dori7 21.09.03, 16:25 Patrycjusz i Babcia :)) no i tylko mnie nie zasztyletujcie, ze juz bylo :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l33 Re: Pratchett c.d. 23.09.03, 16:47 A ja sie zawsze zastanawiam kogo bardziej lubie babcie, czy nianie i mimo ze sa tak rozne to nie potrafie miedzy nimi wybrac;-))) Zreszta w ogole preferuje te czesci z czarownicami. Wlasnie czytam Maskarade. Aaa i jeszcze Smierc. Ten tez jest ... niepowtarzalny. Pozdrawiam i zycze duzo smiechu z Prachettem i nie tylko. L. Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: Pratchett c.d. 23.09.03, 17:26 l33 napisała: > A ja sie zawsze zastanawiam kogo bardziej lubie babcie, czy nianie i mimo ze sa > > tak rozne to nie potrafie miedzy nimi wybrac;-))) Zreszta w ogole preferuje te > czesci z czarownicami. Wlasnie czytam Maskarade. Aaa i jeszcze Smierc. Ten tez > jest ... niepowtarzalny. Pozdrawiam i zycze duzo smiechu z Prachettem i nie > tylko. L. Wybór jest prosty - tego kota, co nawet nie pamiętam jak się nazywa:). pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Pratchett c.d. IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.09.03, 17:17 kot nazywa się greebo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Pratchett c.d. IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.09.03, 17:20 mnie bardziej odpowiada niania ogg. jest bardziej życiowa. Odpowiedz Link Zgłoś
l33 Re: Pratchett c.d. 29.09.03, 14:48 No coz. Babcia tez potrafi byc zyciowa. A przynajmniej potrafi zaskakiwac swoja zyciowoscia ... nawet nianie. Czytaliscie Maskarade? Odpowiedz Link Zgłoś