Dodaj do ulubionych

Uwielbiam piątki!!! :-)

IP: 217.97.138.* 18.10.02, 10:32
Są takie...obiecujące i pełne wszelakich możliwości...zwłaszcza w godzinach
popołudniowo-wieczornych! :-) Czuję, jak z każdą chwilą wzrasta poziom
optymizmu we krwi!
Obserwuj wątek
    • jolajola1 Re: Uwielbiam piątki!!! :-) 18.10.02, 10:42
      cześć Monia
      przeczytałam tytuł i poczułam sie zaniepokojona stanem twego umysłu, jego
      integralnością i sprawnością - bo pomyślałam,ze lubisz to, co mamy za oknem

ale popołudnia i wieczorki - moga być
      • Gość: monia Re: Uwielbiam piątki!!! :-) IP: 217.97.138.* 18.10.02, 10:57
        Jak mogłaś we mnie wątpić??? Przecież pogoda jest fantastyczna - w sam raz do
        siedzenia w domu (niekoniecznie swoim, ew. niekoniecznie samemu). Jakieś plany
        obiecujące??? Ja idę "na Małgorzatę":-)
    • okazja Re: Uwielbiam piątki!!! :-) 18.10.02, 11:07
      mryg...mryg....
      czesokresnosc do bezpracowatosci zblisakowatosc naszybka zacna wyjazuje.....
      przygotowatosc do bezpracowatosci w toku......
      • Gość: monia Re: Uwielbiam piątki!!! :-) IP: 217.97.138.* 18.10.02, 11:12
        ...mryyyyg...!!!
        Potwierdzam - przygotowalności w pełnym tokiszczu...potrzebowatość uzupełnictwa
        zasobów wszelakich....zabawowość imieninowa...planowanieplanowanie....OJ DANA
        DANA HEJ!!!! LALALALA!!!
        • vereen Re: Uwielbiam piątki!!! :-) 18.10.02, 11:24
          Sześć:))) A czyjeż to imieniny waćdama obchodujesz???
          • Gość: monia Re: Uwielbiam piątki!!! :-) IP: 217.97.138.* 18.10.02, 11:28
            :-)dzieńdoberek!
            Zaprzyjaźnionej somsiadki! Bliziuteńko - jeno z jednego końca korytarza na
            drugi przejść, i już! :-) Czasem jest to zgubnie blisko. Jak jesteśmy
            samewedwie to różne dziwne pomysły miewamy...
            • vereen Re: Uwielbiam piątki!!! :-) 18.10.02, 11:31
              Pozazdrościć sąsiadki....ja nie mieć takiej osobojednostki:(...ja być
              samojedna:((( a twoja sąsiadka może moja imienniczka jest...ja też się
              szykować do LALALALALA:))))))
              • Gość: monia Re: Uwielbiam piątki!!! :-) IP: 217.97.138.* 18.10.02, 11:40
                Wykonałam szybki rzut okiem w kierunku kalendarza I JUŻ WIEM - JESTEŚ ŁUKASZ!!!
                Ale rozumiem, że pewnie chodzi ci o to na M??? I to Twoje???

Powiem więcej - ta sąsiadka nie jest moją jedyną zaprzyjaźnioną sąsiadką.
                Posiadam jeszcze kilka...:-) No i zaprzyjaźnionych sąsiadów też! :-) Tak jakoś
                wyszło..:-)))
                • Gość: monia Re: Uwielbiam piątki!!! :-) IP: 217.97.138.* 18.10.02, 11:43
                  no, co??? Twoje??? Twoje??? Nooo...powieedz!!!!
                  • vereen Re: Uwielbiam piątki!!! :-) 18.10.02, 11:47
                    Nie na m...ja mam zaraz po łikendzie...ale jutro będzie LALALALALA:))))
                    Może nie mam miłych sąsiadów, bo tak naprawdę to pożyczane mieszkanie...i sami
                    dojrzali wiekowo i finansowo tu mnieszkają....żeby nie powiedzieć kołtuńsko
                    dojrzali:(((((
                    • vereen Re: sporty jolijoli 18.10.02, 11:54
                      Odnośnie tego sportu materacowego, to bardzo mnię się podobał:))))....proszę o
                      propozycję sportów zimowych...z tym samym stopniem wysiłku:))))
                      • Gość: monia Re: sporty jolijoli IP: 217.97.138.* 18.10.02, 12:02
                        Surfowanie po internecie...:-)))
                      • jolajola1 Re: sporty jolijoli 18.10.02, 12:04
                        vereen napisała:
                        > Odnośnie tego sportu materacowego, to bardzo mnię się podobał:))))....proszę
                        o
                        > propozycję sportów zimowych...z tym samym stopniem wysiłku:))))

patrzenie:
                        na wzory mrozowe na szybie
                        w TiVi na ewolucje narciarskie i Małysza

dla sredniozaawansowanych
                        wieczorny spacer przy śniegu delikatnie prószącym
                        zjazdy na sankach z dzieckiem z górki niewysokiej

dla desperatów
                        sztuczne lodowisko i jazda w kółeczko
                        lepienie duzego bałwana

choć, czy to jeszcze bałwanów w ojczyźnie niedostatek ????????
                        • vereen Re: sporty jolijoli 18.10.02, 12:17
                          Mnie się podoba jeszcze robienie orła na śniegu i spacer po zaspach:))) ale to
                          wymaga strasznego wysiłku:))))) może wytapianie dziurek monetą w malowidłach
                          mrozowych??:)))
                          • Gość: monia Re: sporty jolijoli IP: 217.97.138.* 18.10.02, 12:19
                            Ślizgi na butach po zamarzniętych kałużach na łące podczas spacerów z Lalunią
                            • vereen Re: sporty jolijoli 18.10.02, 12:21
                              To wy na łące macie kałuże????
                              • vereen Re: sporty jolijoli 18.10.02, 12:25
                                Ciekawe jakie sporty uprawiają nasi dzielni rycerze i elfy, oprócz jeżdżena
                                narumaku i latania na miotle???:)))
                                • Gość: monia Re: sporty jolijoli IP: 217.97.138.* 18.10.02, 12:33
                                  Strzelanie do celu z łuku (to Elf - no i nawet fajnie trafił...)no i
                                  ewentualnie pojedynki Bez-błędnych Rycerzy
                                  • vereen Re: sporty jolijoli 18.10.02, 12:36
                                    Hi,hi...i odszranianie zbroi:)))
                                    • Gość: monia Re: sporty jolijoli IP: 217.97.138.* 18.10.02, 12:40
                                      :-))) na czas...:-))) i bez dopingu % :-)
                                      RUDA weźmie udział w pochłanianiu orzeszków...ja wystawię swojego Małżonka, pod
                                      tym względem jest niesamowity...
                              • Gość: monia Re: sporty jolijoli IP: 217.97.138.* 18.10.02, 12:28
                                A wy nie macie???? :-)
                                No, dobrze...na polnej drodze...:-)
                                Uwielbiam chodzić nią na spacery (co prawda wolę wiosną i latem, ale zima też
                                jest urokliwa...oszronione drzewa...szczekanie psów..poskrzypywanie
                                śniegu...dymy snujące się nad dachami...)
                    • Gość: monia Re: Uwielbiam piątki!!! :-) IP: 217.97.138.* 18.10.02, 12:00
                      :-) Jak nie na m to może na (tu znowu rzut okiem) u??? No, dobrze...Kończę
                      zabawę w Rutkowskiego - nawet jeśli jesteś Kordelią, to przesyłam ci cieplutkie
                      życzenia oraz przyjacielskie całuski oraz ducha szampańskiej zabawy. "A
                      sąsiedzi niechaj walą, walą, walą do drzwi...Sztuczne ognie niech się
                      palą....lalalallalallaaa - a ty wino pij - aaaa!" A co!
                      A może oni są młodzi duchem???:-)))
    • Gość: Meve Uleńka? (no txt):))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 12:03
      • Gość: monia Re: Uleńka? (no txt):))) IP: 217.97.138.* 18.10.02, 12:06
        :-))))))) Też poczułaś zew Szerloka?:-)))))))
        • Gość: monia Re: Uleńka? (no txt):))) IP: 217.97.138.* 18.10.02, 12:09
          :-)))) Duch Szerloka się w nas przebudził????
          • vereen Re: Uleńka:))) 18.10.02, 12:13
            Takkk...to ja uczyniłam pustki w domu Jana:))))))
            • Gość: Meve Re: Uleńka:))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 12:23
              tym zniknieniem swoim?
              :))))))
            • Gość: monia Re: Uleńka:))) IP: 217.97.138.* 18.10.02, 12:24
              Ha! Gdzie moja kartka z zapiskami...:-))))) Jest!:-)
              (a za rok wymienimy się numerami dowodów os. :-))) )

• vereen Re: Uleńka:))) 18.10.02, 12:27
                Ha...ale Ty napewno jesteś na M...i imieninujesz na przełomie
                kwiecień/maj...zgadłam????:)))
                • Gość: monia Re: Uleńka:))) IP: 217.97.138.* 18.10.02, 12:37
                  Jaki tam przełom...początek maja, i tyle...
                  No ale ja mam tak tajemnieczego nick'a...nie to, co ty...:-))))))))))))
                  • vereen Re: Uleńka:))) 18.10.02, 12:44
                    no wiesz, nie chciałam być ula24...bo mikolaj7 brzmi godnie ale taka 24;))))
                    • Gość: monia Re: Uleńka:))) IP: 217.97.138.* 18.10.02, 12:53
                      A wyobraź sobie...Henryk8. To dopiero ślicznie!
                      a ciekawe, czy jolajola jest Jolą czy tylko jolą z doskoku?
                      • vereen Re: Uleńka:))) 18.10.02, 12:54
                        Ale jolola jest namber łan:))))))
                        • Gość: monia Re: Uleńka:))) IP: 217.97.138.* 18.10.02, 13:05
                          ...jo..JAK???
                          ona jest zdublowana :-)
                          i pewnie dlatego 1
                          jolujolu - prosimy o głos w dyskusji...!
        • Gość: monia Re: no pewnie, że z tekstem...!!! IP: 217.97.138.* 18.10.02, 12:12
          jestem gapa!:-) I mnie się w detektywa bawić chce...:-)))
          • jolajola1 duch Szerloka 18.10.02, 13:11
            Jam jest imieniem prawdziwym nazwana w sieci, bo jak sie tej sieci uczyłam, to
            NIE WIEDZIAŁAM, że można inaczej sie nazwać .....

A co do zajęć detektywistycznych, to nawet wiem (chyba) gdzie Vereen szlachetna
            koboldzica zamieszkuje. W miejscowości na L. Tak ???
            (chyba się nie pomyliłam, bo na krety... wyjdę ...................)

Wiem, jakie jest miano Miłościwie nam panującej !
            Gdzies w czeluściach outlooka mam imie elfa.

I tylko za cholerę nie wiem, jak się nazywa Nala, bo mi się jej nick kojarzy
            wyłacznie z lwicą z Króla Lwa ...
            • fore A ja wiem:) 18.10.02, 13:34
              jolajola1 napisała:

> >
              > I tylko za cholerę nie wiem, jak się nazywa Nala, bo mi się jej nick kojarzy
              > wyłacznie z lwicą z Króla Lwa ...

Tez mi się tak kojarzy, z tym, ze ja wuem, jak Nala ma na imię:))))))))
              Meve
              • Gość: Meve Re: A ja wiem:) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 13:36
                Dobrze, że się podpisałam, bo po sprawdzeniu poczty na gazecie nie zdążyłam się
                wylogować:))
                • Gość: monia Re: A ja wiem:) IP: 217.97.138.* 18.10.02, 13:53
                  A ja POWINNAM wiedzieć, bo i Nala i Meve z imienia mi się kiedyś podpisały w
                  mail'u ale sobie wycięłam...:-( Więc upraszam, licząc na przypływ dobrego
                  humoru...:-(
            • vereen Re: duch Szerloka 18.10.02, 14:27
              No nie całkiem:)), na L... to się zrodziłam...a mieszkam w Krakoffie:)))
              A królowa ma chyba nie ma naimię Malwina???...Meve to z tego samego żródła co
              vereena:)))))
              • vereen Re: duch Szerloka 18.10.02, 14:45
                No tak jolola wie nawet jaka stara jestem:)) i że jestem kobietą:)))....wie,
                bo adres emaliowy podała i jakoś dobrze jej z klawiatury patrzyło:)))))
                A Tiges to od tygrysa????:))))
                • Gość: monia Re: duch Szerloka IP: luthien:* / 192.168.1.* 18.10.02, 19:17
                  Czy jak ci zapodam swojego emila to też będę wiedziała, jak bardzo jesteś
                  wiekowa??? :-)))))))))))))
                  • jolajola1 Re: duch Szerloka 18.10.02, 20:15
                    vereen, hłe, hłe, ale przeciez pisałam do cię na maila gazetowego, tam twojego
                    imienia ani wieku nie ma !
                    dopiero GG cię niecnie zdradziło ! ....
                    i wiesz co, powiem takiej jednej mojej sąsiadce - antypatce, że dla innych to
                    mi dobrze z klawiatury patrzyły ... hehehe - już reakcję widzę
                    • Gość: vereen Re: duch Szerloka IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 18.10.02, 21:18
                      No tak to gg, to śliska sprawa;)))) nie założyłam sobie drugiego numerka i tak
                      mnie zdradza:))))ale świadomość miałam, co podaję :P...
                      Monia podasz emalię, to też się wszystkiego dowiesh:)))) Tobie też dobrze z
                      monitorka i klawiatury patrzy :))))) i może zdjątko jakiegoś miasta w
                      Prowansji dostaniesz gratisss;)))
                      • Gość: monia Re: duch Szerloka IP: luthien:* / 192.168.1.* 19.10.02, 00:55
                      • Gość: monia Re: duch Szerloka IP: luthien:* / 192.168.1.* 19.10.02, 00:59
                        No i zwabiłaś mnie...:-)
                        Monia.i@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka