Gość: kaja IP: *.ptr.net.pl / 192.168.2.* 10.02.03, 13:35 tygodnikforum.onet.pl/1110086,0,4448,927,artykul.html zgadzam się z autorem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Finrod Re: Opium dla głupich IP: 213.25.21.* 10.02.03, 13:47 a ja nie no i co ? Aure entuluva Odpowiedz Link Zgłoś
vanin Mogę tylko zapłakać nad twoim ograniczeniem 10.02.03, 14:03 umysłowym. Facet w artykule tak się kompromituje, że aż szkoda. Mógł przynajmniej przeczytać chociaż jedną z tych książek. Według jego standardów "Poemat o Gilgameszu", "Odyseja" Homera, połowa dramatów Szekspira, "Pamiętnik znaleziony w Saragossie" Potockiego, "Mistrz i Małgorzata" Bułchakowa, "Alicja w Krainie Czarów" Carolla i tysiące innych wybitnych dzieł powinno być zakazane. Na pewnej liście dyskucyjnej też omawiano ten artykuł i padł jeden bardzo prosty argument, któego ty w życiu nie pojmiesz. Ktoś zacytował bodajże Lema. Jaka jest tak naprawdę różnica między dajmy na to Zbyszkiem z Bogdańca z "Krzyżaków" a postacią Froda z "Władcy Pierścieni"? Obaj czują tak samo, obaj umierają tak samo i żaden z nich naprawdę nie istniał. Zastosuj się do rady z mojego podpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Opium dla głupich IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.03, 16:53 po prostu autor wybrał prawdę www.merlin.com.pl/sklep/sklep/strona.towar?oferta=109495&zet=yiudkbegjbpxisdmtkegjuvswkueki&ret=wys19356059 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Illain Re: Opium dla głupich IP: *.energis.pl 11.02.03, 13:00 Moge Ci tylko wspolczuc! Po raz kolejny jakis idiota, ktory za wszelka cene chce sie pokazac, wysnuwa poronione argumenty, obudowujac je demagogia dla przedszkolakow. Nie dziwie sie, ze dajesz sie na to nabrac, sam pamietam jak tego typu argumantacje przyjmowalem za dobra monete. Na tym niestety zeruja wszyscy politycy. Zycze wiecej samodzielnosci w mysleniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś