Gość: Kamil IP: *.stacje.agora.pl 27.01.04, 15:04 Witam wszystkich. Na forum udzielam sie sporadycznie. Moze zrobmy plebiscyt na najbrzydsza prezenterke w TV? Mozemy ewentualnie uwzglednic tez najbrzydszego prezentera. Czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xandria Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 15:08 Iwona Schymaalaaa to brzydka laaalaaa1 (śpiewać na dowolną melodię) Odpowiedz Link Zgłoś
fka1 Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. 27.01.04, 20:56 o to jak mozna uwzgledniac panow to ja proponuje babiarza z ta skrywana skrzetnie lysiejaca glowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 21:10 Najbrzydsze prezenterki sa w telewizji gdanskiej. Skad oni je biora???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amica Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.tkb.net.pl 27.01.04, 23:04 skad wzieto Agate Mlynarska...? :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olekkk Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.telis.gda.pl 27.01.04, 23:17 po pierwsze to zgadzam sie z kolezanka ze najbrzydsze sa tv gdansk.czasami sie zastanawiam skad te pasztety w moim tv czyzby ktos otworzyl lodowke? a konkurs powinna wygrac oczywiscie NINA T. jezeli uwzglednimy ja jako prezenterke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczwtwarz Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.lanet.wroc.pl 27.01.04, 23:49 Masz rację. Nina T. wiecznie żywa ! Odpowiedz Link Zgłoś
matka13 Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. 07.02.04, 18:35 No 1 to Nina. Na bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczwtwarz Re: Wg mnie Pieńkowska. IP: *.lanet.wroc.pl 27.01.04, 23:54 Taka jakaś zapyziała - ma taki nasrożony wyraz twarzy - przypomina mi Małcużyńskiego jr. I te usta w kurzą dupkę. Robią z niej na siłę gwiazdę a ona udaje że taka niezależna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Wg mnie Pieńkowska. IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 05:26 Popieram i dodam mlynarska , molek , Motyl z TVP 3 dokladnie z kuriera jest chyba z osrodka w gdansku okropne wredne brzydkie babsko , Napierska z TVP3 Bydgoszcz serwis zblizenia okropne wredne brzydkie babsko , rudy pasztet czyli dowbor , z polsatu jedna co opracowuje cnn dla informacji i czasami je prowadzi jeszcze cos bym znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar bardzo brzydkie są krakuski! IP: *.skorosze.2a.pl 28.01.04, 05:56 Oglądałem kiedyś Kronikę - taki ichni Kurier - i były tam same wstrętne Bazyliszki (a raczej smoki wawelskie). Albo grube góralki z warkoczami albo psie mordy z wytrzeszczem gałów. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: bardzo brzydkie są krakuski! 28.01.04, 08:30 szymala, młynarska , niknoczka, kubicz (cos sie ostatnio posuneła że chej) ale tak naprawdę to patrzeć nie mogę na prezenterkę programu vip na tv 4 - nie wiem jak się nazywa ale bodaj jest żoną młodego olbrychskiego wiecc pewno olbrychska. strszny wytrzeszcz oczu. i ponoś jest modelką - ale kto powiedziła że modelki mają być ładne? To mój naberłan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: bardzo brzydkie są krakuski! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.04, 23:08 Ale vipa prowadzi teraz też taka druga dziewczyna - zdajsie, że Zuzanna - naprawdę niczego sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Re: bardzo brzydkie są krakuski! IP: 62.233.183.* 04.02.04, 22:04 Nie do konca. Swego czasu w Dwojce wystepowala Iwona Meus i byla bardzo ladna. Zreszta prowadzila tez jakies programy z Krakowa na antenie ogolnopolskiej, jesli mnie pamiec nie myli. Z cala pewnoscia Krakuski sa jednak kiepsko ubrane. W regionalnej jest jedna kobieta z Krakowa, zapomnialam jej nazwiska i slowo daje, ze cos zrobilabym komus, kto mloda babke ubiera jakby miala z 50 lat. Dzrzyzgi z TVN tez nijak stylisci nie potrafia ubrac. Juz ze dwa razy na tym forum wygrala na najgorzej ubrana kobiete z telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potejto Re: Wg mnie Pieńkowska. IP: *.crowley.pl 28.01.04, 09:11 >Popieram i dodam mlynarska , molek , Motyl z TVP 3 < Mołek ?? Brzydka?? Niewidomy(a) jesteś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Mołek- jest obrzydliwa karierowiczka!!! IP: *.icpnet.pl 03.02.04, 22:49 Moim zdaniem Mołek jest obrzydliwą karierowiczką. Wredne babsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrs. Norris Re: Mołek- jest obrzydliwa karierowiczka!!! IP: *.client.comcast.net 08.02.04, 01:19 Bo osiagnela sukces?? Ciezko na to pracowala przez 7 lat! A po czym wnosisz, ze jest wredna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Wg mnie Pieńkowska. IP: *.chello.pl 20.02.04, 19:15 PIEŃKOWSKA JEST STRASZNA Z KAŻDEJ STRONY< ALE DZIĘKII NIEJ PRZESTAŁAM OGLĄDAĆ WIADOMOŚCI NAJBARDZIEJ ŻENUJĄCY PROGRAM INFORMACYJNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Warakomska! Ta z Panoramy. Młynarska nie wiele jej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 10:23 "ustępuje", ale u niej idzie to w parze z inteligencją:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier errata 28.01.04, 11:32 niewiele. No tak napisałem po "polskiemu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Mlynarska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 11:03 Jezeli ma byc i najbrzydsza i najglupsza to bezapelacyjnie wygrywa Mlynarska, po niej dluuugo nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka-lubicz Re: Mlynarska IP: *.acn.pl 28.01.04, 11:56 Zdecydowanie Warakomska, potem Młynarska- obie końskie geby, a do tego jeszcze Schymalla ( koszmarna fryzura , reszta zresztą też)no i wszystkie baby z Kuriera Warszawskiego- Sulik, Szelagowska, Witas- fuj co za ohydy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Mlynarska IP: *.stacje.agora.pl 28.01.04, 12:49 Kochani, dajcie spokój Iwonie Schymalli, przecież to jedna z inteligentniejszych i kulturalniejszych naszych prezenterek. Czy pamiętacie jej relacje na żywo z wizyt Papieża. Nigdy nie miałam wrażenia , ze kreuje się na gwiazdę ( jak wieeele innych pańz TV), jest skromna i napradeę miła. Tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. 28.01.04, 13:11 jak nazywa się ta prezenterka, TVP 3 Warszawa zdaje się, która wygląda jak mumia? czasem występuje w jedynce, nadaje chyba z sejmu, ale nie tylko... 5 ton tapety na twarzy opatulonej fryzurą nie z tego kosmosu. ta to dopiero mnie przerża! Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. 28.01.04, 13:24 zapomniałam o chmielowskiej - ble. anita werner też "niczego sobie". z "mężczyzn" kamel. ten pedał powoduje u mnie wymioty! młody dowbor, olivier janiak - czyli piękni inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 13:15 Młynarska BYRZYDAAAAL no a z panów Babiarz i Kraśko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.gl.digi.pl 28.01.04, 13:15 DOWBOR!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilo.ta Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. 28.01.04, 13:27 Babki zostawiam w spokoju powodowana kobiecą solidarnością. Ale dlaczego TV straszy mnie Dowborem - Juniorem?! I jakim prawem otwiera on gębę? Wydobywając z niej gulgot jakiś nieartykułowany? Mama go zaniedbała trzymając z daleka od logopedy. Ten ci jest brzydki nad wyraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.akacje.pl / 81.219.11.* 28.01.04, 13:23 MŁYNARSKA !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stalowy_szczur1 Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. 28.01.04, 15:56 Proponuję nagrodę zbiorową dla Telwizji Regionalnej, "Trójki", czy jak się ten shit z powtórkami nazywa. I Mar-owi chcę powiedzieć, że krakuski, to czapki z piórkiem. Tu o kobietach mówi się "krakowianki"- i te nie są brzydkie. Natomiast prezenterki TV Kraków- jak najbardziej. Szkarady przeokropne, starsze niż Wawel, i brzydsze niż Wola Duchacka Zachód. Pzdr ! Szyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.acn.waw.pl 28.01.04, 18:03 Juz sie przyzwyczailam, ze nikt tu Mlynarskiej nie lubi, zapewne dlatego, ze wszyscy uwazaja, ze po rodzinie sie do TV dostala. Piekna nie jest, ale kiedy sie odstawi wyglada niezle, Drazni natomiast udawanie nastolatki jak czterdziecha za progiem. Co do Kubicz to nie jest powalajaca, ale ma duzo wdzieku,klase i inteligencje. Majac 47 latek chcialabym tak wygladac. Schymalla ma osobowosc, ktora bardzo ja zdobi. Warakomska, no coz, kobita ma lep. Uwazam, ze prezenterki niekoniecznie powinny przypominac miski. Nie lubie natomiast Fajkowskiej, choc jest niebrzydka i dobrze sie trzyma, w moim oczuciu jej sposob bycia sugeruje permanentne oczekiwanie na holdy zaproszonej do studia tluszczy mniej wspanialej niz ona sama. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.tvn.pl 28.01.04, 18:38 W tym rankingu TVP górą: Młynarska, Fajkowska, Kubicz, Chmielowska, Racewicz, Popek Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier No wiesz, stawianie w jednym szeregu Młynarskiej 29.01.04, 09:43 i Chmielowskiej... Z drugiej strony o gustach się nie dyskutuje. Żeby nie było nie porozumień, to Młynarską uważam za brzydulę. Odpowiedz Link Zgłoś
aksiak Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. 28.01.04, 21:41 Monika Luft kiedyś pracowała w TVP1, a ostatnio w TELE5 , ale znaczny czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jani Marzanna Zielinska z lodzkiego TVN! IP: *.man.rsk.pl 28.01.04, 22:29 wyglada jak mloda Maria Zbyrowska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PN Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 23:05 LIS CO MA WYJE***NE GRZYWKI I PIEKNA KINGE RUSIN ZA ZONKE, PAMIETACIE? CALE SZCZESIE ZE NIE MA GO NA RAZIE W TVENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 21:46 Zdecydowanie Katarzyna Dowbor i to od kilkunastu lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.icpnet.pl 03.02.04, 22:53 Zgadzam sie pełni. ten cały Lis z ta swoja Boska żonką. Zenada. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper Dorota Hebel - Gdańsk IP: *.revers.nsm.pl 29.01.04, 22:46 !!! Dorota Hebel (Hewelt?) - TVP3 Gdańsk !!! Normalnie sklepowa z wielobranżowego w najbardziej zapadłej kaszubskiej dziurze. Na hebla to ona nie ma szans, chyba że ktoś ślepy czy cuś :) Zaraz potem (takie są moje typy, nie żebym się wzorował na Was :))) kółka: - Agata Młynarska - Iwona "Srogie usta katoliczki" Schymalla - Dorota "Rottweiler" Warakomska - taka z TVNu chyba - czarne krótkie włosy, skośne oczy i _trójkątna_ twarz - paskudna! - Richardsson - urody średniej, ale za to kretynka za głośno się śmieje trójkąty: - Maciej "Burak" Dowbor - Sławek Siezieniewski - Marek Sierocki (oblecha nr 1) Ale to jest nic. Najgorsze pasztety oglądam sobie na NBC. Nawet w radio by chyba straszyli! Cytując Stuhra z "Wodzireja": "Jak? Powiedzieć ci jak wyglądzasz? Koszmarnie wyglądasz, kossszzzmarnie!" Odpowiedz Link Zgłoś
o.bronner Re: Dorota Hebel - Gdańsk 05.02.04, 18:12 Fakt że w Gdańsku źle jest. Wszystki 40-to latki pchają się na ekran a młodych fajnych nie ma. Jedyny zawodowiec to Siezieniewski. Najładniejsza jest Gwoździewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
anggell Re: Dorota Hebel - Gdańsk 05.02.04, 18:34 Trooper - gdzie ty masz oczy? Siezieniewski jest super przystojny i jest świetnym dziennikarzem. Pewnie twoje słowa wynikają z kompleksów. Wyraźnie się wyróżnia z gdańskiej beznadziei. Widziałeś tatuńcia - Trusa? Albo sklepową - Olechnowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
hddsyss Re: Dorota Hebel - Gdańsk 20.02.04, 20:36 Hebel jak to hebel po prostu szkarada, nie wiem kto czesze Olechnowicz bo wydaje się że kamera by wytrzymała ciśnienie gdyby ktoś się nią wziął. Oczywiście Beatka Olechnowicz najadniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 29.01.04, 23:08 a pamiętacie zdzisławę gucę? a dorotę wellman? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 00:04 Słuchajcie, przestańcie wymyslać jakieś nowe nazwiska. Przecież wiadomo, że wygrywają 3 potwory: Młynarska, Dowbor-Morlina i ich szefowa Nina Terentiew. Nikt tego tercetu nie przebije! A najlepsze jest to, że wszystkie trzy robią wrażenie zachwyconych swoją urodą (i intelektem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micho Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.01.04, 00:25 Dwójka z tym całym pszenno-buraczanym towarzychem wzajemnej adoracj bije na łeb wszystkich. Ale ukryć się nie da, że i Sierocki przyprawia o wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.acn.waw.pl 30.01.04, 11:02 Co Ty mowisz !? Sierocki piekny jest ! Wole patrzec na niego niz na sliczniutkiegi Camela. Odpowiedz Link Zgłoś
nena75 Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. 07.02.04, 16:05 Wellman prowadzi czasami z Młynarską "Pytanie na śniadanie" TVP2. Jeśli ktoś jest masochistą niech sobie popatrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxx Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 06:34 Wszyscy jak wyzej plus Dorota Gawryluk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawryluk Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.revers.nsm.pl 31.01.04, 10:42 Żesz dowalił. Dorota Gawryluk jest naprawdę fajna - rasowa baba, lubię takie z prostym nosem, ciemne, fajne włosy, w okularach! Odpowiedz Link Zgłoś
mary244 Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. 31.01.04, 11:41 No faktycznie, dowaliles z ta Gawryluk!!! Ja uwazam, ze to najladnienjsza prezenterka, ale o gustach sie nie dyskutuje. Tak samo dyskutowalabym na temat Iwony Schymali. Ja uwazam, ze nie jest taka zla. Ostatnio tylko wyglada gorzej, bo jest przeziebiona. No coz, kazdemu sie zdarza. Poza tym, jak ktos juz napisal, to kobieta inteligentna i z klasa. Mnie sie ona podoba, dobrze jej z oczu patrzy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Dorota Wellman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 11:34 Dorota Wellman z poranku na dwojce, koszmar, wielka zwalista, meska herszt baba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie Młynarska i Dowbor IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 15:11 Jak widżę Młynarską lub Dowbor, to najzwyczajniej w świecie przełączam na inny program i mam problem z głowy. Natomiast jak dziecko nie chce mi wieczorem spać, to mówię, że jak nie zaśnie, to przyjdzie po nie ta stara ruda, piegowata i je zabierze. Wierzcie mi na słowo ...dziecko zasypia bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ain Re: Młynarska i Dowbor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 15:42 Ludzie co wy tu piszecie? Co to znaczy ładna? A ty Kamil z pierwszego postu, jesteś Ładna? Ludzi w tej branży powinno sie oceniać po profesjonaliżmie a nie po ładności. Poskaczcie trochę po francuskich lub innych kanałach to może docenicie urodę naszych prezenterek. Odpowiedz Link Zgłoś
lubczykwroc Re: Młynarska i Dowbor 03.02.04, 21:13 Gość portalu: Ain napisał(a): > Ludzie co wy tu piszecie? Co to znaczy ładna? A ty Kamil z pierwszego postu, > jesteś Ładna? Ludzi w tej branży powinno sie oceniać po profesjonaliżmie a nie > po ładności. Poskaczcie trochę po francuskich lub innych kanałach to może > docenicie urodę naszych prezenterek. Tutaj masz rację. Młynarska i Dowbor w porównaniu z niektórymi prezenterkami ze stacji francuskich, to rzeczywiście miski. (Nie mylić z miskami klozetowymi) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka A ja tak sobie czytam ten wątek 03.02.04, 23:09 ... dopiero dzisiaj i uderza mnie jedna rzecz: z około 50 postów tylko JEDNA osoba zapytała, dlaczego uzurpujecie sobie prawo do krytykowania innych według urody. Załamało mnie to, bo sądziłam, że podobnych głosów będzie więcej. Ten wątek jest bez sensu. O gustach się nie dyskutuje. Jednemu podoba się Jen Lopez, a inny (wrażliwszy) dostrzeże "coś" w obiektywnie rzecz biorąc brzydkiej Rossy de Palma. Tak jak lubię forum TV, to tym razem powiem: żałosny wątek i żałosny udział większości "wpisywaczy". Mam nadzieję, że większość z was pracuje - co, też uważacie, że wasz szef ocenia was wg urody? No to współczuję wam, bo zapewne w takim razie grozi wam bezrobocie. (Mnie zresztą też.) Bez obrazy, ale nikt z nas nie jest ideałem piękna, więc nie wymagajcie tego od innych. Zapamiętajcie to sobie - a jak macie trudności, to częściej patrzcie w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: A ja tak sobie czytam ten wątek 04.02.04, 02:13 no to masz dzidka jeszcze jeden glos, moj pojedynczy, ale stanowczy polacy sa chyba rozpuszczeni - tyle pieknych kobiet w jednym kraju, to sie potem przebiera miedzy bardziej i mniej rumianymi dorodnymi jabluszkami dla mnie brzydota ma tylko jeden wyraz twarzy - glupi i tepy dlaczego o tak wiele mniej postow mial watek o najpiekniejszej prezenterce? dobranoc i wiadomo, kto ma najwiecej witaminy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: A ja tak sobie czytam ten wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 11:54 nie masz calkowicie racji, w radiu to sie glos liczy mozna nawet byc quasimodo, alw w tv trzeba jakos wygladac, a Dorota Wellman jest okrutna - hersz babiszon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfina33 Re: szkoda komentarza [n/txt] IP: *.chojnice.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.resetnet.pl 04.02.04, 08:42 Załujcie ze nie widzieliśćie tych kreatur z tv lubelskiej,na nich to już wogóle nie daje śię patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.acn.waw.pl 04.02.04, 18:50 A mi zal patrzec na Dorote Wellman, ale powodow niezwiazanych z uroda. Jakies dziesiec lat temu jedyna dostepna wszedzie telewizja, ktora dalo sie ogladac wiecej niz godzine dziennie, byla Polonia 1. Dorota prowadzila tam jeden z pierwszych talk showow- Fotel. Program byl bardzo ciekawy, nie tylko poprzez kontrast z mizeria telewizji publicznej. Pokazala tam rozlegla wiedze, blyskotliwosc. kulture osobista i pazur. Drzyzga przy niej to pomietlo. Kiedy Polonia sie rypla, Wellmanowa wyladowala w TV publicznej i coz tam robi ? Cos 5 pieter ponizej swoich mozliwosci, chalturzy po prostu.Zgadzam sie, ze powinna troche schudnac, ale jesliby byla osobowoscia telewizyjna nikomu by jej tusza nie przeszkadzala. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. 04.02.04, 18:57 > Cos 5 pieter ponizej swoich mozliwosci, chalturzy po prostu.Zgadzam sie, ze > powinna troche schudnac, ale jesliby byla osobowoscia telewizyjna nikomu by jej > tusza nie przeszkadzala. Ale Ty poruszasz sprawę bycia lub nie bycia osobowością telewizyjną, i nad tym można, a nawet trzeba dyskutować. Natomiast wydziwianie na prezenterkę tylko dlatego, że czyimś subiektywnym zdaniem jest brzydka, jest pasztetem, pokemonem, tłuścielem etc. jest zwyczajnie... niekulturalne i świadczy głównie o "krytykującym", a nie o "krytykowanej". Nie muszę chyba mówić, skąd cudzysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.acn.waw.pl 04.02.04, 19:25 Zgadzam sie. Nie napisalam, ze jest pasztetem czy tlusciochem, ale ze duzo korzystniej wygladalaby troche szczuplejsza- ma niebrzydka twarz i cudownie geste wlosy... ech Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 20:04 Dorota Welmann to miła, kulturalna, inteligentna kobieta. Umie i lubi rozmawiać z ludźmi. Bardzo lubię ją oglądać, a uroda to rzecz trzeciorzędna, bo przecież każdemu podoba się co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: 62.233.183.* 04.02.04, 21:54 Bardzo rzadko mamokazje zobaczyc ja w telewizji, bo ranne programy na dwojce niestety leca wtedy, gdy pracuje. Choc nie zawsze... Ostatnio widzialam rozmowe jej i p.Falandysz na temat wychowywania dzieci. P.Falandysz mnie zaskoczyla medtodami wychowawczymi (dosc ostrymi). Dorota Welmann byla bardzo sympatyczna.Jej kolega z poranka zreszta tez. NIe znaczy to bron Boze, ze chcialabym ja ogladac czesciej. Dziwi mnie tylko, ze bardzo zadbane, elokwentne i sympatyczne kobiety pojawily sie wyzej na liscie. Polki i Polacy nie naleza do wybranego narodu szczegolnej pieknosci i urody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silos Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 15:38 IWONKA SCHYMALLA ! Fuj ! Widziałem ją na basenie, wielka, ma szerokie biodra i dziury w udach, (chyba to sie nazywa celulit...) I te jej wąskie usta ! Oblesna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.acn.waw.pl 07.02.04, 15:56 Przeciez nie oceniamy w realu, tylko na wizji... Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Czy Wy macie w tych główkach siano? 07.02.04, 16:23 Co to znaczy "najbrzydsza prezenterka"? Jak możecie się tak tłumnie wpisywać, nie zdając sobie sprawy z własnej głupoty. Kto daje Wam prawo do takiego oceniania innych tym bardziej, że każdy z nas widzi piękno pod inną postacią? Pewnie wszystcy jesteście śliczniutcy, gładkolicy i myślicie o sobie w superlatywach, ha? Dajcie więc spokój z tą dziecinadą i spójrzcie na to z innej perspektywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszędobylska Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 21:57 MŁYNARSKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! OHYDA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bokaj Re: Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę TV. IP: *.rtk.net.pl 20.02.04, 22:19 czytam to sobie i myślę... POGIĘŁO WAS NORMALNIE! Odpowiedz Link Zgłoś