Gość: M.O. IP: 217.11.129.* 06.10.03, 13:28 Czy ktoś to jeszcze przeczytał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Auto Re: Piołun i miód. IP: *.law.uj.edu.pl 06.10.03, 17:35 Oczywiście wielu tylko się nie przyznają bo tak im się podobało a to nie jakiś Martin czy inny Feist piszący książki na kopy i mendle. Ja uważam, że rewelacja i jak tylko będę miał nadwyżkę budżetową kupię to i poprzednie. A propos czy może ktoś wie kiedy bedzie kontunuacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Piołun i miód. IP: *.man.poznan.pl 07.10.03, 10:17 No cóż..nawet jak na kontynuację taka sobie. Niewiele pozostało z klimatu Tkacza iluzji. To już zupełnie inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Piołun i miód. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 11:47 przeczytalam!!! tak ja obie poprzednie - fakt ze tkacz iluzji byl njalepszy, ale i tak kontynuacjie (obie) mnie wciagnely. czekam na dalsze, tak sie koczy popiol i moid ze chyba beda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.O. Re: Piołun i miód. IP: 217.11.129.* 10.10.03, 09:05 Mnie tez wciągnęło, chociaż Tkacz Iluzji to nie jest. Ale i tak książka jest lepsza niż "Kamień na szczycie", wreszcie o coś chodzi. No i gryf mnie zaskoczył swoimi umiejętnościami artystycznymi. Myślałam, że on zajmuje się tylko panienkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Piołun i miód. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.03, 23:43 No, dało się... ale przesunięcie na młodszych bohaterów kieruje cykl ku młodszym odbiorcom. Następnych tomów nie kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś