Dodaj do ulubionych

Baaaardzoooo ziiiiimnyyyyy pooonieeedziaaaałeeeek

IP: 213.17.181.* 09.12.02, 07:45
Łola Boga!!! Mimo WD 40 zbroja lewie ruszać się chce. Na szczęście
korzystając z osiągnięć nowoczesnej techniki, tj. używając Farelki udało mi
się podnieść jej temperaturę powyżej tych minus piętnastu panujących na
zewnątrz.

Ordynuję GORĄCĄ HERBATĘ Z CYTRYNĄ.

;-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: Baaaardzoooo ziiiiimnyyyyy pooonieeedziaaaałe IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 07:58
      Dzięki wielkie Rycerzu zacny.
      Okazało się, ze zamisko okna ma wysoce nieszczelne, a i ciepło tych żeliwnych
      śmiesznych rurachnie takie, jaki winno być.
      Herbata gorąca z cytryną jak najbardziej.
      A piątek z Mikołajem się fajnie czytało:)
      • vereen Re: Baaaardzoooo ziiiiimnyyyyy pooonieeedziaaaałe 09.12.02, 08:49
        Czy ktoś napalił już w zamkowym kominku?!?! Zęby staccato uprawiają od rana, a
        palcyma nie mogę klawiatury bez skrzypienia opanować. Poproszę herbatkę z
        cytryną i rumem...sama cytrynka nie wystarczy!....Kto otwarł okno we
        wschodniej komnacie...to z tamtąd do wielkie białe zimno nadchodzi.

Dobrze, że mam pod ręką jakiś soczek malinowy i przygarść suszonej lipy:)))
        • Gość: monia Re: Baaaardzoooo ziiiiimnyyyyy pooonieeedziaaaałe IP: 217.97.138.* 09.12.02, 09:36
          D.d.dd.dz.dzidzieńńńńdddobbrrrry aaalejakizimnnnny...:-))))
          Mój Małżonek wywabiał mnie dzisiaj czule spod kołdry słowami:" Myyyszko,
          wstaaawaj - 18 za oknem !" :-)))
          • Gość: vereen Re: Baaaardzoooo ziiiiimnyyyyy pooonieeedziaaaałe IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 09.12.02, 09:43
            :)))A Ty Moniu dałaś się nabrać i wstałaś;)))
            Cyborg jak to cyborgi...wstał podał temperature,wilgotność i ciśnienie na
            zewnątrz, wewnątrz z błędem obliczonym statystycznie z kilku pomiarów oraz
            tendencję tych parametrów w ostatnim czasookresie 10 dni;))))
            • Gość: monia Re: Baaaardzoooo ziiiiimnyyyyy pooonieeedziaaaałe IP: 217.97.138.* 09.12.02, 10:16
              :-))) 18 "na minusie" oczywiście...:-))) Powiedziałam mu, żeby....się oddalił,
              ponieważ przy takiej temperaturze bardzo źle funkcjonuję..:-)))
              Cyborg jest bardzo precyzyjny :-). Czy potrafi również zapodać prognozę na
              najbliższe 10 dni?:-)
              • Gość: vereen Re: Baaaardzoooo ziiiiimnyyyyy pooonieeedziaaaałe IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 09.12.02, 10:31
                Niestety nie ma połączenia z satelitą:)))

W Galicji mróz okrutny i wieje...śniegu mało...dobrze, że choć słoneczko
                świeci. I jak tu przedświąteczne bieganie po kramach uskuteczniać???
                • Gość: monia Re: Baaaardzoooo ziiiiimnyyyyy pooonieeedziaaaałe IP: 217.97.138.* 09.12.02, 10:49
                  Należy wybrać taki duuży kram, przytulny i ciepły, z wieloma małymi kramikami -
                  idealne miejsce do wydawania pieniędzy :-)))
                  No a jakie wrażenia po seansie z WP?
                  Mój Mikołaj też się umiał zachować - no i wczoraj znów mogłam powędrować z
                  Frodem :-) Jejkuu - ależ on ma te oczy...:-)))
                  • Gość: vereen Re: Baaaardzoooo ziiiiimnyyyyy pooonieeedziaaaałe IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 09.12.02, 11:09
                    Wspaniale!:)) Już opisałam to w odpowiednich wątkach...ale wczoraj oglądałam
                    dodatki specjalne...niesamowite!!! Mieć tyle pasji i wytrwałości...pięć lat
                    pracy, ale tak się robi dobre filmy:)) A już oniemiałam z wrażenia jak
                    pokazali dwie osoby, które robiły ręcznie kolczugi z tych małych kółeczek. Z
                    uśmiechem na twarzy spinali 12 ml kółęczek:o.

Tak, oczy Frodzia są super, ale mnie się podobał Aragorn...zwłaszcza, że sam
                    sobie kostium cerował i miecz ostrzył;))) A poza tym jest w stanie zapewnić
                    luxusy wymagającej kobiecie;D
                    • Gość: monia Re: Baaaardzoooo ziiiiimnyyyyy pooonieeedziaaaałe IP: 217.97.138.* 09.12.02, 11:18
                      Aragorn jest świetny! Ale co do tych luksusów...Strasznie długo przyglądał się
                      naszyjnikowi Arweny...zastanawiająco długo..:-) No i nie zapominajmy o
                      Legolasie :-) Meve...jak to brzmiało? "zdrowy kawałek elfa", tak..?:-)))
                      • Gość: vereen Re: Baaaardzoooo ziiiiimnyyyyy pooonieeedziaaaałe IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 09.12.02, 11:43
                        W TTT Orlando ma być nie tylko zdrowym kawałkiem, ale i akrobatyczno-
                        wyczynowym kawałkiem, ba nawet całym elfem:))) Dali mu trochę pograć, w
                        przeciwieństwie do "Helikoptera w ogniu";))

Jego zdjęcie jako potomka szczepu Irokezów niebardzo mnie się podobało.:I
                      • Gość: Meve Zdrowy kawałek elfa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 12:06
                        by się przydał w takei zimno:)))
                        Oczywiście nie dla mnie, bo wiadomo - królewski małżonek to prawdziwy amant,
                        dzikość w szaroniebieskim oku, śniade lico itp :))
                        Tylko, zeby czasami mniej uparty był.
                        • jolajola1 Re: Zdrowy kawałek elfa 09.12.02, 12:18
                          przeciez ten elf to tylko do patrzenia ! pin-up-girl !
                          a jako taki to nawet z mężem może współegzystować
                          • jolajola1 Re: Zdrowy kawałek elfa 09.12.02, 12:19
                            pin-up-BOY
                        • Gość: monia Re: Zdrowy kawałek elfa IP: 217.97.138.* 09.12.02, 12:23
                          Małżonek pewnikiem twierdzi że nie jest uparty, tylko konsekwentny...?:-)))
                          Mój fantazje o Frodzie traktuje z pobłażliwością...w końcu ma
                          przewagę "wzrostową" :-)))
                          • Gość: Meve Re: Zdrowy kawałek elfa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 12:33
                            Skąd wiesz Monia?
                            Noo tak twierdzi, w ogóle jest przekonany o swej boskości:))
                            Faktycznie, czasem jest jak nie z tego świata:)
                            Ale przystojny jest jak diabli:)
                            I dlatego dużo mu wybaczam:))
                            • Gość: monia Re: Zdrowy kawałek elfa IP: 217.97.138.* 09.12.02, 12:54
                              Ale pamiętaj - bądź czujna!!! :-) No i oczywiście tego kawałka o wybaczaniu to
                              mu nie powtarzaj za często, bo jeszcze potraktuje go zbyt poważnie :-)))
                              • jolajola1 NIE - zimno 09.12.02, 14:24
                                już się rozgrzałam ............. bo sie ruszam przy myciu ścian
                                blady strach padł na rodzinę - ogłosiłam okres porzadków przedświątecznych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka