Gość: JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 20:21 Ludzie co robicie by z nią walczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleena Re: NUDA 09.01.04, 20:48 Można podobno oglądać TV, by zwalczyć nudę, ale wolę o niej czytać tu, zwłaszcza klasyków- sonny`ego, vicenta i s.l. Oraz Boraksa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: NUDA 09.01.04, 22:55 kurcze oleena serce mi wstrzymalas kobieto! ja i klasyk? to pomylka jakas, do tego w takim gronie... a jesli chodzi o nude to nie umiem pomoc, bo nigdy sie nie nudzilem jak zaczyna sie robic kiepskawo to w ostatecznosci zawsze moge popatrzec sobie w lustro i znowu swiat jest kolorowy ;) pozdrawiam najserdeczniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .:Minka:. Re: NUDA IP: *.acn.pl 10.01.04, 00:23 No ja sie tez nie nudze, a jak sie nudze to twozre i juz sie nie nudze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: NUDA IP: *.chello.pl 10.01.04, 00:29 ojej w lustro? :)))) no to pokaz nam jakies zdjecie, przestaniemy sie nudzimy ;) ja tez sie nie nudze nie dlatego, ze ludzie inteligentni itepe itede... po prostu jakos tak wyszlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: NUDA 10.01.04, 02:29 ogladamy filmy ktorych wczesniej nie udalo nam sie obejrzec jak dzien "meczowy" to mozna wyskoczyc do pubu www.angloirish.de mozna troszke w necie pogrzebac, zawsze cos ciekawego sie znajdzie, np maile na ktore nie udalo sie wczesniej odpowiedziec;-) i cala masa innych rzeczy...ewentualnie zawsze mozna puscic jakas ulubiona muzyke i polozyc sie spac;-) Odpowiedz Link Zgłoś