08:06
      OOOOOOOO !!!
      witam bratnią duszę do nocnego siedzenia przy kompie, że tez w nocy zapomniałam
      tu zajrzeć....
      ty, vereen, tak conocnie?
      ja już wstałam, chyba, tak mi się zdaje,
      pewną być nie mogę, bo ta rzeczywistość jakaś taka dziwna
      • Gość: Meve Re: chyba wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 08:46
        A ja witam bratnią duszę co do dziwnej rzeczywistości- tez mam wrażenie, że to
        ni to, co chciałabym rano widzieć. Ktoś nie chyba uprowadził z mevopotamii i
        wyladowałam w jakimś biurze. Co za ohyda:((!!!!!
        • vereen Re: chyba wtorek 10.09.02, 10:12
          Żyję ponownie....ale cóż to za życie od 7 rano już druga kawa...ziele fajkowe
          się kończy...pracować trzeba :(
          Losoś był wyśmienity, tylko białe wino okazało się być absolutnie białe...oj,
          moja głowa. :((
          Conocnie to nie siaduje na sieci, ale często się to zdaża i o różnych dziwnych
          porach :))
          • Gość: monia Re: chyba wtorek IP: 217.97.138.* 10.09.02, 11:26
            Łososiu!!! Ty zdradziecki jeden, tyyy...małpie!!! Zamiast trafić do żołądka,
            poszedłes do głowy!!!! No, bo przecież nie białe wino...no własnie - jak bardzo
            było białe? :-)
            A ja wczorraj wieczorem po raz kolejny płynęłam Czerwonym Październikiem z
            Marco Ramusem. Ach, ten Sean Connery, jak on pięknie ucieka! :-) Baldwin prrzy
            nim to cienias! :-))))))))))))))))))
        • Gość: monia Re: chyba wtorek IP: 217.97.138.* 10.09.02, 11:28
          Zero szacunku dla Królowej! A czy przynajmniej przy biurku postawili tron
          wygodny?
          • vereen Re: chyba wtorek 10.09.02, 11:43
            Oh niedobry taki łosoś co do głowy idzie..:)))
            Sean Connery był super, ale jakieś 10-15 lat temu...teraz to dziadziu...ale
            przystojny dziadziu :)))
            • jolajola1 Re: chyba wtorek 10.09.02, 11:47
              vereen napisała:
              > Sean Connery był super, ale jakieś 10-15 lat temu...teraz to dziadziu...ale
              > przystojny dziadziu :)))

a mi sie przypomina (zimowa chyba jeszcze ) dyskusja o ....aktorach, co ja
              Connery wygrał bezapelacyjnie

ps, zresztą taki dziadzio !!!!
              wielu młodszych realnych menów o kilka "klas" jest gorszych
              • vereen Re: chyba wtorek 10.09.02, 11:55
                jolajola1 napisała:

> ps, zresztą taki dziadzio !!!!
                > wielu młodszych realnych menów o kilka "klas" jest gorszych

Co racja, to racja :)))))
                • Gość: monia Re: chyba wtorek IP: 217.97.138.* 10.09.02, 11:58
                  No a jeszcze namów ich do założenia spódnicy w kratkę...:-)))
              • Gość: monia Re: chyba wtorek IP: 217.97.138.* 10.09.02, 11:57
                No cóż, "Polowanie na Czerwony Październik" zostało nakrręcone chyba własnie z
                piętnascie lat temu :-)Ale podejrzewam, że Sean Connery nawet za kolejne 10 lat
                będzie seksownym dziadziem.:-)Ladniej mu lat przybyba niż (moim zdaniem,
                oczywiscie) Harrisonowi Fordowi. Pod koniec podstawówki pokój miałam obklejony
                fotosami z "Gwiezdnych wojen" kupowanymi w Polfilmie przy placu Konstytucji.
                Najładniejsze zdjęcie miałam w pamiętniku, w którym dawałam upust swoim
                uczuciom do w/w aktora...Miałabym teraz szanse, chyba polubił sporo młodsze! :-)
                • Gość: monia Re: A nasza Królowa... IP: 217.97.138.* 10.09.02, 12:36
                  ...pewnikiem szaty balowe mierzy. Spódnice jedwabne roztrzepują dziewki a
                  paziowie gronostaje wietrzą. Skarbiec rozwarty, perły i opale po posadzkach
                  komnat osobistych się walają, diademy i pierscienie skrzaty polerują...wszak
                  Królowa na weselu w sobotę bawić będzie..:-)))
                  Niech wierny giermek o tenisówkach wygodnych pamięta - o poranku są mile
                  widziane...:-) przynajmniej przez obolałe nogi...:-)
                  • Gość: monia Re:!!!!??? IP: 217.97.138.* 10.09.02, 14:57
                    Co z wami??? Meve wietrzy sobole...vereen szaleństwa odsypia...jolajola w
                    rzeczywistosci próbuje się odnaleźć? Ooooo, ja biedna, biedna,
                    samotna......głodna!!!! o matko, jaka głodna jestem!!! :-)))Jest to
                    niewątpliwie znak, że pora do domciu! A może któres wieczorem się objawi w
                    naszym zamczysku? Co prawda - chyba dla każdego z nas co innego wieczór
                    oznacza :-)A jeszcze inni noc preferują :-)Obaczym! Papapa...
                    • Gość: jola Re:!!!!??? IP: *.chello.pl 10.09.02, 15:04
                      samotna, to rozumiem
                      ale glodną byc nie wypada, bo potem długofalowe skutki opłakane
                      • Gość: monia Re:!!!!??? IP: 217.97.138.* 10.09.02, 15:08
                        Skutki może i niezłe (tak "na oko" przynajmniej) ale nerwy w jakim stanie...
                        • Gość: monia Re:Czy to wieczór? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 10.09.02, 22:11
                          Tak! Miły, spokojny, leniwy...Cola z lodem, ziele fajkowe (gdzie ta moja silna
                          wola? Chyba poszła spać)...Napoczęta książka...no, ale jest tak leniwie...a
                          tych literek tak dużo...:-)))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka