Gość: vereen IP: *.crowley.pl 31.10.03, 08:21 duchowny, duchowy...czy jakmutam...pustodyniowy:) Witam i serwuję placek z dżdżownicami i żukosoczek...ej, rączko, nie biegaj za bakaliami:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tchernobog Re: Piątek duszny... 31.10.03, 09:15 Gość portalu: vereen napisał(a): > duchowny, duchowy...czy jakmutam...pustodyniowy:) > Witam i serwuję placek z dżdżownicami i żukosoczek...ej, rączko, nie biegaj > za bakaliami:))) A fe dżdżownic blrrrrr :( porządny duszek tego nie jada. Widzę że tu haloołin się mały szykuje więc zostawię tutaj małe specjały dla gości miłych : kanapka z tłuściutkiego dziecięcia ludzkiego, elfie uszka z majerankiem, szaszłyczek z krasnala i koboldzie powidła. Smacznego życzę ( A duchów to się nikt nie doczeka bo też strajkują :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vereen Re: Piątek duszny... IP: *.crowley.pl 31.10.03, 09:31 Ja Ci dam koboldzie powidła tchernoduchu;)))elfy też nie będą zadowolone. Co masz naprzeciw dżdżownicom, hę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tchernobog Re: Piątek duszny... 31.10.03, 09:40 Gość portalu: vereen napisał(a): > Ja Ci dam koboldzie powidła tchernoduchu;)))elfy też nie będą zadowolone. > Co masz naprzeciw dżdżownicom, hę?:) Dżdżownice to moga jadać ubogie duchy z bagien, to tak jak by ktoś kazał wampirkom krew szczurków pić....... A elfy to zawsze krzyczą protestują ale co tam uszka w majeranku to dobra rzecz :) A koboldzie powidła są smaczne ( nibo w gębie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vereen Re: Piątek duszny... IP: *.crowley.pl 31.10.03, 10:21 :))) i o to moniu chodziło:))) straszący piontek nastał:) Ale ja nie oddam ani cala mojego ślicznego ogona na powidła!!! ...a dżdżownice są smaczne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amy Re: Piątek duszny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.03, 10:23 Sie piękna imprezka zapowiada :-) Jadłospisik świąteczny. Ja tam jednak skubnę zwyczanego czegoś, powiedzmy strudelka jabłkowego na gorąco i do tego aromatyczna herbatka. Wybaczcie, ale na pusty żołądek wolę nie eksperymentować. A z niektórych potraw proponowanych to, że tak powiem z zasady i sympatii do "produktów", zrezygnuje trwale. Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Piątek duszny... 31.10.03, 10:23 tchernoborgu ???? jak rany kota .... przeca Vereen jest KOBOLDZICĄ, która myśli, ze jest ELFKĄ ! ! ! podwójne fopaaa, hehe a co do dusznych swiąt, to jutro bede sie objadać pańska skórką, raz do roku tylko można ... mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vereen Re: Piątek duszny... IP: *.crowley.pl 31.10.03, 10:28 jolajola1 napisała: > tchernoborgu ???? jak rany kota .... > przeca Vereen jest KOBOLDZICĄ, która myśli, ze jest ELFKĄ ! ! ! > podwójne fopaaa, hehe > No właśnie!!! Chciał mi zeżreć obie jaźnie:] :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tchernobog Re: Piątek duszny... 31.10.03, 12:12 jolajola1 napisała: > nienażarty ..... > > Jestem nienażarty nie na żarty, schrupię zaraz sobie jakiegoś specjału z piwniczki! Konfiturki pewne ale żeby dbać o samopoczucie innych rezydentów nie będę czytał eytkietki....... mmmm jakie pyszne te ogonki ......... chrup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vereen Re: Piątek duszny... IP: *.crowley.pl 31.10.03, 12:17 Żadne kanapki z potfora, nie wiadomo gdzie się szlajał:) Dla delikatnych podniebień menu dyniowe dzisaj...dyniokonfiturki, placki dyniaste, dyniozup, dynia z boczkiem po włosku i inne smakołyki....dżdżowniczki już wyszły:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Piątek duszny... 31.10.03, 14:19 dynie w galarecie, torebki dyniowe, porańczowe balony z malowaną paszczą, dyniowa korona dla The Quinn, dyniowe jojo dla Królewskiego Myszęcia, dyniowe złotokrazki, dyniowe tarcze ofkoz rycerskie, dyniowa kołyska dla tigesowego elfiątka, nalewka z dyni dla dam i nie/dam dworu, dyniowy tort i piernik z tarta dynia, pestki dyniowe do gryzienia, zupa dyniowa ze smietanką, dyn ..... a w nocy dyniom swieczki w srodku zapalić - I MOZEMY STRASZYC ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś