jolajola1 04.02.03, 09:57 w nocy stanęły pompy w moim budynku, nie ma ciepłej wody w kranie, kaloryfery zimne, jest poniżej 15 stopni no to moze wirtualna wyprawa na Grenlandię czy też za Gerdem do Królowej Śniegu ? brrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: wtorek zimny bardzo za bardzo IP: 217.97.138.* 04.02.03, 10:02 A...to masz rzeczywiście kiepściutko. Powinnaś się chyba jakoś rozgrzewać. Od rana. Koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
vereen Re: wtorek zimny bardzo za bardzo 04.02.03, 10:40 Oj, kiepściunio..kiepściunio. U mnie też będzie zimno, bo prąd obiecali wyłączyć:( i nawet nie będę się mogła wirtualnie napić i rozgrzać:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amy Re: wtorek zimny bardzo za bardzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.03, 12:20 Ależ dzisiaj kataklizmy prawdziwe :-(( U mnie wprawdzie ciepło i widno, ale ból głowy wyprawia mnie zupełnie na orbitę kosmiczną. Okropność. Mocniejsze trunki w każdej postaci odpadają więc, niestety. A i roboty wszelakiej, z umysłową włącznie kupa :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek zimny bardzo za bardzo IP: 217.97.138.* 04.02.03, 12:22 ...czyli pozostanie ci picie realistyczne :-))) Może nie aż tak miłe, jak wirtualne, ale zawsze...:-))) A u mnie za oknem cały czas sypie i śnieży a Nazgul różne papierki podrzuca. A gdyby tak jakieś BIG ognisko :-) I papierów się pozbędę, i łapki rozgrzeję i kiełbaski upiekę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amy Re: wtorek zimny bardzo za bardzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.03, 12:42 Co widzę więcaj nas rewolucjonistów. Jam dzisiaj rewolucjonista przytępiały, ale i tak się jednoczę w boju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vereen Re: wtorek zimny bardzo za bardzo IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 04.02.03, 12:46 ZIMA NA SYBERIĘ!!! NAZGULE DO MORDORU!!! ...a ja do pracy:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek zimny bardzo za bardzo IP: 217.97.138.* 04.02.03, 12:59 Ej, Vereen..nie pękaj. Robota to głupota..picie - to jest życie :-) Papiery - do kosza! Nazgul - do klienta! Monia - do tańca...:-) Tańcząca z Fakturami...:-))) Będę przebrana "za diabła", takiego poczochranego, z umorusaną twarzą...mało ślicznego jednym słowem :-) (czy któraś z was widziała w Teatrze TV "Igraszki z diabłem"? jeśli tak, to można próbować wyobrazić sobie "co poeta miał na myśli") Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: wtorek zimny bardzo za bardzo 04.02.03, 13:08 i ogonkiem bedziesz zalotnie kręciła ? ..... diablica nęcąca niewinne duszyczki ? ach, jest już 18 stopni ciepła a z kranu leci wrzątek, a zimna wyłaczyli "na chwilke" w szklance mamm martini, pepsi i sok wisniowy z lodu zrezygnowałam i czy ktoś wie, jak od gigajuli(ciepła) odjąć waty (mocy) ?...... Odpowiedz Link Zgłoś
vereen Re: wtorek zimny bardzo za bardzo 04.02.03, 13:26 Pęknąć nie pęknę, mało jadłam:( Oooo właśnie! Cośbym zjadła pysznościowego:))) Jolu nie odejmuj juli waty... zwłaszcza,że to giga jula:))) A tak serioserio to zapomniałam jak sie od pracy(energii,ciepła) moc odejmuje...1 watogodz.Wh = 3600J...J=Ws ...o ile wogóle można:))))bo niemoc w pracy, pracę wyklucza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amy Re: wtorek zimny bardzo za bardzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.03, 13:45 Bez mocy nie ma pracy, bez pracy kołaczy, a czego nie ma bez kołaczy? Mocy? E chyba nie, zbyt proste... Oczywiste takie... Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: wtorek zimny bardzo za bardzo 04.02.03, 13:57 Gość portalu: amy napisał(a): > a czego nie ma bez kołaczy? nadwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek zimny bardzo za bardzo IP: 217.97.138.* 04.02.03, 14:14 :-))))))))))))))))))))))0 o totototototo... pieczonego mięska bym zjadła. I młodej capustki. No, ewentualnie stara kapustka...to znaczy - kiszona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vereen Re: wtorek zimny bardzo za bardzo 04.02.03, 14:36 Tiaaa, oprócz pieczystego...surówka z kishoney capustki:)))) taka z marchewko- cebulko-kminkiem!!! mniam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vereen Re: wtorek zimny bardzo za bardzo 04.02.03, 14:41 :)))...i 200g slivovitchki...na lepsze trawienie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek zimny bardzo za bardzo IP: 217.97.138.* 04.02.03, 14:46 Wyjęłaś mi to z ust..:-)))))))))))))))))))) chociaż to chyba nie najlepiej zabrzmiało...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek zimny bardzo za bardzo IP: 217.97.138.* 04.02.03, 14:44 i można jeszcze wsiekać jabłuszko...:-))) Ale kminek - koniecznie! U mnie w domciu taka surówka towarzyszyła smażonej, wigilijnej rybce :-) Ale wyobraź sobie grillowane żeberka. Albo schabik.:-) I sałata z fetą. I pomidorki z bazylią. I grzanki z czosnkiem i oliwą. I ogórki małosolne. :-) I czereśnie i truskawki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vereen Re: wtorek zimny bardzo za bardzo 04.02.03, 14:55 Moniu, stop!!!:)))Właśnie wykręciło mój biedny, głodny żołądek:( Jak zaraz coś nie zjem, ....toooo...zjem Monię:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek zimny bardzo za bardzo IP: 217.97.138.* 04.02.03, 15:08 To dodam jeszcze, że na kolację przewiduję faszerowane jajka :-) Oddalam się...papapa!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
vereen Re: wtorek zimny bardzo za bardzo 04.02.03, 15:18 Narobiła smaku i poszła :))) Też lecę coś nareszcie zjeść! :P ...albo kogoś ;)))) papapa Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: wtorek zimny bardzo za bardzo 04.02.03, 19:37 zjadłam martini bez oliwki kawusię z pianką pepsi z lodem martini z pepsi Odpowiedz Link Zgłoś
vereen Re: wtorek zimny bardzo za bardzo 04.02.03, 20:48 :)))Pełnia szczęścia Jolu...pełnia szczęścia! ...albo full wypas :)))jeśli ktoś woli, co zresztą bardziej pasuje do tego, czym się uraczyłam na kolacyjkę:)))) Spagetti carbonara własnego przepisu, niebowgębie:) Trunki to tylko wirtualne - rekonwalescencja niektórych organów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek zimny bardzo za bardzo IP: luthien:* / 192.168.1.* 04.02.03, 20:57 Tydzień dobroci dla wątroby? :-) A jajka faszerowane wyszły pyszne, naprawdę :-) Najlepsze jest to nadzionko...połowę wyżeram przy "faszerowaniu" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vereen Re: wtorek zimny bardzo za bardzo IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 04.02.03, 21:23 Tydzień dobroci dla wątroby i ANI DNIA WIĘCEJ!!!:))))) To może Moniu odpuść sobie te jajka i sam farsz rób:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek zimny bardzo za bardzo IP: luthien:* / 192.168.1.* 04.02.03, 22:10 Jasne, że ani dnia więcej. Wątroba mogłaby zgłupieć...ewentualnie pomyśleć, że właściciela zmieniła...A kiedy koniec TYGODNIA?:-) Pewnie, że najlepiej byłoby polecieć w sam farsz...ale co z tyloma białkami zrobię? A prawda...pies..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tchernobog Re: wtorek zimny bardzo za bardzo 04.02.03, 21:32 Aj jak zimne te wtorki :((( Ledwie człowiek łódeeeczką popłynie to go znowu zaatakują znienacka. Dlatego ogłaszam nabór do wielkiej komisji inspekcyjnej. CEL: Kontrila arsenałów w Mordorze Udowodnimy gondorskim imperialistom i szarym podżegaczom że nie ma tam ŻADNEJ broni masowego rażenia, nie gromadzi się tam też broni ofensywnej tylko defensywną. Mordor to pokojowe państwo, nie ma żadnych agresywnych zamiarów! Trzymaj się Sauronie, wokół same imperialistyczne szumowiny! Potrzeba nam chronić miłujące pokój pańtwa przed agresją zbrodniczych mocarstw! Łóóóóódki dla każdego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek zimny bardzo za bardzo IP: luthien:* / 192.168.1.* 04.02.03, 22:06 tchernobog napisał: > Aj jak zimne te wtorki :((( > Ledwie człowiek łódeeeczką popłynie to go znowu zaatakują znienacka. > Dlatego ogłaszam nabór do wielkiej komisji inspekcyjnej. > CEL: Kontrila arsenałów w Mordorze > Udowodnimy gondorskim imperialistom i szarym podżegaczom że nie ma tam ŻADNEJ > broni masowego rażenia, nie gromadzi się tam też broni ofensywnej tylko > defensywną. > Mordor to pokojowe państwo, nie ma żadnych agresywnych zamiarów! > Trzymaj się Sauronie, wokół same imperialistyczne szumowiny! > Potrzeba nam chronić miłujące pokój pańtwa przed agresją zbrodniczych mocarstw! > Łóóóóódki dla każdego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Łóóóóódki? A może lepszy Alka-Prim?:-) Też masz ów smak męskiej przygody...a emocje większe...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: wtorek zimny bardzo za bardzo 04.02.03, 22:59 Mości kurhanowy tchernobogu, czy ci sie real z wirtualem nie popieprzył ? Gdzie Rzym, a gdzie Krym, gdzie Irak, a gdzie Mordor?... NO, sytuacyja podobna, nie powiem, ale cóż za obraza dla ortodoksów. I pytanko malutkie, czyś ty przypadkiem nie rozczytywał sie w woluminie imć Yeskova, co pisał o ostatnim włdcy pierscienia ? Prawdę mówiac, dla mnie Aragorn zawsze to była z lekka podejrzana postać, mam wrażenie , iz Yeskov więcej prawdy w opisie tej postaci zawarł .... A za łóóóóóóóóóóódke dziękuje, wolę wymieszać z czymkolwiek i drineczka sączyć Odpowiedz Link Zgłoś
tchernobog Re: wtorek zimny bardzo za bardzo 04.02.03, 23:14 jolajola1 napisała: > Mości kurhanowy tchernobogu, czy ci sie real z wirtualem nie popieprzył ? > Gdzie Rzym, a gdzie Krym, gdzie Irak, a gdzie Mordor?... NO, sytuacyja podobna, > > nie powiem, ale cóż za obraza dla ortodoksów. I pytanko malutkie, czyś ty > przypadkiem nie rozczytywał sie w woluminie imć Yeskova, co pisał o ostatnim > włdcy pierscienia ? Prawdę mówiac, dla mnie Aragorn zawsze to była z lekka > podejrzana postać, mam wrażenie , iz Yeskov więcej prawdy w opisie tej postaci > zawarł .... Ja zaprzeczam i protestuję nie czytałem tego czegoś bo by mnie trzasło?? A czy przyrównuję Mordor do Iraku????? Ależ skąd gdzie taki okrutny satrapa jak Saddam może być przyrównywany do pokojowego Saurona? Nie chcę tu robić jakiś politycznych pogaduszek ale rialnie to popieram troszeczkę UU B. A do tego tekściku zainspirowała mnie radziecka recenzja władcy z 1979. > A za łóóóóóóóóóóódke dziękuje, wolę wymieszać z czymkolwiek i drineczka sączyć Można i taaak :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tchernobog Re: wtorek zimny bardzo za bardzo 04.02.03, 23:07 Alka-prim? eeeeee słaba łajba byle wietrzyk ją zdmuchnie z powieżchni oceanu. Ludziom potrzebna jest mocna łóóodddkkaaa. Bo otwiera przed nami nowe przestrzenie, utrzymuje nas pośród sztormów , a prawdziwa męska przygoda to się zacznie zaniedługo muhahahahahahaaaha ^_^ Nie straszne nam szkwał i góry lodowe bo my mamy najlepszą łódżżżżżżzzzz'kę bojową a teraz wszystkie goblinki do łózeczek, nie zapomnijcie tylko umyć ząbków! Wielce bojowy książe kurhanów (obecnie podczas misji ,pokojowej of korz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: wtorek zimny bardzo za bardzo 05.02.03, 00:50 Ja ci dam - prawdziwie męska przygodę ! !! Woda jest MOJA! Pływam luzem i na wszelkim sprzęcie , od roweru wodnego przez kajaki i żaglówki małe, do jachtu 15 m. Morskiej choroby nawet w mocnym bujaniu nie posiadam. A co do Yeskova, to zabawę miałam przednia, czytając inkryminowane dzieło ... Odpowiedz Link Zgłoś