Dodaj do ulubionych

Piątek duszny...

IP: *.crowley.pl 31.10.03, 08:21
duchowny, duchowy...czy jakmutam...pustodyniowy:)
Witam i serwuję placek z dżdżownicami i żukosoczek...ej, rączko, nie biegaj
za bakaliami:)))
Obserwuj wątek
    • tchernobog Re: Piątek duszny... 31.10.03, 09:15
      Gość portalu: vereen napisał(a):

> duchowny, duchowy...czy jakmutam...pustodyniowy:)
      > Witam i serwuję placek z dżdżownicami i żukosoczek...ej, rączko, nie biegaj
      > za bakaliami:)))
      A fe dżdżownic blrrrrr :( porządny duszek tego nie jada. Widzę że tu haloołin
      się mały szykuje więc zostawię tutaj małe specjały dla gości miłych : kanapka z
      tłuściutkiego dziecięcia ludzkiego, elfie uszka z majerankiem, szaszłyczek z
      krasnala i koboldzie powidła.
      Smacznego życzę ( A duchów to się nikt nie doczeka bo też strajkują :P)
      • Gość: vereen Re: Piątek duszny... IP: *.crowley.pl 31.10.03, 09:31
        Ja Ci dam koboldzie powidła tchernoduchu;)))elfy też nie będą zadowolone.
        Co masz naprzeciw dżdżownicom, hę?:)
        • tchernobog Re: Piątek duszny... 31.10.03, 09:40
          Gość portalu: vereen napisał(a):

> Ja Ci dam koboldzie powidła tchernoduchu;)))elfy też nie będą zadowolone.
          > Co masz naprzeciw dżdżownicom, hę?:)

Dżdżownice to moga jadać ubogie duchy z bagien, to tak jak by ktoś kazał
          wampirkom krew szczurków pić....... A elfy to zawsze krzyczą protestują ale co
          tam uszka w majeranku to dobra rzecz :) A koboldzie powidła są smaczne ( nibo w
          gębie)
          • monia.i Re: Piątek duszny... 31.10.03, 09:50
            Oranyjulek :-O
            • Gość: vereen Re: Piątek duszny... IP: *.crowley.pl 31.10.03, 10:21
              :))) i o to moniu chodziło:))) straszący piontek nastał:)

Ale ja nie oddam ani cala mojego ślicznego ogona na powidła!!! ...a dżdżownice
              są smaczne!!
            • Gość: amy Re: Piątek duszny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.03, 10:23
              Sie piękna imprezka zapowiada :-) Jadłospisik świąteczny. Ja tam jednak skubnę
              zwyczanego czegoś, powiedzmy strudelka jabłkowego na gorąco i do tego
              aromatyczna herbatka. Wybaczcie, ale na pusty żołądek wolę nie eksperymentować.
              A z niektórych potraw proponowanych to, że tak powiem z zasady i sympatii
              do "produktów", zrezygnuje trwale.
            • jolajola1 Re: Piątek duszny... 31.10.03, 10:23
              tchernoborgu ???? jak rany kota ....
              przeca Vereen jest KOBOLDZICĄ, która myśli, ze jest ELFKĄ ! ! !
              podwójne fopaaa, hehe

a co do dusznych swiąt, to jutro bede sie objadać pańska skórką, raz do roku
              tylko można ...
              mniam
              • Gość: vereen Re: Piątek duszny... IP: *.crowley.pl 31.10.03, 10:28
                jolajola1 napisała:

> tchernoborgu ???? jak rany kota ....
                > przeca Vereen jest KOBOLDZICĄ, która myśli, ze jest ELFKĄ ! ! !
                > podwójne fopaaa, hehe
                >

No właśnie!!! Chciał mi zeżreć obie jaźnie:]
                :)))
                • jolajola1 Re: Piątek duszny... 31.10.03, 11:20
                  nienażarty .....
                  • tchernobog Re: Piątek duszny... 31.10.03, 12:12
                    jolajola1 napisała:

> nienażarty .....
                    >
                    >
                    Jestem nienażarty nie na żarty, schrupię zaraz sobie jakiegoś specjału z
                    piwniczki! Konfiturki pewne ale żeby dbać o samopoczucie innych rezydentów nie
                    będę czytał eytkietki....... mmmm jakie pyszne te ogonki ......... chrup
                    • Gość: vereen Re: Piątek duszny... IP: *.crowley.pl 31.10.03, 12:17
                      Żadne kanapki z potfora, nie wiadomo gdzie się szlajał:) Dla delikatnych
                      podniebień menu dyniowe dzisaj...dyniokonfiturki, placki dyniaste, dyniozup,
                      dynia z boczkiem po włosku i inne smakołyki....dżdżowniczki już wyszły:))))
                      • jolajola1 Re: Piątek duszny... 31.10.03, 14:19
                        dynie w galarecie, torebki dyniowe, porańczowe balony z malowaną paszczą,
                        dyniowa korona dla The Quinn, dyniowe jojo dla Królewskiego Myszęcia, dyniowe
                        złotokrazki, dyniowe tarcze ofkoz rycerskie, dyniowa kołyska dla tigesowego
                        elfiątka, nalewka z dyni dla dam i nie/dam dworu, dyniowy tort i piernik z tarta
                        dynia, pestki dyniowe do gryzienia, zupa dyniowa ze smietanką, dyn .....

a w nocy dyniom swieczki w srodku zapalić - I MOZEMY STRASZYC ! ! !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka