Gość: dk IP: 157.25.88.* 22.01.02, 12:52 Spedalone newage`owe gówno! Od `Harrego Potera` wole Łódzkiego Portera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: HARRY POTER 22.01.02, 17:50 Gość portalu: dk napisał(a): > Spedalone newage`owe gówno! > Od `Harrego Potera` wole Łódzkiego Portera. ignorowac takich zakompleksionych wariatow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: HARRY POTER IP: 157.25.88.* 23.01.02, 09:28 7 w twoim loginie to iq czy liczba lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: HARRY POTER IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 09:37 Gość portalu: adolf napisał(a): > 7 w twoim loginie to iq czy liczba lat? U ciebie to nawet na szare komórki za mało !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry p. Re: HARRY POTER IP: 157.25.88.* 23.01.02, 15:39 > U ciebie to nawet na szare komórki za mało !!! ni chuja nie rozumiem co chcesz przez to powiedziec. szarych komorek sie nie kupuje, jezeli ci tak mama powiedziala, to cie oklamala. ale nawet jakby tak bylo, to masz racje. trzeba byloby duzo wiecej. pozdowienia dla wyznawcow harrego. 666! kefir z mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: HARRY POTER 23.01.02, 18:15 Gość portalu: adolf napisał(a): > 7 w twoim loginie to iq czy liczba lat? nie prowadze dyskusji na takim poziomie. o ile tu w ogole jest jakis poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: HARRY POTER IP: 157.25.88.* 24.01.02, 08:36 czytaj wiecej wypocin wariatki na psychotropach. to ci pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: HARRY POTER 24.01.02, 19:45 Gość portalu: adolf napisał(a): > czytaj wiecej wypocin wariatki na psychotropach. > to ci pomoze... > hahaha - o czym ty do mnie mowisz? a co ty czytasz? bo ja nie tylko hp, jest jeszcze Tolkien, Orwell, Huxley, Lewis, Cook, Brooks itd itp. a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLa Re: HARRY POTER IP: *.chello.pl 31.01.02, 12:06 podejrzewam że on czyta Marie Konopnicką życze miłej lektury hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: HARRY POTER IP: *.we1.tuniv.szczecin.pl 31.01.02, 12:41 > hahaha - o czym ty do mnie mowisz? a co ty czytasz? bo ja > nie tylko hp, jest jeszcze Tolkien, Orwell, Huxley, Lewis, Zdaje sie, ze niedawno pisales, ze dopiero zaczynasz Tolkiena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oLa Re: HARRY POTER IP: *.chello.pl 31.01.02, 14:36 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > > hahaha - o czym ty do mnie mowisz? a co ty czytasz? bo ja > > nie tylko hp, jest jeszcze Tolkien, Orwell, Huxley, Lewis, > Zdaje sie, ze niedawno pisales, ze dopiero zaczynasz Tolkiena? co z tego że ktoś niedawno zacząl Tolkiena zacząć można kiedy sie chce i nie za bardzo rozmumiem ku czemu zmierzasz Odpowiedz Link Zgłoś
aleksnadra Re: HARRY POTER 02.02.02, 12:28 oj ludzie czy wy nie możecie kulturalnie tylko tak sie żucacie wszyscy??? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: HARRY POTER 01.02.02, 19:52 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > > hahaha - o czym ty do mnie mowisz? a co ty czytasz? bo ja > > nie tylko hp, jest jeszcze Tolkien, Orwell, Huxley, Lewis, > Zdaje sie, ze niedawno pisales, ze dopiero zaczynasz Tolkiena? niedawno zaczalem. niedawno skonczylem. czytam szybko i tez nie wiem do czego zmierzasz. chyba lepiej, zebym cos przeczytal (notabene lotr jest swietny) zanim zaczne sie o tym wypowiadac, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DanR Re: HARRY POTER IP: 156.17.29.* 04.02.02, 09:53 Wiem, że nie przeczytałeś(aś), bo tak piszesz. Moja koleżanka nienawidziła HP, bo nie czytała. Teraz kończy 4cz. i uwielbia tą książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
malku Re: HARRY POTER 05.02.02, 21:48 Ja na przykład lubię HP ale w końcu każdy ma inny gust jedni lubią "Władcę pierścieni" inni zaś np:MATRIX"a no ale każdy mówi to co myśli o danej rzeczy a mi po prostu spodobała się i książka i film no ale jak już pisałem: !KAŻDY MA INNY GUST! (MAM 13 LAT WIĘC TO CO NAPISAŁEM POWYRZEJ NIE TRZEBA PRZYJMOWAĆ DO WIADOMOŚCI)[PS:przepraszam że wougle coś pisałem na ten temat] Odpowiedz Link Zgłoś