Dodaj do ulubionych

mamy środę...:-)

IP: 217.97.138.* 26.02.03, 11:37
A jaka ładna ta środa :-))) Słoneczna i taka PRAWIE wiosenna :-) Możecie mi
nie uwierzyć, ale wiśniowe drzewko w firmowym ogródku ma podejrzanie duże
pączki (może przed Tłustym Czwartkiem?) - w dodatku zieleniejące na
końcach...Mam nadzieję, że nie przemarzną...:-(
Kto ma ochotę na kokosankę w czekoladzie?:-)
Obserwuj wątek
    • jolajola1 Re: mamy środę...:-) 26.02.03, 11:49
      Gość portalu: monia napisał(a):
      > A jaka ładna ta środa :-)))

mamy środę i mamy grypę, słońce-świnka przez żaluzje sie przebija, z nosa
      cieknie, medyk dopiero popołudniem późnym ...
      • Gość: monia Re: mamy środę...:-) IP: 217.97.138.* 26.02.03, 11:58
        Oooo..Joluu :-((((( Bardzo mi przykro :-((( I co - gorączkę masz i cię łamie i
        ogólnie jest paskudnie? :-( Rzeczywiście - w takiej sytuacji wesoło świecące
        słońce zdaje się naigrywać z biednego, chorego człowieka...Trzymaj się Jolu, w
        cieple i duużo pij (herbaty, na przykład)...i pomyśl sobie, że na całe
        szczęście nie jesteś Małyszem i nie będziesz musiała do piątku wydobrzeć (a w
        każdym razie nie będziesz musiała po złoto skakać)..
    • agrafek Re: mamy środę...:-) 26.02.03, 12:19
      Nie cierpię śród, nie cierpię wiosny, nie cierpię pącz.. A nie, za pączkami
      przepadam! hmmm.... Nie cierpię musieć czekać na pączki!
      • Gość: monia Re: mamy środę...:-) IP: 217.97.138.* 26.02.03, 12:32
        Ty nie musisz czekać na pączki a ja na wiosnę muszę...:-(((
        A co ci we wiośnie nie pasuje?????
        • agrafek Re: mamy środę...:-) 26.02.03, 12:51
          Osobiście nic do wiosny nie mam, nawet lubię. Ale to mówię Ci tylko prywatnie
          i - proszę - nikomu nie powtarzaj;). Oficjalnie jestem anty, bo wszyscy psioczą
          na zime a pieja hymny na rzecz wiosny. To postanowiłem wziąć biedactwo, zimę, w
          obronę:)
          Pozdrawiam.
          PS. Z pączkami masz rację - lecę do baru kupić.
          • Gość: monia Re: mamy środę...:-) IP: 217.97.138.* 26.02.03, 13:26
            Ależ ja też lubię zimę...Ale lubiłabym ją jeszcze bardziej, gdyby zimowe
            dzionki nie kończyły się w okolicach godz. 16. Poza tym - jestem jednostką
            ewidentnie ciepłolubną, nie znoszę ciepłych ciuchów oraz zimowych butów. No i
            zima jest fajna jedynie wtedy, gdy jest śnieżnie i umiarkowanie mroźno - nie
            znoszę rozdyźdanej brei na ulicach i błota na łące. I na mojej suce :-(
            P.S. Smacznego! :-) Dobry pączek nie jest zły :-) A dobry faworek...:-)))
            • agrafek Re: mamy środę...:-) 26.02.03, 14:18
              Dlatego zima po szesnastej należy zasiąść z przyjaciółmi w dowolnym ciepłym
              miejscu i oddać się pogaduszkom z naigrywaniem w towarzystwie napojów:).
              Ewentualnie spędzić ten zmroczny czas jeszcze lepiej w nieco hmmm hmmm
              ograniczonym liczebnie towarzystwie:).
              Ale chlapa to nic przyjemnego, fakt. Dlatego zimy powinny być śnieżne i mroźne
              aż nosy poczerwienieją!
              Za życzenia dziękuję, mogę sie odwzajemnić jakimiś?:)
              • Gość: monia Re: mamy środę...:-) IP: 217.97.138.* 26.02.03, 14:45
                Ależ oczywiście !:-) Możesz mi życzyć nieoczekiwanego przypływu gotówki? :-)
                Pewne nadwyżki są nader wskazane podczas walki z zimową depresją...Za głupią
                butelkę wina każą sobie płacić..
                • agrafek Re: mamy środę...:-) 26.02.03, 15:39
                  ha łotry!
                  W takim razie - oprócz przypływu gotówki - życzę także znalezienia u babci na
                  strychu dzbana bez dna! Byke się z niego nie lało wciąż to samo wino;).
                  • jolajola1 Re: mamy środę...:-) 26.02.03, 18:50
                    och, agrafku ! tyś jak balsam na moją chandrowatą duszę i młde (chwilowo )
                    ciało !
                    ja tam dziś chlapy nie widziałam, nawet do okna sie raz zbliżyłam , ale z
                    zamknietymi oczami, a teraz ciemno, więc tez chlapy nie widać ....

a medyk powiedział, że to PRAWIE grypa, że mam za silny organizm i mnie całkiem
                    nie weźmie, OBY !

ciekawam, co z reszta Mevelandi, wyludniła sie okropnie
                    • Gość: vereen Re: mamy środę...:-) IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 26.02.03, 21:50

> ciekawam, co z reszta Mevelandi, wyludniła sie okropnie

Jak to na przednówku, co słabsi wyginęli;)... ja jestem na skraju wyginięcia:(
                      z powodu pracy i wszystkich innych obowiązków.
                      Zdrowia jolu życzę, a innym i sobie szybkiej wiosny.
                      Faworki...czy ktoś tu wspominał o faforkach vel chruście?:)))
                      • Gość: monia Re: mamy środę...:-) IP: *.topole.waw.pl 26.02.03, 22:13
                        :-))) MMmmmm...kruchutkie, cienkie i rumiane...posypane cukem pudrem.:-)))
                        Poznałam tak prosty przepis, że aż nie do wiary.:-)))
                        Pozdrawiam!
                        • Gość: vereen Re: mamy środę...:-) IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 26.02.03, 22:30
                          :)Dać prosty przepis na faforki? plizzz
                          Wszak za chwiłkę tłusty czwartek:))) a ja nie wiem, czy zdążę coś zrobić....
                          na pączki, to już napeewno nie mam czasu:(
                          • jolajola1 Re: mamy środę...:-) 27.02.03, 00:00
                            ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

jutro czwartek Tłustym zwany ????
                            psiakostka, nie dam rady nigdzie iść w celach faworkowopączkowo ...
                            :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka