Dodaj do ulubionych

czwartek...

14.11.02, 08:19
Witam wszystkich...tak pięknie słoneczko świeci:) ale swoją drogą, czy 17C
to nie dziwna temp. jak na połowę listopada...taka ma być jutro???
Jak zdrowie Królowej naszej??? Co z Elfem i Yulą...oblężenie przetrwali???
Kawa oczywiście ole(he,he)...wstawać śpioszki:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: jola spiaca Re: czwartek... IP: *.chello.pl 14.11.02, 08:27
      jakie spioszki ???????
      ja własnie śpać idę
      na forum mevelandzkim dziś za popołudniową zmianę robić będę

• vereen Re: czwartek... 14.11.02, 08:36
        :)))A przyjemne chociaż to niewyspanie było???:)
        • Gość: jola śpiąca Re: czwartek... IP: *.chello.pl 14.11.02, 08:39
          nie, cholernie komputerowo pracowite, wykresy, druk folderów reklam, wizytówki
          w ostatniej chwili .......
          pa
          • Gość: monia Re: czwartek... IP: 217.97.138.* 14.11.02, 09:45
            mała poligrafia? :-)
        • vereen Re: czwartek... 14.11.02, 08:48
          To wyrazy współczucia i miłych snów:)))...i kakałko na dobranoc.
          • Gość: monia Re: czwartek... IP: 217.97.138.* 14.11.02, 09:44
            Dzień dobry wszystkim bardzo! No owszem...świeci i jest całkiem przyjemnie :-)
            Żadne tam kakałko - kaweńkę ze mlekiem...no i jakieś małę, maleńkie
            ciasteczko :-)
            Vereen, coś wczoraj napomknęłaś, że w twoim przyszłym mieszkaniu jest
            służbówka? Czy razem z właściwą tej nazwie zawartością będziesz nabywała ów
            lokal?
            Marysiu! Obiad dla Pana i Panicza!!! Panienka zje później...:-)))
            • Gość: tiges Re: czwartek... IP: *.silvershark.com.pl 14.11.02, 10:51
              Oblezenia dzian 3 .. rozwalili juz przednia sciane balkony katapultami, ale
              YULA fireballem trzyma dystans .. co jakis czas przywali z lacucha piorunow i
              sie na razie nie zblizaja :D
              • Gość: monia Re: czwartek... IP: 217.97.138.* 14.11.02, 11:01
                Noo, doobra, Tiges...Czy dacie sobie radę sami, czy mooże trzeba komuś...coś...?
                Mnia Pragnąca Kmuś Przywalić!!!
                • Gość: tiges Re: czwartek... IP: *.silvershark.com.pl 14.11.02, 11:07
                  To zajdz ich z flanki i przywal z boku .. manewr oskrzydlajacy mile
                  widziany ;) .. jak bede mial cyfrowke to zrobie fotki z placu boju ;)
                  • Gość: monia Re: czwartek... IP: 217.97.138.* 14.11.02, 11:25
                    Jasne! Niebawem przybywam - wypatrujcie mnie na horyzoncie...:-) (to jest
                    wyjątkowo okrutny uśmiech!!!)..ooooo...niech już się booją...ciapciaki
                    jedne...pmyłki losu...we mgle zagubieni...ufff!!! U-ha!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Skrzydłem ich!!!!!! Lewym!!!! :-)))
                    • Gość: monia Meve...Meeeveee...!!! IP: 217.97.138.* 14.11.02, 12:23
                      A co z twoim kaszlem...???? Czyżbyś jednak zaległa (a może uległa?)?
                      • Gość: Meve Re: Meve...Meeeveee...!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 12:33
                        Ale telepatia, co?
                        Chciałabym ulec, ale jestem zbyt pociągająca.
                        :))
                        Także raczej poległam:)))
                        Na biurku
                        Tuż obok kawy:)
                        • Gość: monia Re: Meve...Meeeveee...!!! IP: 217.97.138.* 14.11.02, 12:43
                          Jejuu...uważaj, żeby cię nie posprzątali! :-) albo wykorzystali...:-)
                          A co z Myszą - trzyma się? Bo rozumiem, że twoja heroiczna postawa jest
                          spowodowana chęcią ustrzeżenia dzieciny przed kolejną infekcją...?
            • Gość: vereen Re: czwartek... IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 14.11.02, 13:13
              :))) niestety służbówka nie jest wyposażona;)))nadaje się do kasacji...chyba,
              że ja będę czuwać przy kuchni aby wielmożnipaństwo mieli zawsze ciepłą
              strawę:)))
              • Gość: monia Re: czwartek... IP: 217.97.138.* 14.11.02, 13:16
                Może to i lepiej...Wyobraź sobie jakąś blond Marysię w stroju pokojówki :-)
                biegającą po mieszkaniu...To mogłoby pracującego Cyborga nieco rozpraszać...:-))
    • Gość: Meve Re: czwartek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 12:28
      Witam ciężko chrypiaca i po kolei:
      1. Vereen Droga, na maila odpiszę jutro lub pojutrze, ale bardzom wdzięczna za
      zainteresowanie. Do Krakau nie przyjadę a szkoda, lata juz nie byłam:)))
      Obejrzałam sobie za to liste przedmiotów wystawioną na aukcje 0- i tam byl taki
      ładny ciepły kotek w oknie Ach, ładniutkie cudeńko.
      2. Tiges, przepraszam, ze się puyam, ale ja przeziębiona jestem - z KIM WY
      walvczycie?
      Wysłałąm cały zastep ptaszysk upiornym z jednym okiem, co chodzą, krzywo
      kolebią się na boki, a jak wroga namierzą, to dziobem brzydkim brzowym a mocnym
      w tyłek kłuję. Ale nmoże trzeba co innego posłać?
      3. Monia też kawy poproszę.
      Meve Zakręcona przez temperature
      • Gość: monia Re: czwartek... IP: 217.97.138.* 14.11.02, 12:38
        Witamy zachrypniętą koronowaną...! Bardzo proszę - oto kawa z mlekiem (mogę dla
        zdrowotności miodem posłodzić....?) a na wzmocnienie - kanapka ze świeżej
        bagietki z domowym pasztetem, liściem sałaty i plasterkami ogórka oraz kruche
        ciasteczka z konfiturą figową...
        Ha! Ptaszyska jednookie natentychmiast skojarzyły mi się z jedną z ulubionych
        lektur mojego dzieciństwa pt. "Krabat"...Nie wiem, czy któreś z was to
        czytało...świetne i koszmarne zarazem...:-)
        Do Krakowa pojedziemy wiosną...:-)))
        • Gość: vereen Re: czwartek... IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 14.11.02, 13:06
          :)Zrobiłam mały wypad...do IKEA na śniadanko:))) najlepsze hotdogi w
          mieście...mniam z musztardą i ketchupem...trochę się nim pokrwawiłam;))ale jak
          człowiek łakomy, to o wypadek nietrudno:))) Zrobiłam luck kontrolny na
          kuchnie:)))wydaje mi się, że wcześniej były ładniejsze:(

Ps.Królowo na emalię czekam, ale jeśli niedysponowana (Królowa ofkortz)to
          niech nie spieszy bardzo:)
          • Gość: monia Re: czwartek... IP: 217.97.138.* 14.11.02, 13:21
            Gość portalu: vereen napisał(a):

> Zrobiłam luck kontrolny na
            > kuchnie:)))wydaje mi się, że wcześniej były ładniejsze:(
            >
            > Zawsze się tak wydaje, niestety...:-( niezależnie od tego, czego akurat
            poszukujesz...IKEA..kuchnie..chodzi ci o szafki...? A może taniej wyjdzie (i
            lepiej) jeśli zamówisz takie "na wymiar"?
            • Gość: vereen Re: czwartek... IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 14.11.02, 14:50
              Zawsze podobały mi się te z Ikea, zresztą wszystkie meble mam z
              Ikea...dywany...zasłony...naczynia...chyba wszystko:))) podobają mi się też
              meble innych firm, nie przytoczę ich ceny... duże rażenie.
              • jolajola1 czwartek... popołudnie 14.11.02, 16:45
                no, jużem odespała
                jak czytam, Tiges z Yulą nieugięcie bronia siedliszcza rodowego przed nawałą
                remonciarzy. TAK TRZYMAĆ !

Vereen, tyś moja bratnia dusza, ja też - co się da - mam z IKEI, kocham te
                meble. W kuchni mam Kvadrat bukowy, kupowałam szafki po jednej lub po dwie,
                ponad dwa lata to trwało, ale kuchnię mam SUPER !
                Smakuś mi narobiła, dzień wolny muszę wynaleźć i znowu pojechać, pooglądać. O!
                krzesła ikeowe do jadalni muszę dokupić, bo ostatnio od sąsiadki pożyczałam ...
                • Gość: monia Re: czwartek... wieczorem IP: luthien:* / 192.168.1.* 14.11.02, 21:30
                  Oooo...IKEA to jest to! Mój stół nabyłam właśnie w IKEI, dobrze mi służy. Jak
                  również stolik podkomputerowy. Co poniektórzy twierdzą, że przypomina on
                  szpitalny wózek do rozwożenia posiłków połączony z aparaturą do EKG ale to
                  jakieś zawistne teksty...:-) No i jeszcze takie drobiazgi tekstylno-szklane. I
                  wielkiej urody kuchenna deska do krojenia "w szachownicę". Też narobiłyście mi
                  apetytu...W dodatku IKEĘ mam niedaleczko, a więc...:-)))
                  Fajne są jej katalogi. Jedna z kuchni miała terakotową podłogę w pastelową,
                  różnokolorową szachowniczkę :-) Bardzo pięknościowa :-)
                  Moja kuchnia była robiona "na wymiar". Jest maleńka i zależało mi na jak
                  najlepszym wykorzystaniu powierzchni. Wyszła miło i bardzo ją lubię
                  do dzisiaj :-)))
      • Gość: tiges Re: czwartek... IP: *.silvershark.com.pl 14.11.02, 14:57
        Meve: jak to z kim? wczoraj czytalas? :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka