IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 18:01
Dzisiaj o godzinie 16:40 był nadany ostatni odcinek roswell. Czy ktoś moze mi
powiedzieć czy to ostatni odcinek wogole czy tylko w Polsacie? Czy będą
kręcone jeszcze jakieś odcinki? Czy będą powtórki w polskiej TV? Czy na
jakimś jeszcze (polskim lub zagranicznym) programie nadawany jest ten serial?
BŁAGAM O JAKĄ KOLWIEK INFORMACJĘ ZWIĄZANĄ Z ROSWELL!!!!!
Obserwuj wątek
    • rubeus Re: Roswell 02.08.03, 20:01
      tez sie zastanawiam czy to koniec...
      czy kots w miare dobrze znajacy angielski moglby znalezc infromacje na temat
      ilosc serii na stronach anglojezycznych ? bo na poslkich posucha...
      • Gość: kasia Re: Roswell IP: *.org 02.08.03, 23:44
        serii bylo 3 i narazie nie zapowiada sie zeby brali sie za 4
        polsat puscil wlasnie wszystkie 3 serie i teraz juz nie bedxzie maxia:(((((((
        • Gość: Viloran Re: Roswell IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 09:48
          Pół roku temu na pewnej anglojęzycznej stronie przeczytałem, że uzyskano prawa
          do nakręcenia 4 serii, ale na jakim etapie są nie wiem.
          • Gość: (nie)znajoma Re: Roswell IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 21:48
            No nie bedzie maxia nie bedzie i michaela nie bedzie :( buu.. a wie ktos moze w
            jakich jeszcze filmach maxio (Jason behr) lub michael (brendad fehr) wystapili?
            Albo lizz.. Buu :(
            • Gość: gość Re: Roswell IP: *.toya.net.pl 23.08.03, 00:07
              Był taki filmik o łowcy wampirów, tytułu nie pamietam. Grał go włąśnie Brendan
              Fehr
            • Gość: roswelloholiczka Re: Roswell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 17:01
              No wiec, Jason gral w Kronikach Portowych, Alien Nation, Rytualnym Tancu,
              odcinku Buffy, JAG, Siódmego Nieba, noi jeszcze paru innych fajnych filmikach.
              Brendan moze sie poszczycic rolami w Straconych, Anioleczkach i odc. Rodziny
              Addamsow.
              Shiri zagrala jedna z glownych rol w Swimfanie oraz w teledysku Bon Jovi(It's
              my life).
              William gral drugoplanowa role w Skazanych na Shawshank, Katherine jedna z
              glownych w Liberatorze2 i glowna w Tata i malolata(lub, wg tlum. Canal+, Mój
              tata, moj bohater;jak kto woli).
              Colin ma na koncie rolke w fajnym filmie Orange County, a Nick w takim serialu
              z 1997, cholera, zapomnialam tytulu...cośtam wspanialych...w kazdym razie...
              Jeszcze sporo tych filmikow bylo, nie chce mi sie pisac, i trak pewnie teraz
              nikt tego nie bedzie czytal:(
              • Gość: Graf Zero Re: Roswell IP: *.zagiel.com.pl / *.zagiel.pl 11.02.04, 11:06
                Cathrin Hegel jeszcze ma fajną rólkę w 100 dziewczyn i JA :)
        • Gość: ak Re: Roswell IP: 194.9.223.* 27.08.03, 09:09
          Gość portalu: kasia napisał(a):

> serii bylo 3 i narazie nie zapowiada sie zeby brali sie za 4
          > polsat puscil wlasnie wszystkie 3 serie i teraz juz nie bedxzie maxia:(((((((
          Ludzie czytajcie co napisaliście. Forum to nie kloaka ortografii. Abo do
          szkoły a nie do komputera. To wygląda śmieszno i głupio mówiąc potocznie.
          • Gość: wow Re: Roswell IP: *.org 28.08.03, 14:10
            kurde ale sie popisales
            to jak kto pisze chyba cie nie powinno obchodzic nie ktorzy maja dysleksje itp
            takze nie musza wcale pisac dobrze stylistycznie a na pewno moga byc od ciebie
            inteligentniejsi a jesli ci to przeszkadza to nie czytaj !!!!!!!!!!!
            • morin82 Re: Roswell 09.09.03, 20:29
              jej niezle sie klocicie a nie macie nawet oco!
    • morin82 Re: Roswell 09.09.03, 20:28
      ostani w ogole pewnie juz ci odpowiedzieli ale nie wiem czy ci powiedzieli
      dlaczego jest to ostani odcinek
      jelsi nie to teraz juz bedizesz mial jasnosc poniewaz zaczeto krecic smallville
      i roswell przegralo znim konkurencje swoja droga lubie smallvill
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka