Dodaj do ulubionych

środa - a jednak!!! :-)))

IP: 217.97.138.* 08.01.03, 09:46
aby pewne osoby nie czuły się zawiedzione. Kubek gorącej kawy w łapkę,
czekoladowe ciasteczko w drugą i spróbujmy poprawić sobie humor. Na przykład:
- pomimo tego pierońskiego zimna jest bardzo ładnie - bielutko, świetliście
i czysto
- wieczorem jet naprawdę pięknie - wszystko się skrzy i migoce w świetle
latarni...a jeśli na dodatek pada sobie taki leniwy, powolny śnieżek, to...:-)
- dzień się robi coraz dłuższy :-) jeszcze tego niestety nie widać ale ja to
wiem..:-)))
mamy karnawał (chyba długi w tym roku) :-)))
- jest już środa (a więc pojutrze piątek!)
- lada moment "Dwie wieże" :-)

No! Czyli nie jest tak tragicznie! :-)
A poza tym ta kawa jest po prostu cudownie gorąca!!! :-)))
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • vereen Re: środa - a jednak!!! :-))) 08.01.03, 09:54
      Ha! I taką zimę ja lubię:)) łopata w dłoń, kolce na buty...chyba, że jest się
      elfem...:)))
      Odliczanie do TT rozpoczęte:))) Wszystko to napełnia optymizmem...jeszcze
      tylko jakiś napój rozgrzewający i będzie okiey:)
    • jolajola1 Re: środa - a jednak!!! :-))) 08.01.03, 09:57
      no!
      śnieg śliczny, w nocy, jak wychodzę z Azorem, jest cisza i wprost słychać, jak
      śnieg pada, jak płatki uderzają o ziemię
      że dzień dłuzszy, te widać - rano za żaluzjami nie jest granatowo, tylko szaro-
      niebiesko, poprawa znaczna
      za ciastko do kawy to dziękuję, waga, co na niej staję, jakas wredna sie
      zrobiła po tych Świętach ...
      a żeby nie było, ze powyższe wynurzenia są w nieodpowiedniej sekcji forum, to
      napiszę, że od dni dwóch czytam Narrenturm ASa, i jak rany kota ! gniot
      straszliwy ! dno i klęska ! ( najbardziej mi to przypomina czteroksiąg Zofii
      Kossak o krzyżowcach i podboju Ziemii Świetej, taka sama powieść historyczna "z
      rozmachem i elementami fantazji"
      • vereen Re: środa - a jednak!!! :-))) 08.01.03, 10:03
        A ile Jolu udało Ci się przeczytać? Na forum gdzieś czytałam, że wciąga przy
        drugim czytaniu:))) Mnie nie zachwyciła, ale nie wydała mi się aż taka zła:)

Chyba pójdę posłuchać w nocy jak śnieg pada:))))
        • Gość: monia Re: środa - a jednak!!! :-))) IP: 217.97.138.* 08.01.03, 10:38
          :-)))))) i słychać łoskot, jak te płatki tak tłuką o ziemię, Jolu, prawda?:-)
          Vereen, naprawdę musisz tego posłuchać!!! :-)))
          Ww lektury nie przeczytałam, jakoś tak chęci we mnie nie ma. Może to ta pora
          roku - zimą powracam do książek z lat młodzieńczych :-))) (widać nostalgia mnie
          ogarnia na widok śniegu) no i jeszcze chętnie takie różne ramotki przerzucam -
          Jane Austeny i inne Bronte :-)))
          Jolu - waga kłamie, uwierz mi!!! Ja swoją schowałam, bo o zły humor rano mnie
          przyprawiała :-)))
          • Gość: tiges Re: środa - a jednak!!! :-))) IP: *.silvershark.com.pl 08.01.03, 10:39
            a mi cos jest :( i zaraz chyba ide do lekarza
            • jolajola1 Re: środa - a jednak!!! :-))) 08.01.03, 10:41
              idź, idź, Elfie, i to szybko !!!
              nie rozsiewaj zarazków wokół siebie, możesz być "niebezpieczny dla otoczenia"
              • Gość: vereen Re: środa - a jednak!!! :-))) IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 08.01.03, 10:45
                I od Yuli trzymaj się z daleka...oile to możliwe;)
                • Gość: monia Re: środa - a jednak!!! :-))) IP: 217.97.138.* 08.01.03, 10:54
                  Mi też coś jest - ale sie leczę :-)))
                  Domowymi metodami - aspirynka, grzane wino i okład z ciepłego wę...męża :-)
                  • Gość: vereen Re: środa - a jednak!!! :-))) IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 08.01.03, 11:22
                    :))) Grzanewinko z aspirynką??? to już wiem, od czego miałaś tyle animuszu w
                    poniedziałek:D
                    • Gość: vereen Re: środa - a jednak!!! :-))) IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 08.01.03, 11:24
                      Nie ujmując zasług wężowi:)))
                    • Gość: monia Re: środa - a jednak!!! :-))) IP: 217.97.138.* 08.01.03, 11:27
                      Myślisz, że strzelam sobie taka daweczkę przed wyjściem do pracy?:-)))
                      No,przecież do autobusu mogłabym nie trafić :-) Nienienie...przed snem ofkorz,
                      a potem przez noc dochodzę do siebie...:-)
                      Dajcie spokój z tym poniedziałkiem...Nie widać było tego "Buuuuu..." na samym
                      dole??? To był wery sztuczny entuzjazm..nie to, co teraz...:-)))
                  • Gość: tiges Re: środa - a jednak!!! :-))) IP: *.crowley.pl 08.01.03, 13:36
                    ja z tym okladem to bede mial problem ;)
                    • Gość: Meve Re: środa - a jednak!!! :-))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 14:50
                      I to spory Tigesie:))

Zimno jak diabli, jedyne co mi dzisaj humor poprawia to perspektywa uroczego
                      zlotu czzarownic plus wino:)))))
                      I jednego się tylko boję- jutrzejszego ranka:)
                      • Gość: monia Re: środa - a jednak!!! :-))) IP: 217.97.138.* 08.01.03, 15:05
                        Królowo - wyrazy szczerej zawiści! :-))) Nie ma to jak przyjacielski sabacik
                        przy winie!!! :-) Ostatnio cierpię na lekki niedosyt takowych, poprzestając na
                        miłych, sąsiedzkich ploteczkach nad piwem - tys piknie! :-)))
                        I nic się nie martw - ranek jest tak daleko...
                      • Gość: amie Re: środa - a jednak!!! :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.03, 15:06
                        Chyba, że winko okaże się iluzją. Trzeba zawsze mieć się na baczności, nigdy
                        nic nie wiadomo :)
                        • jolajola1 Re: środa - a jednak!!! :-))) 08.01.03, 18:17

och, Amie ! .....
                          nigdy wirtualnie się nie upijałaś ???
                          tu w Mevelandi wiosną do orgi i excesów dochodziło, Elf po lasach zbierał
                          spiące na mchu dworki, rycerz spał pod stołem zawiniety w arras, ja samam smoka
                          na pokuszenie wodziła - A WSZYSTKO TO PRZEZ WIRTUALNY ALKOCHOLIZM !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka